About English Language. 13.12.2019

Де вчити англійську мову в Одесі, щоб досягти бажаних результатів

Вибір мовних шкіл англійської в Одесі досить великий, і розібратися, яка ж із них краща для вас, часом нелегко. Ми б порадили вам спершу визначитися з метою вивчення мови. Від неї залежать і результати відвідування курсів, і вибір відповідної методики.

Вивчення англійської мови в Одесі залежно від цілей за різними методиками

Якщо ви думаєте, що для успішного оволодіння іноземною достатньо записатися на якісь курси, ви не зовсім праві. Можливо, у вас уже був досвід, коли ви починали ходити на заняття, але через кілька тижнів кидали, зробивши неправильний висновок, що вчити англійську – «не ваше». Насправді, добре говорити англійською дано кожному, але для цього потрібно, щоб специфіка обраного курсу відповідала вашим мотивам і цілям, особистісним перевагам і так далі. Оскільки ви вільні вибирати між великою кількістю шкіл і викладачів, варто пошукати що-небудь саме для вас.

Найбільш поширені цілі вивчення англійської мови в Одесі

  1. Поліпшити оцінки в університеті, підготуватися до іспитів.
     
  2. Отримати міжнародний сертифікат (TOEFL, FCE, IELTS) і влаштуватися на високооплачувану роботу.
     
  3. Покращити комунікацію з іноземними колегами, брати участь у міжнародних конференціях, писати статті для англомовних журналів.
     
  4. Тренувати розмовну англійську: до Одеси приїжджає багато іноземців, звичайно ж, нам хочеться відчувати себе впевнено, зустрічаючись із ними.

Найбільш поширені цілі вивчення англійської мови в Одесі
Курси англійської мови в Одесі користуються високим попитом

Залежно від уже наявного рівня підготовки та бажаного результату слід визначитися зі специфікою курсів.

Методики викладання англійської мови в Одесі залежно від цілей

  • Підготовка до іспитів. Вас будуть тренувати проходити випробування в певному форматі: складати тести, писати есе тощо. При цьому ви гарантовано підтягнете свою англійську граматику та лексику.
     
  • Технічна англійська. Це може бути досить своєрідний курс, спрямований на оволодіння лінгвістичними навичками, характерними для вузької сфери спеціалізації, наприклад, IT. Така підготовка знадобиться, якщо у зв’язку з вашою професією потрібно оперувати особливими термінами.
     
  • Англійська мова в Одесі користується великим попитом. Зазвичай акцент робиться на групові заняття, де різними прийомами вчать розслаблятися в ситуаціях, що вимагають безпосередньої комунікації: на зустрічі, в поїздці, на онлайн-конференції.
     
  • Експрес-методика. Короткий інтенсив дозволить підтягнути свої навички та знання незадовго до певної події: чи то зустріч з бізнес-партнерами, чи то подорож, чи то переїзд до англомовної країни.
     
  • Загальні лінгвістичні курси є продовженням шкільної або університетської програми, де студенти вивчають лексику і граматику з метою отримання поглиблених знань.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.