About English Language. 20.02.2020

Навчання англійської мови дорослих: перспективи та можливості

Викладачі, які проводять навчання англійської мови для дорослих, неодноразово чули відмовки потенційних студентів про те, що їм не вистачає часу, вони погано сприймають мову на слух, соромляться поганої вимови або нерозуміння граматики. Насправді ж справа виключно в негативному настрої. Вивчаючи англійську для дорослих, пам'ятайте про те, що немає непереборних перешкод.

Навіщо вивчати англійську мову для дорослих?

Вивчення англійської дорослими має свої переваги, які можуть оцінити тільки ті люди, які вже давно вийшли зі шкільного віку.

1. Комфортний відпочинок, подорожі або робочі відрядження за кордоном.

2. Вивчення англійської мови для дорослих дає можливість читати новини з першоджерел, дивитися фільми та грати в комп'ютерні ігри в оригіналі.

3. Можливість встановлювати ділові контакти й отримати підвищення.

Навіщо потрібно вивчення англійської мови для дорослих?
Не варто боятися прокладати новий маршрут у життя

Багато молодих учнів стають заручниками шкіл, ВНЗ або інших навчальних закладів. Найчастіше там використовують найпростіші методи, які не дають належного результату. Саме тому людина, яка досягла зрілого віку, стає більш незалежною в цьому плані. Кожен ставить перед собою мету, навіщо вчити мову, може сформувати навчальний план, який буде повністю відповідати всім потребам і можливостям, в тому числі й фінансовим.

Як полегшити вивчення англійської мови дорослим?

1. У першу чергу, необхідно полюбити англійську мову, а також навчитися отримувати справжнє задоволення від уроків.

2. Під час навчання дорослих англійської мови варто забути про страх зробити помилку. Навіть американці й англійці не завжди пишуть і говорять грамотно. Тому боятися дрібних помилок категорично не можна.

3. Для того щоб підібрати для себе відповідний метод, можна спробувати вчитися з викладачем, читати автентичну літературу, слухати англомовну музику, записатися на групові курси, а також дивитися фільми з субтитрами.

4. Спростити навчання допоможе правильне управління своїм часом, а також його раціональне використання. Не варто забувати про відпочинок і самовдосконалення, не можна концентруватися тільки на вивченні мови.

5. Не радять вивчати англійську з нуля самостійно. Щоб освоїти початкову програму, краще знайти наставника.

Навчання дорослих англійської досить ефективне. Хороші знання англійської допоможуть відкрити двері в новий світ, де чекає самореалізація, високооплачувана робота, подорожі та цікаві знайомства. Необхідно просто зробити перший крок.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.