About English Language, Grammar. 19.08.2020

Вчимо граматику англійської мови онлайн

Автор: Тетяна Огородник

Беручись за вивчення англійської онлайн, багато хто приходить до висновку, що в першу чергу потрібно вивчити якомога більше слів. Зокрема, це стосується людей, які опановують усі аспекти іноземної мови самостійно. І дійсно, в деяких онлайн-просторах вивчення граматики англійської мови в ідеалі – не обов'язкове. Наприклад, пости в Twitter мають обмеження в 280 символів, тому дотримуватися всіх граматичних правил вкрай важко, доводиться спрощувати текст. Це тільки один приклад із сотні.

Часто ознайомлення з граматичними правилами відкладається в довгий ящик, який потім навіть не відкривається. Тут важливо прийняти той факт, що навіть дуже багатий словниковий запас не дозволить вам добре розуміти англомовних співрозмовників і розмовляти з ними на рівних. Можливо, для буденного спілкування в інтернеті граматика не така вагома, але в реальності без неї ніяк не обійтися. Особливо якщо мовні навички мають велике значення для вашої роботи або навчання.

Онлайн - вивчення граматики англійської мови і запам'ятовування іноземних слів – два абсолютно різних аспекти вивчення іноземної. Якщо нові слова досить просто запам'ятати і навчитися вживати в реченнях, то з граматичними правилами так не вийде. Важливо не тільки вивчити їх, а й зрозуміти логіку, навчитися відрізняти одну конструкцію від іншої, доречно їх використовувати. Доведеться багато працювати, але додатки для вивчення граматики англійської мови в режимі онлайн дозволять вам досягти прогресу набагато швидше. До того ж, це значно цікавіше та веселіше, ніж гортати товсті книги або читати великі статті в інтернеті.

Вчимо граматику англійської мови онлайн
Зробивши вибір на користь онлайн - вивчення граматики англійської мови, запасіться терпінням. Це складний і тривалий процес, але у вас усе вийде!

Залежно від вашого рівня, наявних навичок і знань, ви можете встановити такі програми:

  1. LearnEnglish Grammar. Ця додаток для онлайн - вивчення граматики англійської мови, розроблений Британською радою. Він включає 25 граматичних тем, 600 інтерактивних завдань і тисячі вправ. Існує дві версії програми – з британським і американським варіантами англійської мови.
     
  2. Johnny Grammar's Word Challenge. Ще одна розробка Британської ради, спрямована на поліпшення граматики англійської. Додаток пропонує вам 60-секундні вікторини для перевірки словникового запасу й орфографії. Також він дозволяє підвищити розмовні навички. Загалом тести охоплюють 12 граматичних тем.
     
  3. English Grammar in Use. Це програма для студентів із середнім рівнем. Заснована на однойменному бестселері Раймонда Мерфі про граматику. Включає 145 пояснень і вправ. До безкоштовного стартового пакету входять правила з застосування минулого й теперішнього часу, інтерактивні вправи, словник і навчальний посібник.
     
  4. Mad Libs. Це популярна гра на перевірку словникового запасу та граматики. Її суть полягає в тому, що один гравець робить запит іншому на список слів, які необхідно поставити в прогалини в оповіданні. Доповнити відсутні частини історії допомагають різні підказки. Гра дуже проста й підходить для студентів будь-якого віку.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.