About English Language. 10.11.2023

Як вчити англійську самостійно на платформі Booyya

Чи бувало у вас таке, що треба повторити певну граматичну тему або вивчити специфічну лексику англійської мови, а проходити повноцінний курс заради цього немає змоги чи бажання? Насправді це досить поширене явище, тому в 2020 році сім’я проєктів Green Forest запустила онлайн-маркет курсів англійської за інтересами Booyya, де ви можете пройти саме ту тему, що вас цікавить. Як вчити англійську самостійно на цій платформі – розповімо докладно в цій статті. 

Зміст

  1. EdTech проєкт Booyya: особливості й функціонал
  2. Як вчити англійську самостійно на інтерактивній платформі
  3. Користування онлайн-маркетом курсів англійської Booyya

EdTech проєкт Booyya: особливості й функціонал

У наш нестабільний і непередбачуваний час освіта має бути гнучкою та адаптивною. Тому останні кілька років зусилля фахівців і ресурси вкладаються в розвиток EdTech платформ (від educational technology – освітні технології). Іншими словами, це онлайн-майданчики для інтерактивного навчання – як для групових чи індивідуальних занять із викладачем, так і для самостійного вивчення англійської, зокрема.

Саме таким EdTech проєктом є Booyya, де охочі з будь-яким рівнем підготовки можуть обрати урок, міні-курс або курс англійської на конкретну тему. Це найзручніший варіант, коли вам не потрібно проходити весь семестр – вивчайте тільки те, що необхідно тут і зараз, в онлайн-маркеті курсів англійської за інтересами.

Як вчити англійську самостійно на платформі Booyya - 1

На EdTech платформі Booyya ви можете самостійно вивчати англійську мову за готовими матеріалами та програмами

Наповнення та функції EdTech платформи дозволяють вивчати англійську самостійно, адже уроки розроблені в такий спосіб, щоб теорія була подана просто й доступно, а закріпити її можна було за допомогою різнопланових практичних вправ. Окрім цього, EdTech проєкт Booyya має кілька особливостей, які виділяють його з-поміж інших:

1. Широкий вибір курсів англійської за інтересами в онлайн-маркеті під конкретні запити

EdTech проєкт https://booyya.com/ пропонує матеріали та курси для самостійного вивчення англійської мови, які ви можете підібрати за своїми інтересами та поточним рівнем знань. Загалом – близько 200 онлайн-курсів англійської (кількість яких щомісяця збільшується на 3-5 позицій) з лексикою та граматикою: 

  • в популярних фільмах і серіалах; 
  • для складання іспитів;
  • для роботи, резюме та співбесід;
  • для зав'язування розмов чи навіть стосунків;
  • для подорожей, спорту, відпочинку тощо.

2. Створення освітніх проєктів у співпраці з українськими брендами

Окрім зазначених тем, команда EdTech проєкту Booyya регулярно готує нові авторські курси в колаборації з українськими компаніями й організаціями. Так ви вже можете пройти: 

  • серію курсів про видатних українців, створених у рамках проєкту «Книга-мандрівка. Україна» разом із агентством Green Penguin Media та анімаційним видавництвом Books&Cartoons – «Історія життя Лесі Українки і Past Continuous», «Як Тарас Шевченко став зіркою. Наративні часи: Past Simple» і «Профемініст Іван Франко та Past Perfect» (самостійне вивчення англійської граматики та лексики, інтерактивні вправи для практики та цікаві факти про найвідоміших українських поетів);

  • безкоштовний курс для відпрацювання слів – «Календар 10 points» від Gifty (365 лексичних уроків для відпрацювання слів на різноманітні теми, флеш-картки та аудіо для тренування вимови на EdTech платформі; може стати в пригоді й викладачам, які готують свіжий vocabulary для своїх студентів);

  • серію вебінарів «Ділова англійська з Дія.Освіта» (безкоштовні відеолекції про написання резюме та ділових листів, проведення переговорів, секрети успішної самопрезентації тощо).

3. Сучасні підручники від сім’ї проєктів Green Forest

Ексклюзивно на EdTech платформі Booyya можна придбати два інтерактивні підручники, за якими навчаються студенти шкіл англійської Green Forest і Project12, а також тисячі студентів по всьому світу:

  • Notes by Green Forest – підручники від рівня Starter до Advanced, які можуть використовувати як студенти, що займаються на курсах або вивчають англійську мову самостійно на EdTech платформі, так і викладачі іноземної. Понад 40 уроків у кожному підручнику, розділені на комунікативний і граматичний блоки. Використання методу керованих відкриттів (коли студент сам формулює правило використання граматичних чи лексичних конструкцій, спираючись на наведені приклади, що гарантує глибше розуміння теми та краще запам’ятовування).

