About English Language. 08.04.2020

Курси англійської в Одесі: якого рівня можна досягти?

Строго розділити знання англійської мови на рівні досить складно. Наприклад, проходячи кращі курси англійської в Одесі, ніхто не зможе сказати, що зі знанням сотні слів був досягнутий не початковий, а середній рівень. Рівень володіння мовою не оцінюється обсягом словникового запасу, який був поповнений на курсах розмовної англійської в Одесі. Іноді, прийшовши на кращі курси англійської в Одесі, ціна на які доступна всім охочим, недосвідчений студент може подумати, що в класифікації рівнів безлад. Розібратися, що до чого, досить просто, необхідно лише відкрити завісу над містикою щодо цієї теми.

Зміст

1. Як визначаються рівні знань на одеських курсах іноземних мов?
    1.1. Навіщо знати рівень англійської?
    1.2. Як можна визначити свій рівень володіння іноземною після проходження курсів?
2. У чому відмінність між рівнями англійської?
    2.1. Рівень англійської Beginner
    2.2. Рівень англійської Elementary
    2.3. Рівень англійської Pre-Intermediate
    2.4. Рівень англійської Intermediate
    2.5. Рівень англійської Upper-Intermediate
    2.6. Рівень англійської Advanced/Proficiency
    2.7. Які запитання включає в себе справжній тест?
3. До якого рівня необхідно вчити мову на курсах англійської в Одесі?
4. Чому Intermediate – це точка неповернення?

На курсах англійської мови в Одесі та інших містах України можна дізнатися про існування акредитованої європейської комісії ALTE. Саме вона й розробила рівні володіння іноземними мовами. Це шкала, що охоплює проміжок від базового до повного володіння мовою.

Курси англійської в Одесі
Курси іноземних мов в Одесі – величезний крок у бік щасливого майбутнього

При цьому не тільки одеські курси іноземних мов прив'язані до цієї шкали. Її також використовують під час кембриджських іспитів і британські видавці, які спеціалізуються на створенні збірок лексики та граматики.

Як визначаються рівні знань на одеських курсах іноземних мов?

Записуючись на курси іноземних мов в Одесі, ви напевно цікавитеся, як же визначається рівень знань. Оцінювання проходить за такими критеріями:

  • розуміння мови під час читання;
  • сприйняття мови на слух;
  • усна англійська;
  • знання лексики та граматики;
  • загальне вміння викладати свої думки в письмовому та усному вигляді.

На кожному з рівнів знань, які можна отримати на курсах розмовної англійської в Одесі, необхідно вміти писати, читати, говорити й розуміти мову в зазначених міжнародними організаціями межах.

Навіщо знати рівень англійської?

До та після проходження експрес-курсів англійської в Одесі часто пропонують пройти тест для визначення рівня знань. Залежно від цілей, а також місця проживання одна система рівнів англійської зустрічається частіше, ніж інша. Наприклад, вступаючи до будь-якого з університетів США, ви натрапите на рівень оцінювання TOEFL, якщо ж ідеться про отримання візи до Великобританії, то тут потрібно досягти рівня В1 CEFR.

Як можна визначити свій рівень володіння іноземною після проходження курсів?

Пройшовши курси англійської в Одесі, визначити свій рівень володіння мовою ви можете за допомогою спеціального тесту, де потрібно обрати одну правильну відповідь з декількох запропонованих. Такий тест показує знання теоретичної частини. А для того, щоб повноцінно оцінити свої здібності, необхідно також пройти ще й перевірку навичок (говоріння, письмо, аудіювання) на курсах англійської мови в Одесі.

Як можна визначити свій рівень володіння іноземною після проходження курсів?
Курси іноземних мов в Одесі – інвестиція в себе

У чому відмінність між рівнями англійської?

Навчаючись на групових або індивідуальних курсах іноземної в Одесі, ви можете дізнатися, чим відрізняються між собою рівні знань, щоб самостійно визначити свій результат. Курси іноземних мов в Одесі допоможуть досягти будь-якого з таких рівнів.

Рівень англійської Beginner

Цей рівень на курсах англійської в Одесі, ціну на які може дозволити собі кожен, називають ще Starter. Це початковий рівень, з яким приходять на курси англійської мови. Починається він із фонетичного розбору мови, а також із процесу засвоєння перших правил читання. Абсолютно не має значення, групові це або індивідуальні курси англійської в Одесі. У процесі навчання на кращих одеських курсах англійської вивчається лексика, яка дасть можливість розмовляти на тему дозвілля, роботи, сім'ї, знайомств, використовувати слова в магазині, готелі й так далі. Також на курсах англійської в Одесі, ціна на які не дивує своєю захмарністю, розбирається базова граматика.

