Exams. 04.02.2022

Підготовка до ЄВІ онлайн: що треба знати про іспит

Автор: Юліана Віхневич

ЄВІ з іноземної мови має певну структуру та формат проведення, тому підготовка до нього має бути завчасною та цілеспрямованою. У цьому допомагають спеціалізовані курси підготовки до ЄВІ онлайн та самостійна практика. Дізнатися більше можна в цій статті.

Підготовка до ЄВІ онлайн: що треба знати про іспит

Сам іспит має 6 завдань, які в цілому складаються з 42 запитань. На виконання всіх завдань відводиться 1 година. Програма відповідає рівням В1-В2 за шкалою CEFR. Тестування спрямоване на перевірку читання (22 завдання) та вміння використовувати мову (20 завдань). У першій частині іспиту будуть перевірятись навички студента працювати з різножанровими тестами, визначати тему та зміст написаного, виділяти ключову інформацію та деталі, робити висновки з прочитаного. У другій частині визначається рівень граматичних та лексичних компетентностей учасника ЄВІ.

Структура іспиту така:

  • у вправах 1 та 3 необхідно встановити відповідність;
  • у вправі 2 – обрати одну правильну відповідь;
  • у вправах 4-6 – заповнити пропуски в тексті.

Детальну інформацію про дедлайни, необхідні документи, вимоги до учасників, а також матеріали для підготовки можна знайти на офіційному порталі іспиту. Там же є тренувальні та минулорічні варіанти іспиту. Обов'язково використовуйте їх у підготовці до ЄВІ онлайн.

Підготовка до ЄВІ онлайн: що треба знати про іспит - 2

На онлайн-курсах підготовки до ЄВІ ви навчитеся працювати зі структурою тесту та ефективно розподіляти свій час під час тестування

Підготовка до ЄВІ онлайн: курси та самостійне навчання

Курси підготовки до ЄВІ онлайн – ефективний та простий спосіб натренувати себе перед іспитом.

  • По-перше, до початку занять вам запропонують пройти пробне тестування, яке дозволить визначити поточний рівень та намітити стратегію навчання.

  • По-друге, у таких програмах зібрана та структурована вся необхідна інформація та практичні вправи, які знадобляться у процесі підготовки, плюс додаткові матеріали та лайфхаки від викладачів.

Крім того, онлайн-курс дозволить вам освіжити знання, здобуті за роки навчання в університеті. Ви зможете відстежувати прогрес, навчитеся правильно розподіляти час під час тестування. Як правило, студентам із рівнем В1-В2 достатньо трьох-чотирьох місяців онлайн-підготовки. Якщо рівень нижчий, бажано спочатку спочатку підвищити поточні знання мови, а потім переходити до цілеспрямованої підготовки до тесту.

Важливо також регулярно займатися самостійно. Тим паче, ви визначили слабкі сторони, знаєте структуру ЄВІ та особливості іспиту, маєте план підготовки. Займатися додатково не обов'язково по кілька годин щодня. Достатньо 15 хвилин, але регулярних та ефективних занять. Це можуть бути онлайн-вправи на практику граматики, розучування слів за темами, які можуть трапитись вам на іспиті, читання різножанрових текстів і багато іншого. Список тем та граматичних правил, які перевірятимуться, чітко визначений і доступний на офіційному сайті іспиту.

Вам також може сподобатися:
Exams
Підготовка до ЄВІ з англійської – що потрібно знати та як складати
Якщо ви плануєте вступати на магістратуру, то вже знаєте, що вам необхідно буде скласти ЄВІ з іноземної мови. Єдиний вступний іспит є обов'язковим із 2020 року. Програма тестування відповідає рівням володіння мовою В1-В2. Іспит має два блоки з 6 вправ, які загалом складаються з 42 запитань. На виконання…
Exams
Підготовка до ЄВІ: навіщо складати і як проходитиме іспит
Єдиний вступний іспит з іноземної мови складають бакалаври, які планують вступати на магістратуру. ЄВІ має єдиний формат і систему оцінювання для всіх мов, а його програма відповідає рівням В1-В2. Із 2020 року цей іспит є обов'язковим для вступу на магістратуру. Підготовка до ЄВІ має включати відпрацювання…
Exams
Підготовка до ЄВІ з іноземної мови
З 2020 року студентам, які планують вступ на магістратуру, необхідно складати єдиний вступний іспит з іноземної мови. Цей іспит має специфічну структуру та систему оцінювання, тому готуватися до нього треба з урахуванням цих особливостей. Зміст 1. Що таке ЄВІ та навіщо його складати 2. Підготовка до…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.