About English Language. 20.12.2019

Ефективні уроки англійської в Харкові

Якщо ви думаєте, де вивчити англійську в Харкові, ви можете вибирати з кількох варіантів: самостійно, з репетитором, у школі або на онлайн-курсах. Рішення залежить від багатьох факторів, серед яких – ваш базовий рівень підготовки, часові та грошові ресурси, індивідуальні переваги та бажаний результат. Якщо, наприклад, ви вже досить добре знаєте мову й досить старанні, ви можете спробувати займатися самі за різними посібниками або записатися на онлайн-уроки англійської в Харкові, де наголос робиться на самостійній роботі. А відвідування школи забезпечить вас корисною практикою, яка особливо важлива в разі, якщо потрібно поставити вимову або потренувати свої комунікативні навички.

Групові або індивідуальні уроки?

Якщо ви сумніваєтеся між вибором на користь приватних занять з репетитором і відвідуванням курсів, ми можемо дати вам кілька порад. Головним аргументом «за» або «проти», звичайно ж, є ваші уподобання. Адже якщо вас не приваблює перспектива тренувати свої навички англійської при великій кількості студентів, вам не дуже підходять групові заняття, незважаючи на всі їхні переваги, оскільки дуже важливо отримувати від вивчення англійської мови в Харкові позитивні емоції. Якщо ж посидючість – не ваша сильна риса, і ви – екстраверт, один репетитор навряд чи зможе задовольнити вашу спрагу до спілкування та нових знайомств.

Групові або індивідуальні уроки?
Відвідування уроків англійської в Харкові забезпечить ваш майбутній професійний успіх

Плюси індивідуального тренінгу

  1. Викладач зможе знайти ваші слабкі та сильні сторони й розробити курс відповідно до ваших особливостей і поточного рівня підготовки.
     
  2. Гнучкий графік.
     
  3. Ви підлаштовуєте заняття під себе, ставите будь-які запитання, просите пояснити цікаві для вас теми.
     
  4. Репетитор контролює кожен ваш крок у вивченні мови, перевіряє засвоєння матеріалу, повторює пройдене, якщо виникають проблеми з розумінням.

Мінуси індивідуальних занять

  1. Прив'язка до одного джерела інформації. Навіть якщо ви берете уроки англійської в Харкові у носія, ви не можете освоїти всю різноманітність мовних засобів. Кожна людина має специфічний набір лінгвістичних прийомів, які далеко не універсальні.
     
  2. Відсутність мовної практики в спілкуванні в групі.
     
  3. Ви не змагаєтеся з іншими відвідувачами курсів.

Плюси колективного вивчення англійської мови в Харкові

  1. Велика методична база, розроблена багатьма кураторами.
     
  2. Доступ до занять з різними викладачами, можливість поєднання різних підходів до вивчення англійської.
     
  3. Велика розмовна практика на заняттях у групі.
     
  4. Порівняння своїх досягнень з успіхами однокурсників.

Мінуси занять у школі

  1. Відсутність можливості індивідуально підлаштовувати графік, наздоганяти втрачене доводиться самостійно. Не можна сказати, що вивчення англійської мови в Харкові в групі ставить менші вимоги до організованості студентів, ніж із репетитором.
     
  2. Якщо ви не любите працювати в колективі, вам не сподобається відвідувати подібні курси.

Гібридний підхід до викладання в Харкові

Існує велика кількість курсів з уроками англійської в Харкові, де їх відвідувачам можуть підібрати спеціальну програму залежно від індивідуально-психологічних характеристик, часових ресурсів і переваг. Не обов'язково звертатися до приватного викладача, щоб отримати індивідуальний підхід до свого навчання. Школа Green Forest пропонує поєднання колективних тренінгів із самостійним навчанням за онлайн-підручниками та дистанційні заняття по Skype.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.