На цьому етапі курси розмовної англійської в Одесі дадуть такі знання:

  • знання алфавіту, а також вимова слів по буквах;
  • розуміння найпростіших речень і запитань;
  • рахунок у межах першої сотні;
  • відповіді на прості запитання щодо імені, віку й так далі;
  • на цьому етапі курси іноземних мов в Одесі поповнять словниковий запас, який сягатиме близько 600 слів;
  • вміння читати прості тексти зі знайомими словами, які раніше зустрічалися у використовуваних фразах;
  • побудова простих речень, написання слів, заповнення анкет і складання коротких описів;
  • на слух мова сприймається тільки якщо вона виголошена повільно та з паузами.

Рівень англійської Elementary

Це певна база, коли людина вже розуміє чітку повільну мова, може висловити свої думки та знає основні англійські фрази, які допоможуть вирішити конкретні завдання. На багатьох курсах розмовної англійської в Одесі цей рівень також називають рівнем виживання. Тобто з цими знаннями можна вижити в будь-який англомовній країні. Доступна ціна на одеські курси англійської дає можливість обговорювати повсякденні теми, розповідати про себе, перекладати елементарні тексти, писати примітивні листи та знати близько 1200 слів.

Курси іноземної мови в Одесі цього рівня навчають спілкуватися на тему сім'ї, подорожей, відпочинку, здоров'я, транспорту й так далі.

Рівень англійської Elementary
Одеські курси іноземної мови – це шанс фінансової незалежності

  1. Курси розмовної англійської в Одесі навчають складати речення за всіма правилами.
     
  2. На них ви навчитеся писати листівки.
     
  3. Індивідуальні курси в Одесі дозволяють грамотно почати телефонну розмову, а також скласти характеристику про себе, розуміти ключові моменти аудіювання, зрозуміло говорити.
     
  4. Також дізнаватися або розповідати інформацію неособистого характеру та вміти висловлювати свої думки.

Рівень англійської Pre-Intermediate

Це рівень на курсах іноземних мов в Одесі, який дозволяє впевнено володіти повсякденною лексикою, знати базову граматику та мати вміння висловлювати власну думку на побутові теми. Цей рівень передбачає чітке розуміння і сприйняття мови на слух. З'являється можливість вести діалог і монолог на різні теми. Під час навчання на курсах іноземної мови в Одесі можна переглядати новини і розуміти, про що йдеться. Під час перегляду фільму з'являється можливість добре розуміти сюжет без перекладу, з субтитрами. На цьому рівні англійської мови ваш словниковий запас збільшиться до 1500 слів.

На даному етапі курсів розмовної англійської в Одесі учні вже повинні вміти грамотно складати офіційні та неофіційні листи, розповідати про себе в письмовому вигляді, формулювати своє ставлення до ситуацій, предметів і людей.

  1. Спілкування. Курси англійської на цьому рівні допоможуть висловлювати свою думку щодо певної події, підтримувати розмову на різні теми. Можна говорити з чіткою вимовою, вміти пояснювати свою точку зору.
     
  2. Читання. Індивідуальні курси рівня Pre-Intermediate навчать читати складні тексти, а також публіцистичні статті.
     
  3. Письмо. Завдяки курсам іноземних мов в Одесі можна навчитися грамотно описувати ситуацію, людей або місце, сформувати своє власне ставлення до людей і проблем, писати листівки, вибачення, запити, офіційні та неофіційні листи.
     
  4. Розуміння. На рівні Pre-Intermediate курси розмовної англійської в Одесі навчать чітко розрізняти інтонацію, звуки, наголоси, а також розуміти основну ідею тексту.

Рівень англійської Intermediate

На курсах розмовної англійської в Одесі цього рівня ви вже твердо володієте мовою, а також вживаєте її у різноманітних ситуаціях. Зазвичай цих знань цілком достатньо для того, щоб працювати в іноземній компанії. На цьому етапі можна вести перемовини й ділове листування, також робити презентації англійською. Курси англійської Intermediate закріплюють всі отримані знання на попередніх етапах, а також навчають нової складної лексики. Перед тим як почати навчання Intermediate на курсах англійської мови в Одесі, учень вже повинен знати більше 2500 слів, правильно їх поєднувати в розмові та на письмі. Доступна ціна на одеські курси англійської дозволяє пройти їх усім охочим і навчиться компетентного формулювання своїх думок, читання художньої та публіцистичної літератури, грамотного спілкування з носієм мови.

