Green Forest Life. 05.02.2024
Green Forest Events

Late Night English: talks with a native speaker 08.02

Автор: Green Forest Events

Подолати мовний барʼєр та з легкістю спілкуватися з носіями мови - ось такі цілі часто ставлять перед собою ті, хто вивчає англійську. Ми хочемо максимально допомогти вам у досягненні ваших цілей, тому орієнтуючись на них, ми створили новий класний проєкт - Late Night English!

Перша зустріч проєкту мала відбутися ще у березні. Звісно, війна змусила нас відкласти її на невизначений термін, проте here we go again. Late Night English - це серія розмовних зустрічей з нейтів спікером, які допоможуть вам розвинути декілька мовних навичок одночасно. Вашим partner in crime в цій пригоді стане носійка мови Естер.

Естер з Нігерії і вона вже більше 4 років навчає українців англійської та обожнює організовувати розмовні клуби. Вона каже, що викладання для неї - це rewarding process, адже вона дуже любить спілкуватися з людьми, вчитися новому та робити вивчення англійської приємним.

Кожна зустріч з Естер ділитиметься на 3 етапи, кожен з яких допоможе вам прокачати певний мовний скіл:

  • Listening stage - Естер ділитиметься своїми думками та історіями на задану тему
  • Speaking stage - учасники будуть спілкуватися та виконувати комунікативні завдання в окремих кімнатах
  • Public speaking stage - учасники зможуть відкрито висловлювати свою думку в загальній конференції 

Нова зустріч: 08.02, 19:00
Тема зустрічі: Friends and Friendship

Необхідний рівень англійської: від intermediate

Тривалість зустрічі: 110 хвилин
 

Вартість участі: 200 грн (50% відсотків зібраних коштів ми перерахуємо до проєкту «Птахи» та благодійного фонду «Відчуй» та обовʼязково поділимося звітом в телеграм каналі English Events)

Кількість місць обмежена. Щоб зареєструватися та одразу оплатити участь в івенті, перейдіть до нашого нового бота - @englishevents_gf_bot та виконуйте його інструкції.

Новий проєкт Late Night English: talks with a native speaker

See you!

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
"It’s a sign! Grammar Tenses Challenge": граматичний челендж англійської для всіх рівнів 5-25.08
Що ви знаєте про граматичні часи в англійській мові? Їх багацько, всі вони взаємоповʼязані, проте деякі з них здаються елементарними, інші - заплутаними та незрозумілими. Але всі вони нам дуже потрібні, аби вільно висловлювати свої думки англійською. Словом, всі вони - big deal. Якщо погоджуєтесь, ловіть…
Green Forest Life
Sharing is caring - розмовний клуб англійської для тих, хто потребує підтримки 23.07
Sharing is caring: Speaking club for those who need support Ми завжди працювали за принципом «людині потрібна людина». Але тепер ми розуміємо, що найбільше людині потрібна людина під час війни. Тому ми пропонуємо всім, хто відчуває потребу, поговорити англійською та підтримати один одного.…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб щонеділі
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.