About English Language. 05.03.2020

Чи можна вивчити англійську для початківців дорослих (40-50 років)

Коли йдеться про англійську для початківців дорослих, багатьох зупиняє упередження про погану пам'ять, нестачу часу й непотрібність навчання. Але варто зауважити, що насправді вчити англійську дорослим набагато простіше й ефективніше, ніж у юності або дитинстві.

Чи можна вивчити англійську для початківців дорослих
З віком усе, що було в дитинстві, набуває особливої цінності

Переваги вивчення англійської з нуля для дорослих

  1. Доросла людина вже інтуїтивно може орієнтуватися в правилах граматики, з якими ще не знайома дитина. Під час навчання в зрілому віці люди завжди спираються на життєвий досвід.
     
  2. Уроки англійської для початківців дорослих можуть стати прекрасним стимулом у житті під час кризи середнього віку.
     
  3. Дорослі більш дисципліновані та стримані. У зрілому віці вже зрозуміло, що результату в навчанні можна досягти лише працею і завзятістю.
     
  4. Якщо говорити про вивчення англійської для дорослих початківців, яким уже за 50, то вони не повинні піклуватися про маленьких дітей і можуть присвятити вільний час саморозвитку.

Правила навчання англійської мови з нуля для дорослих

Якщо дотримуватися деяких порад, то англійська мова для початківців дорослих принесе максимум задоволення.

Як вчитися правильно?

Після досягнення певної мети дуже важливий результат. Тому позитивні емоції від навчання – це прекрасно, але мету перед собою ставити просто необхідно. Дуже важливо розуміти, як зі слів виходять фрази та речення. Якщо це стає зрозумілішим, то можна спостерігати суттєвий прогрес. Не варто боятися помилок у вимові та написанні. Це вляжеться в голові трохи пізніше, коли всі граматичні правила стануть зрозумілими. Також категорично не можна охоплювати великий пласт знань, до перемоги краще йти маленькими кроками, це буде максимально ефективно та продуктивно.

Під час роботи над вимовою потрібно імітувати почуте від носіїв мови. А щоб досягти успіху в навчанні, займаючись виключно теорією, знайдіть для себе співрозмовника, який буде зацікавлений у діалозі.

Принципи ефективного навчання

  1. Розмовляти з людьми за нагоди краще виключно англійською, адже нічого не замінить живого спілкування.
     
  2. Мова має подобатися, і тоді навчання не перетвориться на жахіття для учня.
     
  3. Під час навчання англійської для дорослих початківців необхідно використовувати різні джерела знань. Сюди можна віднести книги, фільми словники й інше.
     
  4. Слова вчіть дозовано, вникаючи в сенс кожного з них.
     
  5. Категорично не можна перетворювати навчання на нудний обов'язковий процес. Вправи варто виконувати регулярно, але вони мають приносити максимум задоволення.

Якщо вивчати англійську мову систематично, не боятися порушувати граматичні правила, то страх в навчанні повністю зникне, а результат не змусить себе чекати.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.