About English Language. 04.08.2020

Вивчення англійської мови в онлайн - школі – тільки «за»!

Автор: Тетяна Огородник

Популярність вивчення англійської онлайн стрімко зростає, адже ви не знайдете жодної людини, яка б не хотіла вільно говорити однією з найпоширеніших мов світу. Варто віддати належне розвитку соціальних мереж, які де-факто зробили англійську – мовою і онлайн - платформ для навчання, і розважальних ресурсів, і інтернет-спільнот. 

Не забуваємо про те, що це також універсальний інструмент для спілкування з людьми в різних точках планети. Тому не дивно, що школи вивчення англійської мови пропонують онлайн-заняття, даючи можливість всім охочим напрацьовувати й закріплювати навички. Але поширеність і актуальність – далеко не єдині причини, чому люди, обираючи між сотнями інших мов, віддають перевагу саме англійській. 

У цій статті ми розповімо про те, чому варто продовжувати вивчення англійської мови в онлайн - школах, незважаючи ні на що.

Вивчення англійської мови в онлайн - школі
Онлайн - платформи для навчання англійської дають розширені можливості для продуктивного й ефективного навчання

Англійська має багато спільних рис з іншими мовами. Історія формування та становлення цієї мови багата на події. З давніх-давен на неї впливали війни, вторгнення й інші світові культури. Якщо ви продовжите вивчення англійської мови, викладачі онлайн - школи розкажуть вам про те, як вона формувалася, змінювалася та розвивалася. По суті, це гібрид, що складається з романських, латинських і німецьких елементів. Тому тим людям, які добре нею володіють, набагато легше вчити інші мови.

На онлайн - платформах для навчання англійської ви дізнаєтеся про те, наскільки вона поетична. Навіть самі носії наголошують на тому, що існує маса способів інтерпретувати свої думки завдяки їй. Саме тому вона так легко впроваджується в інші, навіть незвичайні культури. Наприклад, у Сінгапурі винайшли абсолютно новий тип, відомий як «сінгліш», який увібрав у себе аспекти китайської та малайської.

Ви помітили, що навіть ті люди, які не відвідують онлайн - школу вивчення англійської мови, знають масу слів і фраз? І це при тому, що вони є новими навіть для нейтів спікерів. Наприклад, такі слова як selfie і smasual (мікс слів smart і casual) з'явилися не так давно, але вже міцно засіли в лексиконі мешканців не тільки США і Британії, а й багатьох інших країн. Зайдіть на будь-яку онлайн - платформу для навчання англійської, і ви переконаєтеся, що вона розвивається швидше, ніж безліч інших мов. Чи не кожен рік генерується маса нових слів, часто їх неможливо перекласти, але це не заважає їм міцно закріплюватися в мові людей по всьому світу.

Англійська мова – проста. Це, звичайно, спірне питання. Не дарма ж викладачі онлайн - платформ для навчання англійської намагаються знайти індивідуальний підхід до кожного студента. Але все ж її зв'язок з різними світовими культурами, через що безліч слів співзвучні з іншими мовами, дозволяє всім без винятку українцям успішно вивчити її та незабаром вільно розмовляти.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.