About English Language. 03.09.2020

Дистанційне вивчення англійської мови – почніть викладацьку кар'єру

Автор: Анна Огородник

Якщо ви викладач іноземних мов і шукаєте найбільш комфортний для себе формат роботи, то можете спробувати викладати англійську дистанційно. Дистанційне вивчення англійської мови стає дуже популярним, як і фріланс у цілому. Безліч мовних шкіл і центрів зараз шукають співробітників. Просто загугліть «робота викладача англійської дистанційно» – і ви напевно знайдете центр підготовки викладачів Green Forest.

Крім того, існує безліч сайтів із працевлаштування, які підходять для дистанційної роботи. Вам буде потрібен час, щоб обрати свій варіант. Але не впадайте у відчай! Ви обов'язково знайдете бажане місце роботи.

Ось пара прикладів сайтів із такими вакансіями:

  1. Higher Ed Jobs – один із найбільших ресурсів для викладачів англійської дистанційно, на якому представлено понад 21 000 оголошень про вакансії. Пошук дуже простий і зрозумілий: оберіть «Online/Remote», щоб бачити тільки оголошення про дистанційні вакансії. Або виберіть «Advanced Search» – і отримаєте більш розширений список пропозицій.
     
  2. Inside Higher Ed – тут представлені оголошення з вакансіями коледжів та інших навчальних закладів. Але також є пропозиції від мовних шкіл із вивченням англійської мови дистанційно. Натисніть «Advanced Search» і виберіть «Online/Remote» в розділі «Job Type», щоб переглянути список онлайн-позицій.

Дистанційне вивчення англійської мови –  почніть свою викладацьку кар'єру
Якщо ви шукаєте роботу в інтернеті, то не сидіть склавши руки – створіть резюме і розмістіть його на сайтах для вчителів-фрілансерів

Перераховані вище ресурси розраховані на дистанційних викладачів англійської, в основному, з США та Великобританії. Однак в інших країнах не тільки дистанційне вивчення англійської мови користується попитом, а й іноземні фахівці в цій галузі. Ось дві країни, де попит на дистанційних викладачів англійської з сертифікатом TEFL особливо високий.

  • Китай – тут зацікавлені у вивченні англійської, тому що вона є міжнародною мовою бізнесу. Що стосується умов для вчителів, то заробітна плата, як правило, не така висока, як у Японії або Південній Кореї. Але до кандидатів пред'являються не такі суворі вимоги щодо кваліфікації. Тому це хороший вибір для тих, хто не має досвіду викладання англійської дистанційно.
     
  • Японія – прекрасний варіант для тих, хто шукає студентів, які вивчають англійську мову дистанційно. Японці дуже серйозно ставляться до навчання, тому співпраця буде приємною. А за допомогою навчального ресурсу JET і японської програми обміну ви можете спробувати щастя в цій країні та пожити там рік чи два.

Як бачите, країни Азії особливо зацікавлені в іноземцях, які можуть навчати англійської. Однак у вашому рідному місті також знайдеться кілька варіантів, щоб почати кар'єру дистанційного викладача англійської мови.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.