News. 18.09.2018

Граматичні блокноти Vital Grammar Notes за ціною 1̶̶6̶̶0̶̶ 125 грн лише до 26.09!

Автор: Green Forest

Vital Grammar Notes - особливі блокноти для тих, хто вчить, захоплюється англійською мовою, адже вони містять спеціальні граматичні таблички для вивчення англійської мови. Ідея цих блокнотів виникла у керівника мережі шкіл Green Forest Руслана Ниника, займалася проектом методист Надя Дьячук, дизайн розробляла Даша Левчук.

Ми розпитали про особливості блокнотів у авторів табличок - Віки Костіної і Насті Левченко.

Що було найважчим при розробці цих блокнотів?

Віка: Складно було зібрати всі теми разом, розташувати на сторінках в логічному порядку, зробити їх легкими для читання.

Настя: А ще об'єднати в одній таблиці кілька тем, окремих значень, тому що все це займало дуже багато місця на сторінці, а ми хотіли максимум інформації вмістити.


Чим ці таблички відрізняються від тих, які ми знаходимо в підручниках?

Настя: Відмінності в тому, що при розробці цих таблиць ми орієнтувалися на свій досвід роботи в Green Forest, пам'ятаючи те, що студентам подобалося і легко запам'ятовувалося на уроках. Таблички чіткі, структуровані.Ми намагалися знайти всі аспекти граматичної структури і врахувати їх в одній таблиці.

Віка: Плюс, ми намагалися їх зробити максимально простими. Так, щоб студентам було легко шукати інформацію, розуміти те, що вони пропустили і, головне, швидко запам’ятовувати.

Чому ви не зібрали всі таблички в одному блокноті, замість трьох?

Віка: Якщо студент побачить інформацію, яку ще не вивчав, йому буде складно розібратись в усьому і в голові виникне каша, він просто заплутається. Як кажуть, на все свій час і блокноти потрібно купувати виходячи з тих знань, які вже є. Тому ми підготували 3 рівня граматичних блокнотів: Fundamental, Medium, Premium.

Ви чули відгуки про блокноти від ваших студентів і колег?

Віка: Мої студенти були в захваті. Вони говорили, що блокноти гарні всередині, класний папір, що вони дуже смачно пахнуть... (Сміється, а Настя починає нюхати блокнот). 

Настя: У мене була ситуація, коли до мене підійшов студент моєї групи Elementary після заняття і попросив автограф, я була цьому дуже здивована. А інші студенти дивилися на нього з подивом та заздрістю в очах. Він сказав мені, що якщо є можливо взяти автограф у автора, то чому б не взяти. Це було дуже мило і приємно. Це була найвища похвала. Треба не підхопити зіркову хворобу... (Сміються)

Побажайте щось студентам.

Віка: Наше з Настею завдання - донести до людей англійську, показати, що вона не така страшна, як вони собі її уявляють, і табличками ми хотіли їм допомогти. Тому бажаю успіхів, і не ночей над правилами, а задоволення від вивчення англійської.

Настя: Я приєднаюся до Віки. Хочу сказати всім, хто вивчає англійську мову, що не бійтеся робити помилки, адже на них вчаться. Не бійтеся дивитися фільми, читати книги англійською. А наші блокноти допоможуть вам розібратися з тим, чого студенти завжди бояться - це граматика.

 

Вам також може сподобатися:
News
Big Fundraising Speaking Club Offline 30.03
Людям, чиє серденько горить любов'ю до України та англійської мови! 30 березня запрошуємо вас на англомовний благодійний офлайн захід. Мета заходу - поспілкуватися англійською і зібрати кошти на придбання потужних приладів прослуховування і ноутбука для розвідників 65 ОМБр на Запорізький напрямок.…
News
Онлайн-марафон “Англійська вимова PRO: приголосні звуки” 1-14.04 від Booyya та Green Forest
Хочете сказати англійською “I think”, а виходить “I sink”? Прокачайте свою англійську вимову за 14 днів на онлайн-марафоні “Англійська вимова PRO: приголосні звуки” від booyya.com та Green Forest, і всього за 2 тижні навчіться вимовляти правильно 20 складних приголосних…
News
Новий набір на курс для викладачів від Green Forest Teaching Center
Якщо ви давно вивчаєте англійську і не раз задумувались над тим, щоб почати викладати; або навіть вже викладаєте, проте весь час прагнете вдосконалюватись – запрошуємо вас у Green Forest Teaching Center!   Новий набір на спеціальний курс з підготовки викладачів англійської мови,…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.