  1. Спілкування. Курси розмовної англійської в Одесі збільшують словниковий запас до 2500 слів. З'являється можливість дізнатися чужу думку, вловити емоції та висловити свої. Також ви навчитеся пояснюватися зрозумілими та чіткими фразами, правильно поєднувати слова в реченнях і за необхідності просити про роз'яснення.
     
  2. Розуміння. Кращі одеські курси англійської на цьому етапі навчать розпізнавати вимову людини англійською мовою, розуміти найважливіші ідеї у вправах на вимову, схоплювати загальний зміст із контексту, а також відрізняти офіційне та неофіційне усне мовлення. У процесі навчання на курсах розмовної англійської в Одесі можна вловлювати як загальний сенс, так і деталі.
     
  3. Письмо. Курси іноземних мов в Одесі навчать заповнювати анкети, декларації, різні офіційні папери, писати кореспонденцію, листівки, викладати порядок подій у письмовому вигляді, описуючи обставини, людей і місця, граматично точно формулювати свої думки, а також вміло користуватися письмовою англійською мовою.
     
  4. Читання. Курси англійської мови в Одесі вчать розуміти складні тексти, які не пов'язані зі знайомим сферами життя або темами, читати неадаптовану літературу, а також розуміти значення незнайомих слів, виймаючи їх із контексту.

Рівень англійської Upper-Intermediate

Ціна на курси англійської в Одесі дозволяє вивчити англійську цього рівня абсолютно всім охочим. Це грамотне володіння англійською мовою, коли можна сміливо користуватися складними граматичними конструкціями. Це рівень володіння вище середнього, який відповідає шкалі B2. Сучасні одеські курси рівня Upper-Intermediate дозволяють грамотно володіти лексикою, без труднощів спілкуватися з носієм мови, читати неадаптовану літературу, в тому числі й оригінальну літературу від зарубіжних авторів.

Незалежно від ціни на курси англійської в Одесі, на цьому етапі можна отримати такі знання.

  1. Спілкування, якого можна навчитися на одеських курсах іноземних мов. Групові та індивідуальні курси іноземної мови збільшать словниковий запас до 4000 слів. Розмовна мова допоможе давати оцінку будь-яких ситуацій, користуватися порівняннями, різними мовними стилями. На цьому етапі можна пояснюватися грамотно з низькою кількістю помилок, при цьому виправляючи їх. Upper-Intermediate курси англійської мови в Одесі дозволять вести дискусію з кількома людьми та вміти підтримувати бесіду, а також закріплювати інформацію.
     
  2. Розуміння. Upper-Intermediate курси розмовної англійської в Одесі навчать розуміти зміст текстів, розрізняти стилі, робити правильні висновки з прочитаного, сприймати телефонні розмови, схоплювати різні англійські акценти, а також розрізняти на слух емоції, які виражаються в тексті. На цьому етапі одеські інтенсивні курси англійської мови дозволяють читати газети, журнали і розуміти основні моменти.
     
  3. Письмо. Курси англійської, ціна на які доступна всім, на рівні Upper-Intermediate навчать складати тексти, грамотно писати статті, а також офіційні та неофіційні листи. Також з'являються вміння складати короткі огляди кінофільмів і історій, писати інструкції, застосовувати складні синтаксичні конструкції, а також грамотно висловлювати думки та переказувати почуте.
     
  4. Читання. Курси іноземних мов в Одесі дозволять володіти значним словниковим запасом для того, щоб розуміти неадаптовану іноземну літературу. Навіть незважаючи на доступну ціну на курси англійської в Одесі, після їх закінчення студенти можуть скласти міжнародні іспити, до яких можна віднести TOEFL, FCE, а також IELTS.

Рівень англійської Advanced/Proficiency

Рівень англійської Advanced/Proficiency
Одеські курси іноземної мови – це двері в успішне та забезпечене життя

Курси англійської мови в Одесі допоможуть дійти до просунутого рівня Advanced, на якому студенти впевнено володіють англійською мовою, при цьому роблять незначні помилки, які не впливають на ефективність спілкування. Це просунутий рівень знань, коли спілкуються англійською так само, як і рідною мовою.

Навіть незважаючи на доступність ціни на курси англійської в Одесі, по їх закінченню можна отримати такі знання та вміння.

  1. Одеські курси іноземних мов навчать спілкування. Групові або індивідуальні курси в Одесі, ціна на які тепер доступна багатьом, поповнять словниковий запас до 6000 слів. Розмовна мова стає максимально ефективною, з'являється можливість спонтанного спілкування в офіційному та неофіційному стилях. Ви навчитеся використовувати в процесі спілкування ідіоми та фразеологізми. Використовуючи 5 різних виразів, зможете описати погоду за вікном, використовувати сарказм і навіть думати англійською.
     
