Fun, Grammar, Listening. 18.09.2013

Топ англійських навчальних каналів на YouTube

Автор: Анастасія Брандт

 

Впевнена, що більшість з вас кожного дня хоч раз навідується до всесвітньо відомого відео ресурсу YouTube: подивитись смішні відео з котиками або  улюблені відео кліпи, побачити нові трейлери до фільмів, відвідати канали, на які ви підписані. Але крім розваг на YouTube можна знайти ще безліч навчальних матеріалів англійською мовою. Про Top 10 English Teachers on YouTube  ви могли вже прочитати на нашому сайті раніше, але все міняється і з’являються нові цікаві канали по вивченню англійської мови, про які ми сьогодні і поговоримо.  


Тож ось моя невеличка підбірка цікавих каналів:

 

EngVid – це цілий портал вивчення англійської мови, який об’єднує серії відео від 8 різних викладачів. Вони  разом, мабуть, вже відзняли відео на всі можливі і не можливі теми , які ви б тільки могли собі вигадати. Ці викладачі мають викладацький стаж понад 10 років і викладали у багатьох країнах світу, оберіть свого викладача по темпераменту та темам які вас цікавлять. Ось відео від одного з цих викладачів - Джеймса.

 

 

 

Це Дейв і він починав знімати свої відео, як уроки по Skype, але пізніше перейшов до більш розповсюдженого формату пояснення матеріалу біля дошки. Він британець  і знає як навчити російськомовних студентів англійської, адже 8 років викладав англійську в Росії.  На цьому каналі ви знайдете відео розділені по рівнях, є окремі серії відео присвячених певним темам: phrasal verbs, idioms та інше. Регулярне оновлення каналу.

 

 

Тут все коротко і ясно. В кожному відео розкривається чергова грамматична тема англійської мови. Пояснення і приклади з’являються на дошці, і все це озвучує жінка з приємним голосом.

 

 

 

Для тих, хто не хоче проводити багато часу за монітором свого комп’ютера, Alicia пропонує вивчати англійську всього за 3 хвилини на день. Під час коротеньких відео можна підтягунти свій everyday English. Також у Alicia є ще декілька відео серій, наприклад  Learn English Holidays, де вона розповідає про відомі і не дуже американські і англійські свята. Все із субтитрами, тому підходить і для початкових рівнів.

 

 

Відео від Minoo на різноманітні теми. Окремо знайдете Grammar lessons, Pronounciation lessons, Conversation lessons, Speaking lessons, Vocabulary lessons  та інші.  Уроки Minoo оформлює  у вигляді правил та прикладів на білому фоні, картинок ви тут не побачите. Але пояснює вона дуже добре.

 

 

 

Mister Duncan позиціонує себе як першого вчителя англійської на YouTube і веде свої уроки з 2006 року. Нове відео від нього можна побачити кожного тижня. Самі відео дуже веселі, охоплюють всі теми в англійській мові. Іноді він навіть віршами розмовляє. Англійська в нього чудова.

 

 

 

Рейчел у своїх відео навчає American English Pronounciation. Якщо ви хочете навчитись розмовляти англійською саме з американським акцентом, то її відео точно стануть вам у нагоді. Вона пояснить чому американська англійська так звучить і як навчитись звучати так самостійно  виконуючи певні вправи!

 

 

  • TheTOEFL teacher

Цілий курс підготовки до іспиту TOEFL онлайн. Включає підготовку до всіх розділів іспиту з прикладами і вправами.  Багато корисних порад.

 

 

 

Професійно зроблені відео по підготовці до кожної з частин іспиту IELTS. З цим онлайн курсом ви зможете скласти іспит на оцінку вище 6,5.  Всі вправи і рекомендації основані на реальних завданнях з тесту. Кожне відео – це виконання однієї з вправ онлайн.

 


Сподіваюсь ця підбірка стане вам у нагоді!

Вам також може сподобатися:
Video
One TV show for your English - серіал The Gentlemen
Netflix продовжує нас радувати новими серіалами й на цей раз пропонує зануритися у світ гангстерів. У цьому місяці вийшов серіал “The Gentlemen” від кінорежисера Ґая Річі – спін-офф однойменного фільму. Це 8 серій по 1 годині, протягом яких ви знайомитеся з Едді, молодим аристократом,…
Video
8 нових фільмів та серіалів Netflix, які покращать вашу англійську
Вітаю всіх мовних фанатів та кіноманів! Хочеться подивитися щось нове і покращувати свою англійську одночасно? Ні для кого не секрет, що вивчення іноземної мови тримається на 4 китах: listening, reading, writing, speaking. Тож, для якісного тренування англійської мови на слух (listening) вам спішать…
Video
Англійська в піснях – Персональні невдачі Taylor Swift в синглі Anti-Hero
Вона побила майже всі музичні рекорди, забрала майже всі нагороди, а ще сьогодні вона в нашій відеорубриці «Англійська в піснях». Це ми про Тейлор Свіфт і її популярний сингл Anti-Hero, який вже розібрала для вас викладачка Green Forest Юлія Кравченко у нашому новому відео — https://bit.ly/3TpttUX.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.