Reviews, Fun, Video. 17.05.2019
#GreenForestRecommends

Топ-5 серіалів про життя студентів та школярів від Лізи Тітаренко

Автор: Ліза Тітаренко

Коли я була студенткою, я обожнювала фільми та серіали про школи та університети. Тому що зараз я працюю з великою кількістю студентів, мені завжди цікаво, про що ж вони пліткують на перервах. Тому я підготувала для вас колекцію своїх найулюбленіших серіалів про студентське життя.

Рівень англійської в цих серіалах pre-intermediate та вище, тож можна розслабитися та насолоджуватися цікавими та несподіваними сюжетними лініями фільмів.  

1. Gossip girl (2007-2012)

Які неймовірні актори, одяг, локації, стосунки та драма! В цьому серіалі ідеально все! Пліткарка - це історія про компанію школярів із недитячими проблемами. 

  • English. Ідеальна мова для рівнів pre-intermediate та вище. Шикарна можливість цікаво та безболісно вдосконалити та розширити вокабуляр на основні розмовні теми.

 

2. Pretty little liars (2010-2017)

Цей серіал про дівчат-підлітків, що переживають нетипові для них проблеми, буде тримати вас в тонусі всі сім сезонів. Хоча головні героїні – дівчата, хлопців може зацікавити захоплюючий та дуууже нестандартний сюжет.

  • English. Нескладна, традиційна американська англійська, що не змусить вас напружуватися при перегляді, якщо ваша англійська - рівня pre-intermediate та вище. 

 

3. Glee (2009-2014)

Американський серіал з елементами мюзиклу та драми висвітлює жорстокі реалії студентського життя в середньостатистичній школі в Америці. Вчитель іспанської набирає учнів у хор, де вони стають більш впевненими та сильними особистостями. В серіалі головні герої переспівують популярні сучасні хіти, що, я впевнена, прийдеться до смаку поціновувачам музики.

  • English. Проста мова, без особливостей акценту та без професіоналізмів. Підійде для рівня pre-intermediate та вище.

 

4. Switched at birth (2011-2017)

Історія про двох дівчат-підлітків, які помилково були переплутані в лікарні після народження та виросли в абсолютно різних середовищах. Одна дівчина втрачає слух та вчиться розмовляти мовою жестів. Для мене було повчально та інформативно дізнатися про нову для мене мову – ASL (American Sign language), слідкувати за життям американської молоді, за спільнотою підлітків з обмеженими можливостями, як вони навчаються, розважаються, будують своє майбутнє.

  • English. Рекомендую для рівнів pre-intermediate та вище, діалоги зосереджені на темах стосунків, навчання, відпочинку, тому буде корисно для підняття базового рівня розмовної англійської. 

 

5. Beverly Hills 90120 (1990-2000)

Ну і авжеж  - класика цього жанру – Беверлі Хілз. Я, можна сказати, виросла на цьому серіалі. Кожен день після школи і перед зайняттями англійською із репетитором я поспішала додому, щоб не пропустити серію моєї улюбленої історії про золоту молодь Каліфорнії. Я так мріяла колись побувати в США! А мрії збуваються) Треба лише вивчити англійську)

  • English. Рекомендую для рівнів pre-intermediate та вище, мова не складна, на прості теми, актори говорять не швидко.

 

Вам також може сподобатися:
Vocabulary
One TV show for your English - серіал Supacell
Шанувальники science fiction (наукової фантастики), збирайтеся! Netflix випустив новий серіал під назвою "Supacell", який неодмінно вас здивує цікавим сюжетом та допоможе поповнити словниковий запас необхідною лексикою. Сюжет серіалу завертається навколо п’ятьох жителів південного Лондона,…
Vocabulary
One TV show for your English - серіал House of the Dragon
Величні дракони знову ширяють у небі, а Вестерос поринає у вир жорстокої війни за трон. “House of the Dragon”, довгоочікуваний другий сезон приквела до культової "Гри престолів", нарешті вийшов на екрани. Цього разу ви перенесетеся за 200 років до подій, знайомих ще з першого сезону,…
Fun
One Аnimated Film for your English - мультфільм Coco
Halloween наближається, тож сьогодні у нашій рубриці One Animated Film for Your English маємо для вас тематичний мультфільм, який рекомендуємо глянути кожному! Це ми про мультик «Коко», що розповідає про хлопчика Мігеля, який потрапляє у світ мертвих. Як і чому він там опинився не будемо…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.