About English Language. 16.10.2019

Що дають курси англійської мови Upper-Intermediate?

Автор: Юлія Блажевич

Курси англійської мови Upper-Intermediate дають знання, з якими спілкування англійською мовою не спричиняє жодних проблем. Виняток становлять лише мовні фрази і образні словосполучення, зрозуміти які можна тільки проживаючи в англомовному середовищі. Більш того, з цими знаннями можна впевнено отримати міжнародний сертифікат для навчання або роботи в англомовній країні.

Коли можна починати вивчення англійської мови на цьому рівні?

  1. Ви можете розібрати мову носія мови при прослуховуванні, хоча іноді зустрічаються незнайомі слова.
  2. Добре розбираєтеся в граматиці, але при цьому є бажання доповнити свої знання.
  3. Курси англійської Upper-Intermediate необхідні тим, хто може вільно говорити іноземною, незалежно від теми, але часом робить лексичні та граматичні помилки.
  4. Ви пройшли курс вивчення англійської мови і зараз на рівні Intermediate.
  5. За необхідності скласти іспит FCE, IELTS, TOEFL, а також отримати міжнародний сертифікат.
  6. Тим, хто може підтримати бесіду англійською.

Що дають курси англійської мови Upper-Intermediate?

Що з себе представляють курси англійської мови Upper-Intermediate?

Upper-Intermediate – це досить серйозний рівень знання мови, що позначається як B2. З цими знаннями людина ще не носій англійської мови, але максимально близька до нього за вимовою, здатністю швидко сприймати інформацію і лексичним запасом. З цими знаннями можна повноцінно спілкуватися з декількома співрозмовниками на різні теми, але при цьому не виключені несуттєві помилки.

До головних напрямів англійських курсів Upper-Intermediate можна віднести читання літератури і англомовних текстів, листування англійською мовою, сприйняття мови на слух, а також постійне використання отриманих знань.

По закінченню навчання з'являється можливість брати активну участь у бесідах, які присвячені різним темам. Також можна вільно писати англійською і орієнтуватися в граматиці просунутого рівня. З рівнем Upper-Intermediate можна дивитися шоу, різні відеопрезентації та дискусії носіїв мови.

Який термін навчання на курсах англійської Upper-Intermediate?

Навчання на цьому етапі буде залежати винятково від індивідуальних особливостей, а також частоти відвідування занять. В середньому, пройти цей рівень можна за 6-9 місяців.

Навчання на даному етапі – це досить складний процес, до якого потрібно докладати зусиль, не тільки учня, але і викладача. Але всі ці зусилля не пройдуть дарма, оскільки володіння іноземною мовою на цьому рівні дозволить вступити до престижного закордонного ВНЗ, отримати гідну роботу, а також вільно подорожувати по всьому світу.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.