About English Language. 27.04.2020

Курси англійської в Києві – відгуки вирішують усе!

Автор: Ніна Кісь

Із кожним днем зростає кількість студентів, зацікавлених у вивченні англійської мови. Це обумовлено необхідністю вивчення англійської для професійної діяльності, кар'єрного зростання, подорожей та інших сфер нашого життя.

Зміст

  1. Великий вибір курсів англійської в Києві
  2. Чому для курсів англійської в Києві відгуки дуже важливі: ТОП-5 порад, як не помилитись у виборі
  3. Сайти відгуків VS соціальні мережі або відгуки друзів
    3.1. Сайти відгуків чи рекламні сайти?
    3.2. Відгуки знайомих під час вибору курсів англійської мови в Києві
  4. Чому про роботу Green Forest відгуки і рейтинги настільки високі?

Як не загубитися в розмаїтті курсів і вибрати для себе та членів своєї сім'ї найкращі? Для будь-яких курсів англійської в Києві відгуки є показником рівня, якості підготовки, роботи. Саме тому рекомендується для початку дізнатися, що про навчання думають люди, які вже проходили цей шлях, а значить – вивчити відгуки.

Курси англійської в Києві – відгуки вирішують усе!

Великий вибір курсів англійської в Києві

У Києві – місті, яке задає тон, настрій всій Україні, важко зустріти людину, яка б не мала досвіду у вивченні англійської мови або відвідуванні курсів. Тому для вибору курсів англійської в Києві відгуки мають вирішальне значення.

Великий вибір курсів англійської, без сумнівів, має багато плюсів.

1. Зручність розташування

Для людини з високим рівнем зайнятості дуже важливо, щоб курси, де вона буде вивчати англійську, знаходилися максимально близько. Багато студентів навіть запрошують викладача на роботу, що набагато зручніше й економить час. А з великим вибором курсів знайти найближчі не буде складно.

2. Різноманітність напрямків

Коли студент відчуває труднощі в тому, щоб визначитися зі спрямованістю вивчення англійської мови, широкий вибір може йому допомогти. Багато шкіл працюють у різних напрямках від загальної до бізнес-англійської.

3. Різна цінова політика

Якщо потенційний студент обмежений у коштах, це не привід відмовлятися від вивчення англійської мови. Є багато бюджетних пропозицій з вивчення мови, досить просто уважно пропрацювати ринок послуг. Висока ціна не завжди є ознакою якості. Також при виборі курсів не варто керуватися занадто низькою ціною, рекомендується відвідати офіс, щоб уточнити всі умови.

4. Підтвердження рівня володіння мовою

Курси англійської в Києві – відгуки вирішують усе! - 2Багато курсів і шкіл пропонують по закінченню рівня сертифікат. Важливо звернути увагу на те, чи підійде сертифікат, отриманий на курсах, для роботодавця. І якщо вам необхідно отримати сертифікат, що підтверджує рівень знань, то у вас буде можливість вибрати декілька відповідних курсів англійської мови в Києві за відгуками.

5. Розмовні клуби

Зараз популярності набирає наявність розмовних клубів на курсах англійської мови. Це можливість не тільки виконувати граматичні або лексичні вправи, це можливість активної мовної практики. На розмовних клубах студенти переглядають відео, дають коментарі або дискутують на тему відео. А багато курсів пропонують розмовні клуби навіть на вихідних, щоб у студента була можливість займатися не тільки під час робочого тижня. Розмовні клуби значно збільшують рейтинг курсів англійської в Києві, відгуки також виходять позитивними.

Чому для курсів англійської в Києві відгуки дуже важливі: ТОП-5 порад, як не помилитися у виборі

Незважаючи на безперечні плюси, велика кількість пропозицій курсів ускладнює вибір відповідного варіанту. Студент просто губиться в розмаїтті. Це насправді єдиний мінус багатого вибору. І перше, що вирішує зробити студент, – вивчити відгуки. Ось наші поради, які мають допомогти вам зробити правильний вибір.

