Green Forest Life. 03.10.2012

Greenдіозні дизайнерські штучки

Автор: Анастасія Брандт
Хтось бачить цей сайт кожного дня, і для нього це частина буденності. Хтось заходить на наш сайт вперше, і він в захваті від його оформлення та наповнення. Комусь навіть важко знайти на нашому сайті інформацію про ціну за навчання та місце розташування офісів. Але всіх цих людей об’єднує одне – наш сайт, який ми, команда Грін Форесту, намагаємося робити краще кожен день!


Але сьогодні ми не будемо говорити про наповнення сайту, а поговоримо  про його зовнішнє оформлення, тобто про тих людей, хто це оформлення створює – про  наших дівчаток – дизайнерів.

Для тих, хто не знав, розповідаємо, що над нашим сайтом працюють аж 3 дизайнерки, і всі вони напрочуд талановиті дівчата. Попри те, що вони щоденно встигають створювати банери, заставки, кнопочки, плакати, ігри, картинки, таблички для сайту і все те, що їм замовляють зробити (до того ж негайно!), вони ще й встигають займатися власними проектами, створювати власні дизайнерські штучки.

Отже, про всіх по черзі…

Маша Яснікова
Працює  в Грін Форесті вже 3 роки. Зміна зовнішнього вигляду сайту, всіх цих маленьких малюночків та кнопочок, це її рук справа.  Маша відноситься до того типу людей, які не бояться епатувати публіку. Саме за це ми її і любимо!

Маша, не зважаючи на всю свою любов та відданість Грін Форесту, встигає ще й власною справою займатись. Вона створює оригінальні аксесуари та натуральну косметику. І все це, увага, екологічно чисте, вироблене із натуральних продуктів та матеріалів. «Ніякої хімії»  - життєвий девіз Маші.

Придбати її косметику та більш детально ознайомитись із Машиною творчістю можна тут eco-white-rabbit.blogspot.com.

А у вільний від роботи час Машу з її подругами можна зустріти десь по серед дороги у піжамі та з подушками …




Даша Левчук
Даша працює у Грін Форесті  з осені 2010 року. За ці 2 роки, вона принесла в Грін Форест багато чого свого класного, різнокольорового, затишного… Всі пам’ятають ці гарненькі подушечки  у офісах, які Даша робила власноруч…

…..або хоча б подивитись на нові дизайни офісів у Києві та Харкові, елементи до яких розробляла Даша

Та окрім творчості у Грін Форесті, Дашка ще робіть безліч всього. Якщо вам цікаво, а так повинно бути, заходьте на її блог  і дивіться самі darunya.blogspot.com.

Та останнє Дашине захоплення  - це каліграфічний розпис. І саме заради того, щоб відшліфувати свої навички, вона їздила у школу – семінар «Основи дизайнерського мистецтва» у  Херсонесі (Севастополь) , який проходив з 10 по 16 вересня.


 

І нарешті Влада Сошкіна, наймолодший наш дизайнер (якщо брати за кількістю відпрацьованих у ГФ років). Ще й року вона не провела у Грін Форесті, але вже знайшла тут свою течію для творчості. Окрім дрібних завдань типу банерів на сайт та іншого, Влада досить гарно скооперувалась із Дашею, і тепер вони разом  завзято створюють і втілюють у життя нові проекти для Грін Форесту. Ну а хто не чув про наш  благодійний розпис стін, який робила Влада,  то сідайте і дивіться.
 

Влада має свій стиль,зовсім не схожий  ні на Даши, ні на Машин… Її основне захоплення – вироби із паперу та картону: від хендмейд блокнотів і до величезних проектів.


Нещодавно вона стала фіналісткою конкурсу «UKRAINIAN DESIGN: THE VERY BEST OF 2012» і виставляла свою конкурсну роботу у центрі сучасного мистецтва М17. We are proud of you!!!


Не забудьте також відвідати і блог Влади  - my-shedow.livejournal.com
 

Взагалі, всі наші дизайнери дуже різні і мають свій власний стиль і бачення цього світу, а отже і Грін Форесту. І кожна з них вносить у імідж і зовнішній вигляд нашої школи щось своє, унікальне. Тепер, знаючи всю правду про наших дизайнерів, можливо, ви подивитесь на наш сайт іншими очима і почнете пізнавати у кожній новій картинці на сайті чи десь у офісах Грін Форесту  Дашин, Машин або Владин стиль .

P.S. До речі, а ви знали що з 4 по 7 жовтня в Києві у Мистецькому Арсеналі буде проходити 2 міжнародний фестиваль Книжковий Арсенал, у рамках якого будуть виставлені роботи наших дизайнерів Даші та Влади??!!! Деталі тут artarsenal.in.ua

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 09.05, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: Conditionals…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.