News. 06.06.2019

Презентація онлайн платформи Notes by Green Forest на Innovate ELT 2019

Автор: Green Forest

Сподіваємось, ви вже давно в курсі того, що навчання в Green Forest відбувається за програмою інтерактивного підручника Notes, який розробили викладачі та методисти Green Forest.

І нещодавно презентація Notes відбулася на конференції Innovate ELT, яка щороку проходить в Барселоні. Це конференція для викладачів англійської мови з усього світу, покликана розвивати індустрію викладання та розповсюджувати новинки та інноваційні інструменти для викладачів.  Саме такою новинкою, інтерактивним підручником Notes, поділилась зі своїми колегами наша викладачка з Харкова - Таня Миронова. Цьогорічна тема конференції була “Back to the Future”: проаналізувати події минулих 5 років і зазирнути на 5 років вперед: що чекає викладачів та студентів? 

Разом з колегою Tamara Parsons Таня презентувала саме онлайн платформу підручника Notes, як один з найбільш інноваційних E-textbooks в Україні. Під час сесії всі охочі тестували наш підручник і, навіть, пройшли  декілька уроків онлайн, щоб повністю відчути на собі student experience. Ось що каже сама Таня про відгуки інших викладачів про нашу платформу, а також про свої враження від конференції:

“Участники сессии отметили user-friendliness, хорошее наполнение и отличный дизайн платформы. Ну а мне было невероятно приятно быть представителем школы Green Forest и с гордостью показывать и рассказывать о всей проделанной работе. 

Вывод к которому я пришла - Green Forest действительно передовая школа в Украине. В Европе все уже говорят про AI в образовании, а у нас многие просто боятся перемен … Так что я рада, что именно наша команда внедряет в Украине изменения, а студенты Грин Фореста - счастливчики, у которых есть возможность пользоваться самыми крутыми материалами и платформой  в стране.»

Більш детально про інтерактивний підручник з англійської мови Notes ви можете прочитати у цій статті.

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition 10.04
Запрошуємо всіх львівʼян на нову зустріч розмовного клубу "English, please"!  Приходьте, щоб півтори години говорити виключно англійською, прокачувати розмовний скіл та знайомитися з класними людьми. На вас чекатиме: Професійна та досвідчена викладачка англійської - Настя Скляренко 1…
News
Знижка на навчання у школі бізнес-англійської Yappi для всіх випускників Green Forest
Друзі, чудова новина для всіх випускників Green Forest! Підвищуйте рівень своєї англійської для карʼєри та бізнесу разом із нашими колегами – школою бізнес-англійської Yappi! Для вас діє постійна ЗНИЖКА 15% на всі семестри та курси в Yappi Business! Школа має різноманітне навчання онлайн: Бізнес…
News
Подарункові сертифікати на курси англійської в Green Forest
Маємо для вас класну та дуже корисну новину: відтепер на сайті greenforest.com.ua ви можете придбати подарункові сертифікати на вивчення англійської мови в Green Forest. Подарунковий сертифікат на англійську – це чудовий спосіб показати друзям, колегам чи близьким людям, що ви дбаєте про…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.