  • 12 Tracks – матеріали для вивчення англійської мови самостійно з нуля до рівня Upper-Intermediate. Комунікативна методика, за якою вони складені, передбачає максимальне занурення в іноземну мову. Замість перекладу лексики – її тлумачення англійською, акцент робиться на вивченні найнеобхідніших для реального спілкування слів і фраз. Використання технології «перевернутий клас» (підготовка до заняття включає ознайомлення з теорією, саме ж заняття повністю присвячене активній практиці).

Як вчити англійську самостійно на платформі Booyya - 2

Користування інтерактивним підручником на EdTech платформі в рази ефективніше за друковані чи PDF-версії книг

4. Комфортні способи купівлі й ціна за користування EdTech платформою

Перший варіант – курси англійської за інтересами в онлайн-маркеті можна купувати поштучно, при цьому доступ до них залишиться у вас назавжди. Другий – оформити підписку на весь освітній контент на Booyya на певний період (від місяця до року).

Незалежно від типу покупки всі онлайн-курси англійської можна проходити стільки разів, скільки вам потрібно.

Окрім цього, на EdTech платформі доступні також безкоштовні курси, з якими можна вчити англійську самостійно. Аби спробувати навчання з Booyya, зареєструйтеся в онлайн-маркеті, додайте безкоштовні курси, які вас цікавлять, до свого особистого кабінету та проходьте їх, коли вам буде зручно! 

5. Понад 25 висококваліфікованих авторів

Автори курсів англійської за інтересами в онлайн-маркеті Booyya – викладачі англійської з багаторічним стажем, які працюють у сім'ї проєктів Green Forest і знають, який саме матеріал потрібен студентам та як його подавати.

Що стосується функціоналу EdTech платформи Booyya, то все максимально user-friendly. Вам достатньо лише гаджету з інтернетом, аби пройти заняття. Фільтр курсів підкаже, який курс англійської за інтересами обрати в онлайн-маркеті. А після оплати вам відкривається урок або серія уроків із відеопоясненнями теми від викладачів, інтерактивними завданнями, в яких чергуються різні види діяльності для вдосконалення всіх навичок англійської (читання, слухання, письмо, говоріння), а також тестами на закріплення.

Як вчити англійську самостійно на інтерактивній платформі

Обираючи самостійне вивчення англійської, будьте дуже обережними, самоорганізованими та цілеспрямованими. Такий спосіб підходить далеко не всім, і якщо ми говоримо про повноцінне опанування мови з нуля до просунутого рівня, то краще пройти цей шлях із професійним викладачем. 

Та якщо ваш запит специфічний і недовгостроковий, то заняття на EdTech платформі – це розумне рішення, що збереже ваш час і гроші. Як вчити англійську самостійно, щоб навчання принесло бажаний результат – розглянемо далі.

Наприклад, ви обираєте курс підготовки до IELTS. Перш за все, ознайомтеся зі структурою курсу та розрахуйте час, який ви можете виділити на навчання. Важливо, щоб ваше навантаження було рівномірним, як на звичайних мовних курсах. Так, якщо програма включає 12 уроків, то не варто штурмувати їх за два дні або навпаки розтягувати на рік – розділіть курс на три-чотири тижні.

Кожен урок на EdTech платформі уже містить готові теоретичні та практичні матеріали для вивчення англійської мови самостійно, вам не потрібно нічого шукати додатково, а от запропоновані активності радимо використовувати максимально. Навіть якщо ви думаєте, що повністю зрозуміли тему, не лінуйтесь виконувати всі завдання й тести – мовна практика ще ніколи не була зайвою. Якщо ж ви відчуваєте, що вам потрібно позайматися більше, то анулюйте свої відповіді в електронному підручнику та через деякий час поверніться до потрібної вправи ще раз.

Після виконання кожного завдання на EdTech платформі можна перевірити результат і подивитись правильні відповіді. Не ігноруйте свої помилки, а проводьте над ними роботу, повертайтесь до відео з теорією, текстів чи таблиць із поясненнями. Саме так чинив би викладач у мовній школі, але тут його роль на себе маєте взяти ви самі.

