Green Forest Life. 27.05.2020

Global Charity Project by Green Forest: серія благодійних лекцій та воркшопів

Автор: Green Forest

Хтось втомився сидіти вдома. Хтось скучив за друзями. А в когось немає грошей, щоб купити собі їжі. Такою нестабільною стала наша реальність через карантин. І нехай карантин – це час кризи та страху, проте, на щастя, це також час взаємодопомоги і добра. Ми в Green Forest хочемо скористатися нагодою транслювати важливі ідеї та знання глобально, тому запускаємо нову благодійну акцію – Global Charity Project.

ЩО ЦЕ ТАКЕ?
Global Charity Project – це серія благодійних лекцій та воркшопів, які не будуть мати територіальних і мовних обмежень. З благодійної нагоди до наших українських викладачів приєднаються ще й колишні викладачі, студенти та друзі Green Forest з усього світу, які поділяться найціннішим - своїми знаннями у найрізноманітніших сферах життя. Ми об’єднуємо велике Green Forest Community задля того, щоб разом зробити добру справу.

ТРИВАЛІСТЬ: 1-10 червня

КОМУ МИ ДОПОМАГАЄМО?
У Львові є фантастична організація – Банк їжі Тарілка.
Сама концепція Тарілки – зменшувати кількість їжі, яка потрапляє на смітники ще будучи придатною до вживання. Це десятки кілограмів цілком придатної їжі з магазинів та супермаркетів, яка могла опинитись на смітнику, проте яку Тарілка «рятує» і передає різним благодійним фондам та громадським організаціям.

Тарілка хоче відкрити соціальний магазин і ділитися їжею з усіма, хто її потребує. Для цього їм потрібно закупити обладнання для сортування та зберігання їжі, яке коштує 50000 гривень. Ми придумали цей благодійний проект, щоб допомогти Тарілці здійснити їхню велику мрію. Адже відкриття цього магазину означатиме, що сотні пенсіонерів та інших людей з незахищених верств населення будуть нагодовані.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

  • Оберіть воркшоп чи лекцію, яка вам до вподоби (розклад нижче) та зареєструйтеся за посиланням.
  • Оплатіть участь. Вартість відвідування будь-якої лекції – 50 ГРН. За бажанням ви можете заплатити більше (якщо маєте можливість і хочете допомогти Тарілці). Абсолютно всі зібрані гроші ми передамо Тарілці на закупку обладнання для їхнього соціального магазину. Деталі оплати ми надішлемо вам після реєстрації.
  • Розкажіть про наш проект друзям і допоможіть нам зібрати якомога більше людей і грошей.


РОЗКЛАД:

  • 1.06, 11:00 – Яна Зінов’єва – коротка лекція «COVID 19 - chronicles of Hong Kong experience». 

Мова лекції – Ukrainian / English. Тривалість – 1 година.

Погляд на карантин з азіатської точки зору. Чому Гонконг раніше за інші країни вийшов з карантину, незважаючи на сусідство з Китаєм? Яна розкаже про хроніки карантину та особливості життя в цьому дивному місті.
Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/2TGmdps

  • 1.06, 12:10 - Яна Зінов’єва – коротка лекція «Life in Asia vs Life in the USA». 

Мова лекції – Ukrainian / English. Тривалість – 1 година.

Яна жила в Україні, потім в Америці, а тепер живе в Азії. Вона розкаже про відмінності та подібності життя на різних континентах.
Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/2TJiA2a

  • 1.06, 13:20 - Яна Зінов’єва – коротка лекція «Expat life: moving to a new city/country/continent». 

Мова лекції – Ukrainian / English. Тривалість – 1 година. 

Якщо ви мрієте про переїзд за кордон і хочете дізнатися всі dos and don’ts, вам точно сюди. 
Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/2M86pHL

 

  • 4.06, 19:00 – Аріна Сидоркіна – лекція «Як писати, щоб це читали». 

Мова лекції – російська. Тривалість – 1,5 години.

Ви дізнаєтесь, як з нудного тексту зробити цікавий. Отримаєте список слів та виразів, які псують ваш текст. Побачите, де шукати потрібні метафори. Зрозумієте, чому текстів, що продають не існує. Навчитеся відрізняти поганий текст від хорошого.    
Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3d7vdMa

  • 5.06, 19:00 – Маріанна Фіртка – інтерактивна лекція «Soft skills як брелок з ключами: як вибрати правильний?»

Мова лекції – Ukrainian / English. Тривалість – 1 година.

На своїй лекції Маріанна поділиться своїми професійними hard skills, які вона накопичила через досвід роботи на радіо, в маркетингу, організації та проведенні подій. Поговоримо про помилки та ляпи, як виправляти і реагувати. Про вміння слухати й уміння мовчати і різницю між ними. Харизматичність та драматичність і баланс. Етикет та доречність його порушувати. Словом, поспілкуємося про спілкування!
Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/2Aet1ni

  • 6.06, 10:00 – Сергій Вертелецький – інтерактивна зустріч «MBA Degree: Q&A». 

