About English Language, Reviews. 21.12.2017

ТОП-10 статей 2017 року від Green Forest для вивчення англійської

Автор: Green Forest

2017 рік був в Green Forest дуже насиченим: ми відкрили нові філії у Харкові та Львові, переїхали у новий офіс в Києві, створили власний додаток с особистим кабінетом кожного студента My Green Forest, втратили 3 сторінки  Green Forest у Вконтакте =(, але відкрили 2 нових канали у Viber та Telegram  =). На сайті за цей час з’явилось більше 100 різноманітних матеріалів на тему вивчення англійської мови. Не так вже і мало, правда? Деякі з них ви напевно читали, але точно не всі. Для того, щоб ви не пропустили наші найпопулярніші статті, ми зібрали їх у цю добірку. Популярність кожної статті ми виміряли  за кількістю її переглядів  на сайті. Цікаво, хто ж опинився на першому місці? Тоді почнемо, але з кінця.


Американські ток-шоу як ще один спосіб вивчення англійської
10 місце (8338 переглядів)
https://goo.gl/LBPzVy
Після виходу цієї статті виявилось, що для багатьох цей спосіб вдосконалення англійської мови дійсно був новим. Переваги перегляду ток-шоу  над, наприклад, серіалами чи фільмами, величезні: всі нові випуски з’являються у вільному доступі на YouTube в день виходу; їх можна дивитись маленькими частинами (від 2 хв.) і улюбленими рубриками. Також в них постійно з’являються відомі актори та співаки, тому ток-шоу можуть частково замінити вам новини. Ну і звісно англійська. У статті ви знайдете посилання на 3 найпопулярніші шоу, з яких варто почати.

 

10 Real English in movies. Sherlock
9 місце (8561 переглядів)
https://goo.gl/RKrR6s
Якщо ви вже бачили всі серії Шерлока, то ця стаття змусить вас подивитись на них по-новому. У статті викладач Green Forest, Іра Сапожинська, розбирає формальний British English головного героя та пояснює граматичні конструкції, використані в різних епізодах. 

 

Game of Thrones Vocabulary: 33 англійські слова, які потрібно вивчити
8 місце (12187 переглядів)
https://goo.gl/ocKdZe
Стаття про ще один серіал, який наробив галасу у цьому році, присвячена досить специфічній лексиці з Game of Thrones.  Якщо ви справжній фанат, то повинні хоча б спробувати подивитись цю сагу англійською мовою. Ну, а дана стаття допоможе вам підготуватись до перегляду.


Як вивчати англійську за допомогою TED Talks
7 місце (12475 переглядів)
https://goo.gl/PSMKV4
За посиланням ви знайдете свій особистий путівник у світ TED talks англійською мовою. Тут ви дізнаєтесь, як знайти цікаві для вас відео та, головне, як використовувати цей сайт та відео на ньому для вивчення англійської. Сайт TED розроблений таким чином, щоб люди з усіх країн могли переглянути і зрозуміти зміст всіх виступів. Саме тому тут є такі корисні для вивчення мов функції, як субтитри різними мовами та можливість завантаження текстів виступів або самих відео.

 

Як ефективно вивчати англійську самостійно
6 місце (12536 переглядів)
https://goo.gl/uvSjMi
Якщо ви з тих людей, які не раз починали вчити англійську вдома, але завжди щось йшло не так, тоді ця стаття для вас. Адже наша викладачка підготувала для вас точний покроковий план по освоєнню англійської самостійно: 7 кроків, безліч корисних посилань, списки книжок та корисних додатків для вивчення мови, а також дієві поради від нашого викладача, перевірені роками.

 

Harry Potter Vocabulary: читай книжки в оригіналі і розумій все
5 місце (12710 переглядів)
https://goo.gl/TSfM7e 
Дивитись фільми про «Хлопчика, який вижив» дуже цікаво, але читати про нього книжки у кількасот разів цікавіше. Перевірено на власному досвіді. Спочатку прочитайте цю статтю з лексикою, яка допоможе розібратись з текстом без словника. А далі, беріть першу книжку – там всього 300 сторінок , і починайте занурення у магічний світ мовою оригіналу.

 

9 безкоштовних ресурсів, де можна завантажити книжки англійською для всіх рівнів
4 місце (12710 переглядів)
https://goo.gl/zJbKbQ
Читати – це модно. І, зважаючи на те, що більшість людей перейшли на електронні книжки, у цій статті ми зібрали для вас 9 сайтів з безкоштовними книжками, коміксами та журналами англійською саме в електронному форматі. 

 

Як перекладати англійською правильно: 14 дієвих порад для початківців
3 місце (20002 переглядів)
https://goo.gl/64VZko
Переклад – річ не проста, але його точно можна опанувати. І одна з наших викладачок, яка має власний багаторічний досвід в цій справі, написала практичні поради для перекладачів-початківців. Особливо ця стаття актуальна для тих, хто часто веде переписки англійською мовою або часто має справу з перекладами на роботі чи у навчанні.

 

10 сайтів для безкоштовного перегляду фільмів англійською мовою
2 місце (21890 переглядів)
https://goo.gl/oVfqir
Щось у цій добірці занадто багато текстів про вивчення англійської за допомогою відео, вам не здається? Виходить, що це найцікавіший спосіб вивчення англійської для всіх студентів.  Саме тому на сайті з’явилась ця стаття: ресурси з безкоштовними фільмами та серіалами англійською. 

 

Watch and learn: добірка серіалів англійською за рівнями
1 місце (25635 переглядів)
https://goo.gl/ajYGNQ 
Сподіваємось, ви вже давно знаєте, шо перегляд серіалів – це дуже приємний спосіб вивчення англійської. Щоб ви знали, з якого саме серіалу почати своє навчання, ми зробили добірку по рівням. У статті, окрім улюблених сіткомів, ви також знайдете популярні мультики.

 

Ну що, десятку найкращий статей ви вже побачили, але це ще не все. У нас є ще 3 статті, які ми винесли в окремий топ. Адже втрьох у сумі вони зібрали більше 200000 ваших переглядів на сайті і точно заслужили своє місце у цій статті. Але частина інформації в них вже не актуальна, тому вони не увійшли до основного списку! Це статті про безкоштовні онлайн курси англійською від різних університетів зі всього світу.  Незважаючи на те, що деякі курси вже пройшли, багато з них них доступні постійно. Тож відкривайте будь-яку статтю і обирайте курс англійської, з якого ви почнете вивчення англійської у новому році.

  • 7 безкоштовних зимових онлайн курсів з англійської мови для рівнів від Elementary до Advanced (https://goo.gl/Ba9D9H)
  • 7 безкоштовних осінніх онлайн курсів з англійської мови для рівнів від Elementary до Advanced (https://goo.gl/JjNyq3)
  • 6 безкоштовних літніх онлайн курсів з англійської мови для рівнів від Elementary до Advanced (https://goo.gl/sFhxCW)

Сподіваємось, що ви отримали не тільки користь, а і задоволення від серфінгу на нашому сайті протягом 2017 року. Обіцяємо, що у новому році вас буде чекати ще більше добірок, статей, відео та різноманітних навчальних рубрик на greenforest.com.ua. Дякуємо за те, що читаєте нас, адже саме ваші перегляди мотивують нас рухатись вперед і удосконалювати матеріали на сайті!

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.