Якщо під час проходження курсу ви розумієте, що вам не вистачає знань із суміжної теми, то вивчіть і її також. Наприклад, у ході підготовки до письмової чи усної частини IELTS ви з’ясовуєте, що у вас є проблеми з непрямою мовою чи різними формами майбутнього часу, а це може дійсно знадобитись під час іспиту. У такому випадку слід повторити тему, в якій у вас є прогалини, до того ж такий курс буде значно коротшим за програму підготовки до того чи іншого іспиту.

Як вчити англійську самостійно на платформі Booyya - 3

В маркеті Booyya можна обрати онлайн-курси англійської саме за твоїми інтересами та потребами

Отже, вивчаючи англійську самостійно в онлайн-маркеті курсів англійської Booyya, спробуйте дотримуватись таких порад:

  • рівномірно розподіляйте своє навантаження, робіть перерви в навчанні, проте не надто великі; оптимальна кількість занять на тиждень – три-чотири;
  • виконуйте всі запропоновані EdTech платформою вправи: програму кожного заняття складали викладачі іноземної, вона була затверджена методистами й включає необхідні матеріали для самостійного вивчення англійської мови за тією чи іншою темою;
  • приділяйте час самоаналізу та роботі над помилками, це пришвидшить ваш прогрес і допоможе закріпити вивчене;
  • не зупиняйтеся на досягнутому та продовжуйте своє навчання – ми певні, що в онлайн-маркеті курсів англійської за інтересами Booyya ви знайдете не одну актуальну для вас тему.

Користування онлайн-маркетом курсів англійської Booyya

Щоб самостійно вивчати англійську мову за матеріалами платформи, вам потрібно пройти чотири прості кроки:

1. Обрати курс, який вас цікавить. Для цього можна скористатись фільтром, пошуком за назвою чи ключовими словами, а також тематичними добірками та тегами на головній сторінці. 

2. Зареєструватись або авторизуватись на EdTech платформі. Це можна зробити через Google, Facebook або імейл і пароль.

3. Оплатити курс чи підручник. На платформі є два зручні способи оплати й можливість скористатися промокодом. Окрім цього, ви можете оформити підписку на всі міні-курси на один місяць, шість місяців або один рік. Власникам підписки Booyya пропонує ексклюзивні курси за найактуальнішими серіалами.

Деякі теми об’єднані в сети, що складаються з трьох курсів, і їх можна придбати зі знижкою від 10% до 30%.

Як вчити англійську самостійно на платформі Booyya - 4

Шукайте інформацію про знижки на сторінці того чи іншого курсу

4. Почати навчання. Для цього у вашому розпорядженні буде особистий кабінет зі списком придбаних курсів та, власне, повний доступ до самої платформи з матеріалами для самостійного вивчення англійської мови. Увесь контент авторський: 

  • відео з поясненням граматики та презентацією лексики;
  • озвучка слів і діалогів, подкасти для практики навички слухання;
  • онлайн-завдання й тести після кожного уроку з автоматичною перевіркою та можливістю подивитися правильні відповіді одразу на EdTech платформі;
  • додаткові матеріали для ще кращого результату, зокрема, корисні таблиці, схеми та інфографіка для розуміння та запам'ятовування граматики, а також списки лексики для легкого вивчення.

Якщо під час користування платформою у вас виникатимуть питання, відповіді на них ви можете знайти в розділі FAQ або ж поставити напряму команді EdTech проєкту Booyya через форму зворотного зв'язку чи в соцмережах. Приємного та швидкого вивчення англійської самостійно!

Вам також може сподобатися:
About English Language
7 сучасних трендів онлайн-навчання, які змінюють гру
Привіт, мене звати Віка, я викладач та методист в школі англійської мови Green Forest вже понад 8 років і зараз я пропоную вам зануритись в тренди онлайн-навчання. Коли я починала своє викладацьке життя, то ще було модно готувати на заняття якомога більше друкованих матеріалів, кольорових карток, ігор…
About English Language
7 популярних міфів та фактів про вивчення англійської мови
З яким викликами стикаються викладачі майже щодня? Одне з найважчих завдань - це зрозуміти як краще та ефективніше побудувати процес навчання для тої чи іншої групи, чи окремого студента. Дуже часто ми уявляємо як повинен проходити процес навчання, базуючись на: нашому попередньому досвіді (наприклад,…
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.