1. Поставити цілі з вивчення мови

Коли студент починає обирати необхідний курс із вивчення англійської мови, вкрай важлива правильна постановка мети. Найбільш часто ставиться мета «щоб уміти розмовляти», однак вона не може привести до швидкого результату. Постановка конкретної мети необхідна, щоб і студент, і викладач бачили прогрес. Якщо мета розмита – всім учасникам процесу навчання буде важко бачити позитивну динаміку. Конкретна мета передбачає починати з малого – «хочу вивчити 100 слів за місяць», «хочу вміти спілкуватися на повсякденні теми».

2. Визначити дедлайни з вивчення мови

Не менш важливо визначити кінцеву дату досягнення поставленої мети. Це дисциплінує студента й викладача, а також значно полегшує проблему вибору. Якщо часу мало, то курси необхідно вибирати такі, які забезпечують отримання необхідного рівня за певний часовий відрізок. Найчастіше такі мовні курси пропонують досягнення рівня за термін близько трьох місяців. Інтенсивний курс пропонує отримання знань за стислі терміни. Рівень володіння мовою буде підтверджено сертифікатом або свідоцтвом. Але важливо, щоб отримані знання збереглися по закінченню дедлайну.

3. Визначитися з бажаним напрямком

Безпосередньо від мети вивчення мови залежить напрямок, яке студент вибере. Найпоширеніші: загальна, розмовна, а також бізнес-англійська. Якщо студент зацікавлений безпосередньо вивченням розмовної англійської, то йому підійдуть курси, спрямовані на розвиток саме розмовних навичок.

4. Вивчити умови навчання

Курси англійської в Києві – відгуки вирішують усе! - 3Всі організаційні моменти й питання необхідно вивчити саме в процесі вибору курсів. Кращим варіантом буде відзначити для себе всі можливі питання і, порівнюючи умови, вибирати курси. Перш за все, курси мають бути на місцевості з гарною транспортною розв'язкою або безпосередньо недалеко від будинку або роботи. Крім локації курсів, також важлива гнучкість розкладу і можливість проводити уроки онлайн.

5. Опрацювати відгуки

Нарешті найцікавіший етап вибору ідеального варіанту серед мовних курсів – відгуки. Для курсів англійської думки студентів мають велике значення. Величезна кількість пропозицій шкіл і курсів англійської в Києві, тому позитивні відгуки надзвичайно важливі.

Опрацьовуючи відгуки, потрібно визначитися з тим, наскільки джерелам можна вірити. Джерелами відгуків можуть бути друзі, соціальні мережі або різні сайти. Ви, ймовірно, зустрічалися з тим, що у більшості шкіл англійської мови відгуки тільки позитивні. Причиною цього може бути недостовірність джерела, або той факт, що відгуки розмістили представники школи. Дійсно, було б дивно побачити негативний відгук на сайті школи. Тому для вибору курсів англійської мови за відгуками краще користуватися спеціальними сайтами відгуків.

Сайти відгуків VS соціальні мережі або відгуки друзів

Коли студент перебуває в процесі вибору курсів англійської в Києві, відгуки – це складність, з якою він може зіткнутися. Щоб вивчити відгуки, студенти користуються, в основному, соціальними мережами, порадами друзів і сайтами шкіл, а спеціальні сайти відгуків відходять на другий план. Однак це абсолютно неправильно, сайти з відгуками представляють більш об'єктивну інформацію.

  • Соціальні мережі

У століття онлайн-спілкування більшість людей вважає за краще ділитися досвідом саме в соціальних мережах. Для курсів англійської свої враження пишуть студенти, а в соціальних мережах завжди можна переглянути профіль людини, яка залишила відгук. На відміну від спеціальних сайтів із відгуками, де рідко можна побачити фото автора відгуку, соціальні мережі дають детальну інформацію про людину та навіть її інтереси. Якщо студента бентежить, що про школу англійської мови відгуки тільки позитивні, завжди можна переглянути профіль авторів «ідеальних» відгуків.

