About English Language. 01.06.2021

Як підтягнути розмовну англійську

Автор: Світлана Федорчук

Ви можете мати великий словниковий запас і прекрасно знати граматичні правила, але демонструвати погану розмовну іноземну мову. Чому так відбувається? Найчастіше причина криється в страху зробити помилку. Або у відсутності практики – адже, щоб розвинути правильну вимову, необхідно якомога більше говорити.

Якщо все описане – ваш випадок і ви хочете підтягнути рівень своїх розмовних навичок, прочитайте нашу статтю. Ми ділимося способами, які допоможуть розвинути вміння говорити іноземною. Плюс ви дізнаєтеся, як перевірити рівень розмовної англійської.

Як підтягнути розмовну англійську?

Найпростіший метод розвитку та перевірки рівня володіння іноземною мовою – це відвідування курсів. Працюючи разом із викладачем, ви зможете одночасно поліпшити вимову, навчитеся читати окремі слова, розширите словниковий запас, розвинете вміння сприймати англійську мову на слух. Комплекс описаних навичок і знань – це запорука хорошої розмовної мови. 

Як підтягнути розмовну англійську
Спілкування з іноземцями – теж хороший спосіб перевірити й підтягнути мовні навички

Перш ніж записатися на курси, обов'язково дізнайтеся, яку методику використовують викладачі. Наприклад, ми вже давно взяли на озброєння комунікативну методику. Чим вона хороша?

  1. Багато співрозмовників

Що більше співрозмовників з'явиться у вашому полі спілкування, то легше вам буде підтягнути розмовну англійську. Ви звикнете до різної вимови й темпу мови, акцентів. Тому розмовляйте з одногрупниками тільки англійською.

  1. Можливість помітити свої помилки

Щоб розвивати розмовну англійську, необхідно вчасно помічати і виправляти власні помилки. Викладач курсів допоможе в цьому.

  1. Закріплення знань

Наші курси побудовані так, щоб студенти могли вчити нову лексику й одразу використовувати її в розмові, тим самим підвищуючи рівень володіння усною англійською.

Як розвивати розмовну англійську?

Щоб додатково перевірити й розвивати вміння говорити англійською мовою, радимо підшукати співрозмовників за межами курсів. Наприклад, знайдіть англомовних друзів у соціальних мережах і відвідуйте розмовні клуби, які організовують мовні школи.

Як підтягнути розмовну англійську - 2

Як перевірити рівень розмовної англійської?

Знову ж слід звернутися до мовної школи. Перед початком навчання всі школи проводять тест на загальний рівень знання англійської. Якщо вас цікавить тільки рівень володіння розмовною мовою, ви також можете попросити школу зробити його перевірку. Додатково можете скористатися онлайн-ресурсами. Але врахуйте, що вони дають лише приблизну оцінку рівня знань.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.