  2. Розуміння. Курси розмовної англійської в Одесі Advanced навчать розуміти мову на слух, навіть невиразну та з різними акцентами. Наприклад, різні оголошення в аеропорту і на вокзалі. З'являється можливість сприймати складну інформацію на лекціях або доповідях. Доступна ціна на одеські курси англійської на цьому рівні дозволяє інтенсивно навчатися і розуміти до 98% інформації на відео, представленому без перекладу.
     
  3. Письмо. Кращі одеські курси англійської навчать правильно писати офіційні та неофіційні листи, різні оповідання, наукові роботи, есе, статті, а також в написаному передавати свої емоції та почуття, використовуючи етикет.
     
  4. Читання. Курси іноземних мов в Одесі відкривають можливість розуміти неадаптовану нехудожню літературу, а також різноманітні складні тексти на специфічні теми. Сюди можна віднести наукові статті та інше.

Також курси англійської мови в Одесі припускають навчання на суперпросунутому рівні Advanced 2 (Mastery). Це рівень носія мови, тобто людини, яка народилася і виросла в англомовній країні. Він передбачає вільне володіння англійською. Єдина проблема, з якою може зустрітися студент на індивідуальних курсах англійської в Одесі, це проблема культурного характеру. Наприклад, людина може не розуміти цитату, яка стосується якоїсь сучасної телепередачі або книги, відомої тільки носіям.

Які запитання включає в себе справжній тест?

  1. Знання граматики. Граматика – це правила, з якими можна ознайомитися на курсах розмовної англійської в Одесі, а також інших містах. До граматики входить знання всіх часів, а також уміння їх узгоджувати між собою, знання частин мови, а також усіх нюансів, які можуть бути пов'язані з їх використанням під час розмови. Освоїти все це можна на одеських курсах іноземних мов.
     
  2. Сприйняття мови на слух. Найкращі курси англійської в Одесі, ціна на які цілком доступна, мають навчити вловлювати окремі слова, а також вміти розуміти мову цілком, її сенс, а також правильний час.
     
  3. Лексичний запас. Ці слова потрібно розуміти, сприймати на слух і під час читання, а також використовувати в розмові.
     
  4. Уміння читати. Групові або індивідуальні курси в Одесі вчать швидко, а головне – правильно читати і сприймати англійський текст, розуміючи його зміст. Тому цей критерій також оцінюється для визначення рівня знань.
     
  5. Одеські курси іноземних мов навчать грамотно говорити. Кращі курси англійської в Одесі можуть дати хорошу базу, високий рівень граматики, але категорично не можна забувати про вміння використовувати ці знання під час розмови. Саме це і перевіряється в цьому пункті тесту.

До якого рівня необхідно вчити мову на кращих курсах англійської в Одесі?

Визначається це залежно від того, з якою метою вивчається англійська мова, а також від того, де вона буде використовуватися.

Тож чим вищий рівень, отриманий на курсах англійської мови в Одесі, тим вільніше вийде відчувати себе за кордоном. Наприклад, якщо після проходження кращих курсів англійської в Одесі потрібно буде вести перемовини з зарубіжними партнерами, то потрібно досягти рівня не нижче Advanced. У тому випадку, якщо індивідуальні курси англійської в Одесі проходять для того, щоб вільно почувати себе в подорожах, то досить буде і Intermediate. Цей рівень є якоюсь золотою серединою і мінімумом, до якого і варто вчити мову на одеських курсах іноземних мов.

Чому Intermediate – це точка неповернення?

На всіх курсах іноземних мов в Одесі вчать тому, що якщо не використовувати англійську мову в повсякденному житті, то можна швидко її забути. Але не в тому випадку, якщо:

  • займатися регулярно на курсах англійської: Одеса, Київ, Харків, Дніпро – місто проживання не має значення;
  • викладачі на курсах розмовної англійської в Одесі радять закріплювати весь пройдений матеріал і час від часу його повторювати;
  • закінчити одеські курси іноземних мов, а після відпрацьовувати і використовувати пройдений матеріал.

Дійшовши до рівня Intermediate на курсах розмовної англійської в Одесі або інших містах, ви досягнете точки неповернення. І навіть якщо не використовувати отримані знання, то цей рівень не забудеться ніколи.

Вивчивши іноземну на курсах англійської в Одесі, ви зрозумієте структуру самої мови, а також повторите матеріал вже стільки разів, що базові знання залишаться з вами. Закінчивши одеські курси іноземних мов, ви зможете згадати англійську, навіть якщо вона не використовувалася протягом довгого часу. Тому цей рівень є мінімумом, до якого необхідно дійти кожному.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.