About English Language. 14.05.2020

Практика англійської мови онлайн – 5 дієвих методів

Автор: Тетяна Огородник

Вже багато сказано про те, як можна комфортно й ефективно вивчати англійську онлайн. Різні курси, вебінари, лекції, групові та індивідуальні заняття дійсно дозволяють вивчити нові правила, слова та фрази. Але без онлайн-практики англійська мова залишиться марним знанням, яке з часом зникне з вашої пам'яті. І якщо з дистанційним навчанням не виникає жодних проблем, то самостійна робота студентів, які вивчають іноземну мову, породжує безліч питань. І справа в тому, що 90% зусиль іде на те, щоб просто змусити себе повторити та закріпити пройдений матеріал. До того ж, багато людей просто не знає, як відбувається підвищення рівня англійської мови онлайн. Тому ми представляємо топ-5 найбільш ефективних, цікавих і веселих методів для поліпшення ваших скілів.


 
  1. Одним із найкращих способів практикувати англійську мову онлайн є спілкування з іноземцями. Існує безліч спеціальних сайтів і додатків для міжнародних знайомств. Так відбувається різнобічне підвищення рівня англійської мови в режимі онлайн – поліпшення письмових навичок, розмовних скілів, а також читання. Крім того, спілкування з носіями мови дозволяє урізноманітнити словниковий запас і ознайомитися зі специфічною лексикою.

  2. Онлайн-тести, що підвищують рівень володіння англійською мовою. Перевірка знань відіграє велику роль у вивченні іноземної мови. Тестування дозволяє виявити ваші слабкі місця, повторити та закріпити набуті знання, а також знайомить із новим матеріалом. А проходячи тести разом з друзями, дізнаючись рівень одне одного, ви мотивуєте себе на більш продуктивне навчання.

Практика англійської мови онлайн
Практика англійської мови онлайн – це не тільки ефективно, але й весело! Покращуйте навички разом зі своїми друзями!

  1. Перегляд освітніх каналів на YouTube. Це можуть бути як спеціалізовані блоги, спрямовані на підвищення рівня англійської мови онлайн, так і розважальні канали американських чи британських блогерів. Слухаючи природну мову носіїв мови, з часом ви почнете її копіювати, що дозволить позбутися акценту. Також ви навчитеся сприймати англійську на слух. Спочатку вам може бути важко розпізнавати слова, тому радимо вмикати субтитри (але тільки англійські, у жодному разі не рідною мовою). Згодом ви зможете дивитися відео без них.

  2. Спікінг клаби – ще один спосіб онлайн-практики англійської мови. Ви можете влаштувати спільний перегляд фільмів і серіалів в оригіналі. Просто заздалегідь домовтесь з друзями про відеочат, протягом якого ви зможете обговорювати цікаву тему або ділитися своїми враженнями про фільм чи епізод улюбленого серіалу. Якщо ви вже встигли познайомитися з носіями мови, нехай вони розкажуть про культуру їхньої країни. Ви також можете поділитися цікавими фактами про ваші національні традиції.

  3. Сайти та додатки для вивчення англійської мови. З їх допомогою ви зможете практикуватися, повторювати знання і покращувати навички де й коли завгодно. До того ж, це більше нагадує гру, ніж навчання, і ви навіть не помітите, як пройшли черговий рівень.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.