About English Language. 17.06.2020

Курси Грін Форест у Києві – зручний формат навчання для всіх

Автор: Тетяна Огородник

Вчити іноземну мову – мабуть, один із найдоступніших способів особистісного та професійного розвитку. Ми будемо раді бачити вас на курсах Грін Форест у Києві. Наші викладачі – висококваліфіковані фахівці, а не вчителі «старого гарту». А комунікаційна методика, за якою ми працюємо, найбільш ефективна та доступна на сьогодні. Обираючи курси англійської мови в Києві, придивіться до нашої мережі мовних шкіл.

За час роботи курсів Грін Форест у Києві ми доклали максимум зусиль, щоб охочі вивчити англійську могли досягти високих результатів і використовувати отримані знання на практиці. Адже часто буває так, що ви можете обговорювати досить складну тему англійською мовою, але при цьому забувати елементарну лексику або плутатися в часах. На курсах англійської Грін Форест у Києві ви отримаєте вичерпну базу знань, яка допоможе вам зрозуміти й опанувати всі тонкощі мови, включаючи лексику, граматику та фонетику.
 


Щоб заняття були більш ефективними, спочатку варто визначитися зі зручним форматом навчання.

  1. Офлайн – якщо ви потребуєте живого спілкування з групоюта викладачем і вам зручно відвідувати мовну школу.
     
  2. Онлайн – якщо ви хочете займатися в будь-якому місці, при цьому не втрачаючи переваг звичайного навчання: спілкування в парах і групах, можливості практикувати англійську через діалоги, дискусії та інші види розмовних активностей.

На заняттях у нашій школі ми дотримуємося комунікативної моделі навчання, яка допомагає розвивати вміння не тільки грамотно писати та читати, а й спілкуватися «людською» англійською мовою. Наша мета – зробити так, щоб студенти розмовляли якомога природніше, а не звучали у вухах співрозмовників, немов запис із аудіокасети.

Що таке комунікативна методика? Кожне заняття на курсах англійської Грін Форест у Києві проходить в інтерактивному форматі. Ви працюватимете з аудіо- та відеоматеріалами, які дозволяють навчитися сприймати різну мову на слух. У групах ви зможете відпрацювати всі можливі варіанти діалогів на будь-які випадки життя. Також викладачі безперервно приділяють увагу розвитку сприйняття й розуміння письмових текстів і навичок висловлення думок у письмовій формі.

Курси Грін Форест у Києві
Курси Грін Форест у Києві – насичені заняття, від яких не втомлюєшся!

Вчитися чогось нового та постійно вдосконалюватися – важко. Але всі вкладені у вивчення англійської мови кошти, сили й час неодмінно окупляться. Навіть якщо вам заважають невдачі або лінь – наші активні й веселі заняття стануть для вас підтримкою.

Якщо у вас з'явилися запитання про заняття на курсах Грін Форест у Києві, ви хотіли б особисто поспілкуватися з викладачами, побільше дізнатися про формати й методи навчання, ми будемо раді вас проконсультувати: пишіть нам або замовляйте дзвінок.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.