Reviews, Vocabulary, Writing, Speaking, Grammar, Listening, Reading. 15.12.2020

8 безкоштовних зимових онлайн-курсів англійської мови (A1-C1)

Автор: Green Forest

Що б там не трапилось у 2020 році, і що б такого не чекало нас у 2021, є в світі одна дуже стабільна річ - англійська мова. Це і досі найпопулярніша міжнародна мова в світі, яка зближує людей з протилежних куточків планети, а знання англійської можна з упевненістю віднести до своїх  особистих і професійних переваг. Тож не гайте час і занурюйтесь в нашу нову сезонну добірку безкоштовних онлайн курсів англійської мови для всіх рівнів. 8 безкоштовних зимових онлайн курсів з англійської мови для рівнів від Elementary до AdvancedЦього разу їх тут аж 8: 2 курси на вимову, 2 курси з базовою лексикою і граматикою для щоденного спілкування вдома і на роботі; 1 курс просунутої англійської, 1 курс для маркетологів та рекламщиків, і 2 коротких курси про ідіоми та по граматиці. Вам потрібно лише обрати курс, перейти на його сторінку та приєднатись.

English for Common Interactions in the Workplace: Basic Level by La Pontificia Universidad Católica de Chile 
Реєстрація на курс

Що можна покращити: Grammar, Listening, Speaking, Vocabulary
Необхідний рівень англійської: Pre -Intermediate або вище
Початок курсу: 21.12.2020
Тривалість курсу: 5 тижнів

Цей курс базової англійської лексики для спілкування на робочому місці знадобиться, мабуть, всім дорослим людям. Він включає лексичний і граматичний мінімум, який полегшить комунікацію англійською на роботі. Курс складається з 4 модулів, кожен з яких має свою тему: як описати свою професію та щоденні робочі завдання; як робити телефонні дзвінки; як домовлятись про зустрічі і як описувати вже завершені проекти.

 

Upper-Intermediate English: Modern Life by UPValenciaX 
Реєстрація на курс  
Що можна покращити: Reading, Grammar, Listening, Speaking
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: будь-коли
Тривалість курсу: 4 тижні

Курс спрямований на підвищення вашого рівня англійської в цілому. Використовуючи актуальні теми, курс покликаний поліпшити всі ваші навички: reading, grammar, listening, speaking, writing. Після завершення курсу ви зможете: писати формальні та неформальні листи, уживати слова в різних часах, в контексті вивчити нові слова і граматичні теми, перефразувати речення, підготуватися до співбесіди на роботу. 

 

Conversational English Skills by Tsinghua University 
Реєстрація на курс 
Що можна покращити: Grammar, Listening, Speaking, Vocabulary
Необхідний рівень англійської: Elementary або вище
Початок курсу: 14.12.2020
Тривалість курсу: 7 тижнів

Ще один курс базової англійської, яка потрібна всім, але цей більш загальний за перший. Він навчить вас починати та підтримувати розмову англійською на найпростіші теми. Після проходження 6 юнітів курсу ви навчитесь представляти себе, свою роботу та свої уподобання;  розповісти про сім’ю, друзів, хобі, а також підтримати розмову з співрозмовниками з різних країн.

 

Consonants of American English Pronunciation by University of California, Irvine via Coursera 
Реєстрація на курс 
Що можна покращити: Listening, Speaking 
Необхідний рівень англійської: Elementary або вище
Початок курсу: 14.12.2020
Тривалість курсу: 4 тижнів

Курс, з якого, мабуть, варто почати вивчати англійську взагалі, але чомусь всі одразу хочуть перескочити на граматику чи вивчення купи нових слів. Це курс, який допоможе вам з вимовою, а саме з вимовою приголосних звуків в американській англійській. Щотижня ви отримуватимете практичні поради від досвідчених викладачів і практикуватимете ефективну техніку shadowing, яка допоможе вдосконалити вимову складних приголосних.

 

Vowels of American English Pronunciation by University of California, Irvine via Coursera 
Реєстрація на курс 
Що можна покращити: Listening, Speaking 
Необхідний рівень англійської: Elementary або вище
Початок курсу: 14.12.2020
Тривалість курсу: 4 тижнів

Якщо вже братися за вимову приголосних, то і про голосні не варто забувати. Цей курс допоможе зосередитись саме на них. Ви будете практикувати вимову всіх голосних звуків американської англійської, а особливу увагу приділите парам звуків, які можна легко сплутати. Рекомендуємо взяти ці 2 курси (разом з попереднім) і проходити їх паралельно. Так ви зможете покрити всі звуки алфавіту і суттєво покращити свою вимову в цілому. 

