About English Language. 30.01.2020

Green Forest – курси англійської мови з видачею сертифіката

Після того, як у разі прийому на роботу в анкеті стали з'являтися запитання про рівень володіння іноземними мовами, відповіді «читаю зі словником» або «володію вільно» наймачів уже не влаштовують. Усе частіше потрібно пред'явити сертифікат про рівень володіння англійською мовою. Такий же документ, швидше за все, захочуть побачити від вас і під час вступу до закордонного навчального закладу. Про роботу за кордоном і згадувати не варто. Навіть для виконання низькокваліфікованих обов'язків потрібно надати сертифікат про закінчення курсів англійської мови.

Green Forest – курси англійської мови з видачею сертифіката

Ви давно просили – ми зробили!

Тепер Сертифікат про закінчення вашого рівня в Green Forest доступний в особистому кабінеті: в онлайн-версії та в додатку. У сертифікаті вказані ваші дані, пройдений рівень та оцінка.

А щоб знайти сертифікат – переходьте у ваш особистий кабінет My Green Forest, в розділ «Моя історія навчання».

Ми дякуємо всім, хто вже ділився з нами в сторіз своїми досягненнями – це дає неабияку мотивацію новим студентам та нашій команді!

Як отримати сертифікат з англійської мови?

Навіть сьогодні сертифікати видають далеко не всі школи. Це досить складний процес, для його організації необхідно мати відповідну матеріальну базу та педагогічний склад, який пройшов навчання за спеціальними програмами. В атестації учнів повинні брати участь носії мови.

Найкращим виходом можуть стати курси англійської мови з видачею сертифіката встановленого зразка. І такі установи в Україні є.

Особливості навчання

Головна особливість курсів англійської мови з сертифікатом полягає в тому, що професійні педагоги працюють зі студентами різного рівня підготовки. Програми розраховані на учнів із певним багажем знань. Навіть якщо зі шкільної лави все, що ви пам'ятаєте, – це алфавіт, можете сміливо приходити за новими навичками.

Green Forest – курси англійської мови з видачею сертифіката - 2
Програми на курсах англійської, за якими ви можете отримати сертифікат

  • Інтенсивний курс проходить за грамотно складеною програмою, яка підкріплюється програмним забезпеченням. До закінчення школи цілком реально мати рівень Pre-Intermediate або Intermediate, що відповідає абревіатурі В1 або В2.
     
  • Курси англійської з сертифікатом у Києві в мовній школі Green Forest підходять і для тих, хто в цілому обмежений у часі. Для таких випадків є курси вихідного дня, на яких студенти отримують великий обсяг інформації й одразу ж закріплюють її з викладачами.
     
  • Більшість учнів приваблює можливість прийти на курс відповідного рівня і піти після отримання необхідного сертифіката. Індивідуальний підхід і формування груп за результатами попереднього тестування допоможуть заощадити час і гроші.

Філії мовної школи Green Forest працюють у багатьох містах України. Є курси англійської з видачею сертифіката й у Києві. Учнів приваблює інтегрований підхід – у ході навчання задіяно безліч сучасних програм. Вони стануть учасниками групових та індивідуальних занять, зможуть повною мірою поспілкуватися з носіями мови, без чого вкрай складно засвоїти розмовну мову. Вивчити теорію, зануритись у світ граматики і перевірити свої знання і навички їм допоможе програмне забезпечення, зокрема тренажери Self Study. А сертифікат англійської мови стане корисним і необхідним бонусом до отриманих знань.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.