Мова лекції – Russian / English. Тривалість – 1 година.

Багато хто хоче отримати MBA Degree і повчитися в Америці. Сергій колись вчився в Green Forest на рівні pre-intermediate, а потім поїхав в Штати вчитися, працювати та отримувати MBA. Він знає цей процес inside out і зможе відповісти на всі ваші питання. 
Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3d6MgxR

  • 6.06, 11:10 – Сергій Вертелецький – інтерактивна зустріч «How to get in an American university and NOT rob a bank».

Мова лекції – Russian / English. Тривалість – 1 година.

Сергій розкаже все, що ви хотіли знати про навчання в США на прикладі свого власного досвіду. 
Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/36zfOBH

  • 6.06, 12:30 – Ліза Перебийніс – Кулінарний воркшоп азіатської кухні.

Мова лекції – English. Тривалість – 1 година.

Ліза вже 5 років живе в Пекіні і знає все про азіатську кухню. Приєднуйтесь до її кулінарного англомовного воркшопу, щоб навчитися готувати класичний азіатський стір-фрай та китайський салат з битих огірків. Ось, що каже Ліза: «While chopping and frying, let’s talk about healthy Asian food habits, food safety tips and nutrition facts. I am an experienced eater but an amateur cook, so I promise – if I can do it, you can!»
Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3eotulL

  • 7.06, 18:00 – Ліза Боровик – лекція «Особливості англійської вимови, які допоможуть зрозуміти мову на слух». 

Мова лекції – Russian / English. Тривалість – 1,5 години. 

На лекції ви:
•  дізнаєтесь про причини складнощів розуміння живого мовлення
•  почуєте лайфхаки англійської вимови, які допоможуть розрізнити слова під час слухання
•  отримаєте корисні поради щодо тренування своєї вимови
Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3c5p7up

  • 10.06, 19:00 – Justin – лекція «TOP 10 mistakes Ukrainian and Russian speakers make». 

Мова лекції – English / Russian. Тривалість – 1 година.

Всі ми любимо спілкуватися з носіями мови. Тому до нашого благодійного проекту приєднався дуже популярний в колах вивчення англійської носій мови – Джастін з Канади. Джастін розкаже про найтиповіші помилки в англійській, які ми робимо, і розповість, як їх уникнути.
Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/2XA0LU9

СПІКЕРИ:

  • Justin – блогер, ютубер. Джастін не просто так має більше 1 мільйона фоловерів на YouTube. Його рідна мова – англійська, адже він з Канади. Проте він вивчив російську і вільно нею говорить, а ще він постійно ділиться корисними відео, в яких розповідає про секрети англійської мови
  • Яна Зінов’єва – колишній викладач Green Forest, на даний момент English Language Instructor в PRES Language Center (Hong Kong) та засновник б’юті сервісу I.WISH.MUA. Яна викладає англійську в таких компаній як: Сhina Development Bank, HSBC, Hang Seng Bank, Specsavers та PROMISE HK.
  • Аріна Сидоркіна – редактор, автор статей, сценарист. Писала для Cosmopolitan, Oh My Look!, The Devochki. Редакторка в таких проектах, як EnPodcast, hooly.net. Арт-директор проекту booyya. Сценарист в IT компанії Genesis.
  • Маріанна Фіртка – журналістка, ведуча на радіо «Львівська Хвиля», івент-менеджерка школи Англійської мови Green Forest, викладачка школи Project12, ведуча подій, концертів та фестивалів українською та англійською. Поєднує різні види діяльності, пов‘язані з комунікацією з людьми. Тому обожнює соло-подорожі.
  • Сергій Вертелецький – колишній студент школи англійчької мови Green Forest. Випускник University of Miami, Herbert Business School (MBA). Працював в таких компаніях як Bureau Veritas, Univision Communications та L’Oreal. Сергій займає позицію Demand Planning Manager та працює з такими брендами як Kiehl’s, Helena Rubinstein та Urban Decay (Hong Kong).
  • Ліза Перебийніс – колишня викладача Green Forest. Працювала в сфері готельного бізнесу в Каліфорнії, з 2015 року живе в Пекіні. Викладає Бізнес і маркетинг в University of International Business в Пекіні і працює викладачем англійської в Beijing Film Academy.
  • Ліза Боровик – кваліфікований викладач іноземних мов (англійської та німецької), старший викладач та методист школи Green Forest у м. Дніпро, регулярно проводить семінари та спецкурси на тему англійської вимови
Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
News
Big Fundraising Speaking Club Offline 30.03
Людям, чиє серденько горить любов'ю до України та англійської мови! 30 березня запрошуємо вас на англомовний благодійний офлайн захід. Мета заходу - поспілкуватися англійською і зібрати кошти на придбання потужних приладів прослуховування і ноутбука для розвідників 65 ОМБр на Запорізький напрямок.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.