About English Language. 23.06.2020

Курси розмовної англійської в Києві – відгуки важливі чи це реклама?

Автор: Ніна Кісь

Під час вибору курсів розмовної англійської відгуки – перше, на що звертає увагу студент. У столиці проблема вибору дійсно є, і причина цього – велика різноманітність пропозицій з вивчення розмовної англійської. Але чи дійсно для курсів розмовної англійської в Києві відгуки – це справедлива оцінка? Чи це свого роду реклама?

Курси розмовної англійської в Києві – відгуки
Правильний підхід до обробки відгуків допоможе за короткий час знайти найефективніші курси

Щоб отримати корисну інформацію про курси розмовної англійської та не піддатися рекламі – скористайтеся простими порадами.

  1. Достовірне джерело. Відгуки про курси англійської – це цілком достовірна інформація, адже подана з перших вуст. Тільки студент, який має досвід практики на цих курсах, опише у віконці «відгуки» свої враження. А коли пропозицій з вивчення мови велика кількість – відгуки значно економлять час. Вже немає необхідності особисто приїжджати в офіс кожних курсів – відгуки стають своєрідним первинним фільтром інформації. Найкраще працювати з відгуками на спеціальних сайтах, які пропонують рейтинг шкіл. Але багато студентів частіше користуються соціальними мережами, а це не найбільш достовірне джерело. У соціальних мережах ймовірність побачити рекламу досить висока. Також має місце бути й конкурентна боротьба, коли під виглядом студента відгук залишає конкурент.
     
  2. Суб'єктивність відгуків. Відгук – це також особиста думка, враження від роботи школи та методики викладання. Тому цілком ймовірно, що в одних і тих же курсів розмовної англійської відгуки можуть бути вкрай протилежними. Порівнюйте кількість позитивних і негативних відгуків для конкретних курсів. Так вам буде легше зрозуміти, сильних або слабких сторін у курсів більше. На основі поганих відгуків складіть список запитань. Так, наприклад, відгук: «Учитель спізнюється», – можна уточнити запитанням: «Чи завжди вчитель вчасно починає навчання?».
     
  3. Під час вибору курсів розмовної англійської в Києві відгуки друзів і знайомих теж можна враховувати. Це не має бути основоположним чинником у формуванні вашого рішення про вибір курсів, але тим не менш може допомогти, коли обрати дійсно складно. Перш ніж цікавитися думкою знайомих, розкажіть про свої цілі, для чого саме вам потрібно вивчати англійську мову. Адже ваш колега міг шукати курс покращення рівня граматики – відповідно, курси розмовної могли залишити у нього негативне враження. А в такому випадку, якими б хорошими не були курси розмовної англійської, він ніколи вам їх не зможе порадити. І якщо на сайтах не завжди є опція «розкажіть про ваші цілі», то з друзями це набагато простіше.

Вивчення відгуків – робота складна, але це невід'ємна частина процесу вибору, без якого буде важко знайти той самий варіант.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.