 

Business English: Marketing and Sales by Arizona State University 
Реєстрація на курс
Що можна покращити: Writing, Speaking, Vocabulary
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: 14.12.2020
Тривалість курсу: 6 тижнів

Якщо ви працюєте в маркетингу, продажах, рекламі або вас цікавлять ці напрямки загалом, зверніть увагу на цей курс. Він навчить вас використовувати англійську більш ефективно, щоб висловлювати свої думки, доносити свою точку зору та переконувати. Після завершення курсу ви зможете: висловлювати свої ідеї у листах, звітах та презентаціях; використовувати нові слова та фрази пов’язані з маркетинговими дослідженнями, брендінгом, рекламою, тощо; стати частиною глобального ком’юніті професіоналів, які розвивають свої комунікаційні навички англійською.

8 безкоштовних зимових онлайн курсів з англійської мови для рівнів від Elementary до Advanced - 2

14 ідіом від Кота Кепа для більш яскравої англійської by booyya 
Реєстрація на курс
Що можна покращити: Speaking, Vocabulary
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: будь-коли 
Тривалість курсу: 1 тиждень

Ідіоми роблять наше мовлення більш яскравим і живим. Щоб не розмовляти англійською як робот, запам'ятовуйте якомога більше ідіоматичних виразів і починайте використовувати їх у своєму мовленні. У курсі вас чекають 14 ідіом, засновані на військових метафорах. З цього курсу ви дізнаєтесь, що таке pull the trigger, як сказати англійською  "Викуримо люльку миру" і "закопаємо сокиру війни".

 

WILL VS GOING TO. The Battle. 
Реєстрація на курс
Що можна покращити: Grammar, Writing
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: будь-коли 
Тривалість курсу: 1 тиждень

Will і going to - граматичні конструкції, через які вічно виникають сумніви, що і де правильно вживати. Цей короткий курс допоможе розставити всі крапки над і. Під час курсу ви розглянете 2 варіанти вираження майбутнього часу в англійській мові: це часова форма Future Simple і конструкція going to. Ці два способи говорити про майбутнє покривають масу різних відтінків і варіантів: спонтанне рішення, чіткий план, безпідставне припущення і ще багато чого. Коли і де вживати певний спосіб вам розповість викладач у формі інтерв’ю.

Сподіваємось наша традиційна добірка курсів вам сподобалась і ви вже обрали щось цікаве для себе. А якщо ви хочете більш суттєво взятися за свою англійську, приєднуйтесь до груп Дистанційного Онлайн курсу англійської мови від Green Forest, який можна пройти з будь-якого куточка світу. Набір у групи триває постійно, а нові курси стартують щомісяця. Обрати курс і пройти тестування на визначення рівня можна за цим посиланням - https://bit.ly/2wVao6B.

Вам також може сподобатися:
Fun
One Аnimated Film for your English - мультфільм Coco
Halloween наближається, тож сьогодні у нашій рубриці One Animated Film for Your English маємо для вас тематичний мультфільм, який рекомендуємо глянути кожному! Це ми про мультик «Коко», що розповідає про хлопчика Мігеля, який потрапляє у світ мертвих. Як і чому він там опинився не будемо…
Grammar
7 безкоштовних зимових онлайн-курсів англійської мови (A1-C1)
Нова добірка безкоштовних онлайн курсів для всіх рівнів від Green Forest вже тут. Ну, тобто курси не від Green Forest, а від різних всесвітньовідомих університетів та різних онлайн платформ для навчання. Просто ми тут зібрали ті, які почнуться саме зимою або ж їх  можна проходити в будь-який час.…
Grammar
Безкоштовний урок англійської з Notes – Слухання – Narrating a story (B2-C1)
Цікаве інтерв'ю англійською з поліцейським, корисні поради, як вберегтися від шахрайства, багато важливих слів та виразів, щоб зробити ваші історії більш логічними і зв'язними - це все чекає на вас у нашому новому безкоштовному уроці Narrating a story - https://bit.ly/31daa9P. Проходьте його…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.