Green Forest Life. 05.02.2024
Green Forest Events

Late Night English: talks with a native speaker 08.02

Автор: Green Forest Events

Подолати мовний барʼєр та з легкістю спілкуватися з носіями мови - ось такі цілі часто ставлять перед собою ті, хто вивчає англійську. Ми хочемо максимально допомогти вам у досягненні ваших цілей, тому орієнтуючись на них, ми створили новий класний проєкт - Late Night English!

Перша зустріч проєкту мала відбутися ще у березні. Звісно, війна змусила нас відкласти її на невизначений термін, проте here we go again. Late Night English - це серія розмовних зустрічей з нейтів спікером, які допоможуть вам розвинути декілька мовних навичок одночасно. Вашим partner in crime в цій пригоді стане носійка мови Естер.

Естер з Нігерії і вона вже більше 4 років навчає українців англійської та обожнює організовувати розмовні клуби. Вона каже, що викладання для неї - це rewarding process, адже вона дуже любить спілкуватися з людьми, вчитися новому та робити вивчення англійської приємним.

Кожна зустріч з Естер ділитиметься на 3 етапи, кожен з яких допоможе вам прокачати певний мовний скіл:

  • Listening stage - Естер ділитиметься своїми думками та історіями на задану тему
  • Speaking stage - учасники будуть спілкуватися та виконувати комунікативні завдання в окремих кімнатах
  • Public speaking stage - учасники зможуть відкрито висловлювати свою думку в загальній конференції 

Нова зустріч: 08.02, 19:00
Тема зустрічі: Friends and Friendship

Необхідний рівень англійської: від intermediate

Тривалість зустрічі: 110 хвилин
 

Вартість участі: 200 грн (50% відсотків зібраних коштів ми перерахуємо до проєкту «Птахи» та благодійного фонду «Відчуй» та обовʼязково поділимося звітом в телеграм каналі English Events)

Кількість місць обмежена. Щоб зареєструватися та одразу оплатити участь в івенті, перейдіть до нашого нового бота - @englishevents_gf_bot та виконуйте його інструкції.

Новий проєкт Late Night English: talks with a native speaker

See you!

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English Sunday Online: безкоштовний розмовний клуб щонеділі, за який вам платять
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської щосуботи
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Green Forest Life
English Meetup Offline in Kyiv: Halloween Edition 31.10
Гелловін на носі, а живі зустрічі English Meetup вже стають приємною традицією. Тож ми вирішили їх обʼєднати та провести особливу гелловінську зустріч! Що нового на вас чекатиме цього разу: спеціальні гелловінські пригощання та пунш розіграш подарунків та спеціальний подарунок за найкращий костюм (костюм…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.