Незважаючи на всю об'єктивність відгуків у соціальних мережах, часто зустрічаються фейкові студенти. Це відбувається, коли представники шкіл створюють профіль студента й пишуть відгук від його імені. Щоб бути впевненим у тому, що студент – не вигаданий персонаж, необхідно переглянути його профіль і інтереси, навіть музику, яку він любить. На це варто звертати увагу, коли маловідомі або невідомі курси англійської в Києві відгуки мають тільки позитивні, причому від великої кількості людей.

Сайти відгуків VS соціальні мережі або відгуки друзів
Соціальні мережі: як знайти кращі відгуки про курси англійської в Києві?

  • Відгуки друзів

Якщо ви запитаєте друзів про курси англійської в Києві – відгуки можна отримати різні навіть про одні й ті ж курси. Наші друзі та колеги – мабуть, найбільш суб'єктивне джерело з усіх можливих. Велику роль відіграє людський фактор. Так, наприклад, ваш друг шукав курси тільки розмовної англійської, а почав навчатися на курсі «General English», в результаті знання начебто є, але мовний бар'єр залишився. Через це про курси англійської в Києві відгук, отриманий від вашого друга, буде швидше негативним. А значить, навіть найкраща школа англійської мови отримає негативний відгук, якщо були зроблені помилки ще на етапі вибору самих курсів.

Тож навіть коли ви просите допомоги друзів під час вибору курсів англійської в Києві, відгуки також доведеться фільтрувати. І щоб зберегти час, перш ніж просити поради, розкажіть про свої цілі та бажання, це значно полегшить завдання.

  • Сайти відгуків

Сайти відгуків також можуть мати сильні та слабкі сторони. Основна сильна сторона спеціальних сайтів із відгуками – це зареєстровані користувачі, які є студентами тих чи інших курсів. Також у деяких курсів і шкіл студентами є співробітники відомих міжнародних компаній. Отриманий відгук від компанії оцінюється вище, ніж відгук від окремого студента.

Головний мінус сайтів відгуків – можливість переплутати їх зі звичайними рекламними сайтами. На багатьох курсах англійської в Києві відгуки можуть бути також категорично негативними. Причина цього – велика кількість конкурентів для шкіл англійської мови та цілком ймовірно, що абсолютно негативний відгук могли залишити саме конкуренти.

Сайти відгуків або рекламні сайти?

Рекламні сайти, без сумнівів, зможуть запропонувати студенту великий вибір курсів англійської. Однак не варто забувати, що пропозиція курсів може бути просто просуванням тієї чи іншої школи. Це найбільш актуально для столиці та великих міст. Для курсів англійської в Києві відгуки – це свого роду реклама, і сліпо довіряти відгуками однозначно не варто.

Одразу виникає запитання, як же розпізнати, що за сайт пропонує нам відгуки про роботу тих чи інших курсів? Давайте розглянемо деякі характеристики спеціальних сайтів, які пропонують відгуки про роботу мовних шкіл або курсів:

  1. Курси англійської в Києві – відгуки вирішують усе! - 4рейтинг серед інших шкіл;
  2. загальна оцінка роботи;
  3. оцінка роботи школи за категоріями: викладач, методика навчання, сервіс, навчальний клас (офіс).

Відгуки знайомих під час вибору курсів англійської мови в Києві

Ми завжди звертаємося за порадами до близьких, друзів і колег, проте в питаннях, які стосуються навчання або кар'єри, слід бути серйозними. У кожної людини своя швидкість сприйняття і засвоєння інформації, свій темперамент, а це значить, що враження від занять може бути різне. Саме тому навіть для ідеальних курсів англійської в Києві відгук може бути негативним. Можна відзначити, що у школи Грін Форест відгуки високі практично завжди, але про це ми розповімо далі.

Зрозуміло, можна зробити невелике опитування серед знайомих, які курси англійської вони відвідували, проте краще поєднати кілька підходів до вивчення відгуків. Опитавши своїх друзів і колег, можна вивчити сайти з відгуками і сайти безпосередньо шкіл. На сайтах школи ми попередньо зможемо поставити всі організаційні запитання та дізнатися про матеріальні умови навчання.

Чому про роботу Green Forest відгуки та рейтинги настільки високі?

Багато відгуків про Green Forest позитивні та супроводжуються високими оцінками. Як ми до цього прийшли?

