Fun, About English Language. 16.09.2020

Онлайн-заняття з англійської мови – лексика з фільмів жахів

Автор: Анна Огородник

Чи любите ви дивитися фільми жахів? Навряд чи ви знайдете того, хто час від часу не влаштовує американські гірки для своїх нервів. Іноді хочеться гарненько так злякатися, особливо в комфорті власного дому. У фільмах жахів є щось таке, що зачаровує. Але чи замислювалися ви коли-небудь про те, як ці жахи можуть допомогти вам вивчити англійську онлайн і розвинути свої навички?

Англомовні фільми багаті на різноманітну лексику. Обов'язково знайдеться жанр, який відповідає вашим інтересам. Фільми жахів і онлайн - заняття з англійської мови можуть підвищити ваш рівень. Якщо ви сконцентруєтеся, будете робити записи і практикуватися, то досягнете високих результатів.
 


Вивчення англійської онлайн з носієм мови – найефективніший метод поліпшити ваші навички. Але якщо знайти співрозмовника важко, то перегляд фільмів без перекладу з субтитрами буде прекрасною заміною.

Фільми жахів і регулярне відвідування онлайн - занять з англійської мови можуть позитивно вплинути на ваші здібності. Як саме?

  • По-перше, фільми жахів цікаві та захопливі. Якщо ж ви не поціновувач цього жанру, то обирайте драму, бойовик, наукову фантастику, – те, що вам дійсно цікаво. Обговорення переглянутої стрічки допоможе вам у вивченні англійської онлайн з носієм мови. Використовуйте субтитри і тримайте під рукою словник, щоб почувши нове слово, ви могли швидко його перевірити.
     
  • По-друге, багата й різноманітна лексика. Ви обов'язково зустрінете кілька ключових слів і фраз, які ви не вивчите на онлайн - заняттях з англійської мови. Чим більше часу ви проводите в пошуках слова, тим більша ймовірність, що ви його запам'ятаєте. Щойно ваш рівень володіння мовою буде досить високим, ви зможете дивитися фільми без субтитрів.

Онлайн - заняття з англійської мови за фільмами жахів
Фільми жахів будуть не такими страшними, якщо з їх допомогою вчити англійську

Не хвилюйтеся, що можете пропустити деякі слова – починайте з простого. Не дозволяйте більш складним висловам відволікати вас від перегляду. Якщо ви вивчаєте англійську онлайн із носієм мови, то маєте шанс вивчити лексику під час обговорення переглянутих фільмів.

А тепер давайте зупинимося на словнику. Ви, ймовірно, зустрінете ці слова під час перегляду фільму жахів і на тематичному онлайн - занятті з англійської мови:

  • legend – легенда; жанр фільму на основі фольклору та історії;
  • corpse – труп, мертве тіло;
  • zombie – зомбі, живий мрець; це істоти, які харчуються людською плоттю, здатні рухатися, дуже сильні, але позбавлені розумових здібностей; 
  • black comedy – чорний гумор; фільм, вистава або літературний твір, у якому смішно представлена трагедія чи сумна тема;
  • spirit/ghost – привид; надприродна істота без фізичного тіла;
  • witch – відьма; людина, що володіє магічними або надприродними здібностями;
  • paranormal – паранормальне явище.

Якщо ви фанат горрору та вивчаєте англійську онлайн з носієм мови, то ваші заняття можуть бути вкрай цікавими. Ви також можете обрати інші жанри фільмів, дивитися телешоу або новини. Слухайте подкасти, грайте в ігри та читайте комікси. Для вивчення англійської онлайн з носієм мови будь-які засоби хороші.

Вам також може сподобатися:
Video
Англійська в піснях. Imagine Dragons підтримали Україну в кліпі на пісню Crushed
Впевнені, ви вже чули про пісню Crushed by Imagine Dragons та їх кліп з історією Сашка з Миколаївської області І щоб ви точно розуміли, про що співають «дракони», та почерпнули щось нове для своєї англійської, наша викладачка Юля Кравченко зробила для вас відеорозбір цієї потужної пісні…
Vocabulary
One TV show for your English - серіал 3 Body Problem
Відкрийте для себе захоплюючий світ наукової фантастики та таємниць з новим серіалом від Netflix "3 Body Problem". Протягом 8 серій по 1 годині ви дізнаєтеся, як рішення однієї людини в минулому може вплинути буквально на все людство. На тлі китайської революції 70-х роках, учасники секретного…
Vocabulary
Superstitions: підбірка цікавих забобонів англійською мовою
А ви вірите, що чорні коти приносять невдачу? Саме через цей забобон мені так шкода чорних котиків. Загалом, забобони – це вірування, які часто ґрунтуються на традиціях, фольклорі або страхах, що передаються з покоління в покоління. Деякі з них поширені вже по всьому світу, а деякі дуже локальні.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.