Green Forest Life. 10.05.2022
Green Forest Events

Your Charity Initiative - The Most Important Speaking Club

Автор: Green Forest Events

Здається, зараз збором коштів на бронік солдату нікого не здивуєш. Але що поробиш - броніки потрібні постійно, кожному і на вчора. Так і ми знаємо українських бійців, які дуже потребують броніків, а ми дуже хочемо їм допомогти.  

З такої нагоди ми оголошуємо другу зустріч найважливішого розмовного клубу! Його проведе наша штатна волонтерка та викладачка зі Львова Маріанна Фіртка. Буде трохи нових слів та фраз, трохи вправ, щоби їх запам’ятати, і дуже багато розмов!

Наша викладачка зі Львова Маріанна Фіртка, як і всі ми, волонтерить, роблячи те, що вміє. А вміє вона проводити класні розмовні клуби! Разом ми - сила. Тому пропонуємо обʼєднати зусилля. Запрошуємо вас приєднатися до нас і відвідати благодійний - The Most Important Speaking Club!

Коли: 21.05 (субота), 15:00
Тема зустрічі: Truth and lies

Кому допомагаємо: Національній гвардії Херсону. Вони зараз знаходяться в Миколаєві, адже Херсон тимчасово окупований. 

Вартість участі: благодійний внесок. Розмір внеску - довільний! Ми знаємо на ділі, що маленьких внесків не буває. Звіт про всі внески і зібрану суми ми обов'язково опублікуємо в нашому телеграм-каналі - English Events | online | offline.

Щоб приєднатися, підписуйтесь на спеціально створений телеграм канал - https://t.me/+j1vlytW1xKFiY2Fi та відправляйте Маріанні будь-яку посильну для вас суму.

Реквізити для донатів:

Моно: 5375411501304476

Банка моно для накопичень: ​https://send.monobank.ua/jar/sXfWwswZh

Разом переможемо!

Вам також може сподобатися:
News
My Notes стає Smarte+ – ще більше можливостей для вивчення англійської
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – це інтерактивна освітня платформа, яка створена саме школою англійської мови Green Forest безпосередньо для комфортного вивчення та викладання англійської. Smarte – це онлайн-платформа, що дає можливість обрати з більше ніж 30 видів інтерактивних завдань, дозволяє легко…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition 1.05
Запрошуємо всіх львівʼян на чергову зустріч розмовного клубу "English, please"! Ця зустріч буде особливою, тому що в гостях у нас буде британський волонтер, з яким можна буде поспілкуватися та прокачати свою британську англійську. Британець Марк – волонтер, який нині провадить гуманітарну…
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 25.04, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: Gerund…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.