About English Language. 24.03.2020

Прискорений курс англійської мови для початківців – чи можна вивчити 200 слів за день?

Жоден прискорений курс англійської мови для початківців не може обійтися без інтенсивного поповнення словникового запасу. Скільки можна вивчити слів за день, щоб опанувати мову максимально швидко?               

Якщо вам пропонують уроки розмовної англійської для початківців за методиками, які відкривають секрети прискореного вивчення англійської мови і дозволяють вивчити 200 слів за день – не радимо вам цьому вірити. Найчастіше автори таких методик пропонують використання спеціальних карток зі словами та вправи, які застосовуються в усіх мовних школах.

Але досягти продуктивного результату і швидко запам'ятовувати слова все-таки можна. В першу чергу, відвідуючи уроки англійської для початківців, пам'ятайте про те, що краще за все лексика засвоюється безпосередньо в контексті. Тому вивчати слова необхідно не окремо, а разом із текстом.

Прискорений курс англійської мови для початківців
Методи швидкого запам'ятовування нової лексики

Де брати нові слова?

Під час прискореного курсу лексику готують викладачі та методисти мовної школи. Додатково слова можна брати в словниках, піснях і так далі. Звертайте увагу на найпопулярніші та найуживаніші фрази і слова.

Щоб уроки розмовної англійської для початківців принесли максимум ефекту, повертайтеся до англійської на роботі або під час спілкування з друзями. Також можете виписувати невідомі слова протягом дня і вчити їх невеликими групами.

Наскільки можна збільшити свій словниковий запас?

Якщо курс англійської мови для початківців прискорений, то вчити необхідно по 10 слів щодня. На перший погляд може здатися, що цього мало, але якщо працювати щоденно, то за рік лексичний запас виросте до 3500 слів. Більше 10 слів на день можуть опанувати люди з надзвичайними здібностями, які є швидше винятком, ніж правилом.

Уроки розмовної англійської для початківців проходять за спеціальним планом навчання. У багатьох може виникнути думка про те, що якщо сьогодні навчання не відбудеться, то завтра можна вивчити подвійну «порцію». Але це величезна помилка. Якщо умови сформувалися так, що немає можливості вивчити сьогодні необхідні слова, то краще просто зсунути навчання на один день, але зловживати лексикою категорично не можна. Або ж якщо не залишається часу на засвоєння 10 слів, досить буде і одного. Щодня потрібно намагатися робити все можливе для вивчення англійської.

Щоб випрацювати для себе нову звичку і пройти прискорений курс англійської мови для початківців, можете почати з одного слова і щодня збільшувати кількість слів, поки не вдасться дійти до десятки.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.