About English Language. 13.04.2020

Green Forest – найкращі курси англійської в Одесі

У більшості випадків шкільна методика викладання англійської мови в Україні має суттєвий недолік – після закінчення школи люди так і не вміють розмовляти іноземною мовою. Програма вчить лише сухої граматики, коли наголос слід робити на практичних навичках спілкування та сприйнятті. Як результат, більшість людей уже після школи шукає курси розмовної англійської в Одесі з метою більш глибокого вивчення іноземної мови. Кожен учень ставить перед собою мету – хтось хоче розширити світогляд, хтось отримати роботу мрії або піднятися кар'єрними сходами, хтось же постійно подорожувати світом. Саме з такими установками і приходять на найкращі курси англійської в Одесі – до школи Green Forest.  

Green Forest – найкращі курси англійської в Одесі
Найкращі курси англійської в Одесі – Green Forest

Як влаштовані курси англійської?

Як правило, стандартний курс розмовної англійської в Одесі розрахований на два місяці. Його учнями можуть стати всі охочі дорослі, які ґрунтовно взялися за вивчення мови. Головні цілі занять – збільшення словникового запасу та набуття навичок його використання під час побудови бесід на будь-які теми. Геть нудні тексти на банальні теми! Набагато цікавіше обговорити, як одягаються зірки шоу-бізнесу або з'ясувати, чому літак не падає на землю. І зробити це з носієм мови.

Однак Green Forest – це не тільки курси розмовної англійської в Одесі. Це кілька програм, розрахованих на різний рівень володіння мови. Всього за семестр формується до 430 груп по всій країні з охочих вивчити мову з нуля або поліпшити й систематизувати наявні навички.

Стандартний або інтенсивний курси дозволять вам у стислі терміни вивчити й заговорити мовою. Ви будете займатися за сучасними програмами, які створені з максимальною ефективністю. Заняття по 1,5 або 2 години кілька разів на тиждень систематизують ваші знання, поглиблять вже наявні навички та дадуть поштовх для опанування нового.

Курси розмовної англійської в Одесі дозволять вивчити мову з нуля й отримати не тільки знання, а й практичні навички спілкування. У їх основі індивідуальний підхід і розподіл учнів по групах залежно від рівня володіння мовою. Навчання будується за сучасною комунікативною методикою і власним підручником Notes by Green Forest, який дозволяє швидко засвоїти граматику. Практичне спілкування полягає в обговоренні фільмів, прочитаних книг і всього того, що вас цікавить.

На думку учнів, мовна школа Green Forest організовує найкращі курси англійської в Одесі. Професійні педагоги, спеціальні тренажери, інноваційна програма, наявність сертифіката, авторські підручники – усі ці критерії є запорукою успіху в опануванні мови.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.