Vocabulary, Listening, Reviews, Speaking. 30.05.2019
#GreenForestRecommends

Топ-5 сімейних драм англійською від Лізи Тітаренко

Автор: Ліза Тітаренко

Вирішила зробити цю підбірку спеціально для тих, хто вагається, чи достатньо його рівня англійської для перегляду оригінальних фільмів та серіалів. В цьому списку я зібрала серіали з простими діалогами героїв переважно на буденні теми: стосунки між людьми, роботу, відпочинок, друзів та культуру, які точно не відіб’ють у вас бажання вчитися та розвивати свої скіли.

1. Desperate housewives (2004-2012)

Мій персональний топ - Відчайдушні домогосподарки. Моя любов до англійської почалася саме з нього, коли мені вже набридло переглядати його з перекладом, я вирішила спробувати подивитися в оригіналі. Знаючи діалоги майже напам’ять, мені було неважко почати дивитися без перекладу. Вам теж сподобається, а фантастична Єва Лонгорія точно нікого не залишить байдужим.

  • English. Герої розмовляють достатньо повільно, чітко, без акцентів. Герої - жінки середнього віку, тому мова в них стандартна, без жаргону та професіоналізмів. Ідеальний серіал для початку любові до англійської.

 

2. This is us (2017-...)

Із усіх сучасних сімейних драм This is us – для мене найбільш зворушлива, найбільш повчальна та найбільш душевна. Кожну серію я дивилася із сльозами на очах. Зворушлива історія однієї нестандартної сім’ї із трьома близнюками, зовсім не схожими один на одного. Повчальний добрий серіал про сімейні стосунки, дружбу, любов та драму суворої реальності. А Джастін Хартлі у головній ролі додає серіалу особливої привабливості =)

  • English. Рівня pre-intermediate буде достатньо для розуміння основних подій серіалу, адже теми розмов тривіальні та повсякденні.


3. A million little things (2018-...)

Свіжа новинка від ABC - американська family drama про компанію друзів, які після смерті одного із них відкривають інколи шокуючі секрети один про одного. Для мене найцікавішим було те, що ти не можеш навіть підозрювати, що насправді відбувається між головними героями.

  • English. Рівень pre-intermediate та вище. Ідеально підходить для удосконалення навичок аудіювання, розширення словникового запасу повсякденними фразами та словами.

 

4. Mistresses (2013-2016)

На другому місці мого топ списку дівчачих серіалів після Домогосподарок. Ми із задоволенням дивилися цей серіал із подружками, а потім пліткували про головних героїнь та їх відносини. Багаті, красиві, успішні американки переживають різноманітні життєві ситуації, що кардинально змінюють їх характери та світогляд. Найулюбленіша акторка із культових серіалів Аліса Мілано викликає свого роду ностальгію по 90х роках.

  • English. Pre-intermediate та вище. Дівчата розмовляють гарною, чистою англійською, та використовують досить просту лексику, не перевантажену складним вокабуляром.

 

5. Dynasty (2017-)

Перезавантаження найпопулярнішого серіалу 80х - Династія - класична соупопера всіх часів на сучасний лад. Дії розгортаються навколо однієї з найзаможніших сімей Америки, де голова корпорації - Блейк намагається бути щасливим серед постійної драми, скандалів, вбивств та комерційних махінацій своєї сім`ї. Я просто
в захваті від акторів, їх стилю та мови.

  • English. Рекомендую для intermediate та вище, бо окрім сімейних відносин, в серіалі герої мають справу із бізнесом, деколи юридичними проблемами.

 

Вам також може сподобатися:
Vocabulary
Безкоштовний урок англійської з Notes. Vocabulary. Character Features. A2-B1
А ви знаєте, які риси характеру притаманні вашому знаку зодіаку? Пропонуємо вам це дізнатися та вивчити лексику на тему “Character Features” у новому безкоштовному інтерактивному уроці Notes для рівнів A2-B1 – bit.ly/3UAo9Qp. На вас очікують 4 інтерактивних вправи та “Memory…
Video
Англійська в піснях. Imagine Dragons підтримали Україну в кліпі на пісню Crushed
Впевнені, ви вже чули про пісню Crushed by Imagine Dragons та їх кліп з історією Сашка з Миколаївської області І щоб ви точно розуміли, про що співають «дракони», та почерпнули щось нове для своєї англійської, наша викладачка Юля Кравченко зробила для вас відеорозбір цієї потужної пісні…
Vocabulary
One TV show for your English - серіал 3 Body Problem
Відкрийте для себе захоплюючий світ наукової фантастики та таємниць з новим серіалом від Netflix "3 Body Problem". Протягом 8 серій по 1 годині ви дізнаєтеся, як рішення однієї людини в минулому може вплинути буквально на все людство. На тлі китайської революції 70-х роках, учасники секретного…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.