Green Forest – частина найбільшої мережі шкіл англійської мови в Україні. Щороку тут навчається більше 20 000 студентів. Green Forest має свою гібридну платформу Notes – перший український інтерактивний підручник для вивчення англійської мови. Підручник Notes підійде для всіх рівнів: Starter, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate та Advanced. Він складається з друкованої версії та інтерактивної онлайн-платформи. Це означає, що у всіх студентів з різними рівнями буде можливість працювати з онлайн-підручником. Зручність і доступність підручника Green Forest у відгуках колишніх студентів відзначається досить часто. Notes розділений на два блоки: Communication і Grammar. А поділ підручника на напрямки також збільшує кількість студентів і бонус для Грін Форест – відгуки. Платформа має багато плюсів: робота з інтерактивним підручником, тести в швидкому доступі, відеолекції занять.

Крім цього, також доступні додаткові спецкурси та клуби. Саме завдяки хорошій організації у Green Forest відгуки тільки позитивні. Не лише додаткові спецкурси і відео підвищують рейтинг Green Forest. Більшість студентів працює, а для них зручний графік і комфорт навчання вкрай важливі. Notes має цілодобовий доступ і не прив'язаний до локації студента, потрібно тільки гарне інтернет-з'єднання. Це означає, що навіть у відрядженні в іншій країні студент завжди зможе працювати за підручником і виконувати вправи в форматі онлайн. Студент зможе просто в підручнику виконувати різні завдання: слухати аудіо, дивитися відео та проходити тести. Про цю перевагу Грін Фореста відгуки також часто згадують. Не потрібно перейматися щодо правильності виконання завдань, студент має можливість все перевірити індивідуально. Також не потрібно носити з собою важкі підручники, щоб позайматися англійською у вільну хвилинку. Це відзначають студенти Грін Форест у відгуках.

Green Forest та відгуки. Чому про роботу Green Forest відгуки та рейтинги настільки високі?
Якщо ви пройшли курс у Green Forest – відгуки, залишені вами, допоможуть визначитися з вибором іншим

Уподобання у студента бувають різні, і цілком ймовірно, що є люди, яким просто незвично займатися за онлайн-підручником. Для таких студентів цілком підійде друкована версія підручника. Зручність у навчанні для кожного студента Грін Форест також роблять відгуки позитивними.

Незважаючи на зручність використання підручника Notes, студент часто цікавиться, чому саме цей підручник такий хороший для навчання.

1. Сучасність. Перші рівні підручника Notes були видані в 2018 році, а додаткові рівні Starter і Advanced в 2019. Хороший перевірений підручник британського видавництва – це добре, однак мова змінюється з кожним роком. Щорічно виникають нові ідіоми та звороти, а якщо студент зацікавлений у вивченні сучасної англійської мови – йому потрібно брати нові навчальні матеріали. Студентів завжди приваблювала актуальність тем для вивчення, і по закінченню курсів Green Forest відгуки залишаються тільки позитивні.

2. Контент. Більшість підручників мають обмеження – ті теми, які люди не звикли обговорювати в процесі навчання та намагаються максимально їх обходити. Серед таких тем: політика, релігія, секс та інші. Однак підручник Notes не має рамок, і будь-якому студенту буде цікаво вивчати англійську, обговорюючи насущні теми. Відсутність суворої цензури також робить відгуки для Грін Форест позитивними.

3. Доступність. Вартість підручника для вивчення мови сьогодні часто перевищує 500 грн, це доступно не всім студентам. Про доступність Грін Форест у відгуках теж нерідко згадується. Підручник Notes коштує недорого (онлайн-версія безкоштовна) і поєднує в одному підручнику і робочий зошит, і основний підручник.

Подивимося, що ще підвищує для Green Forest відгуки та рейтинг.

Набір до груп здійснюється п'ять разів на рік в усі групи від Beginner до Advanced. Навіть якщо студент не встиг записатися на курси, а групи вже створені, то можна не турбуватися, в будь-якому випадку буде місце в групу при наступному наборі. Система від Beginner до Advanced дозволить навчатися всім членам сім'ї.

Питання співвідношення ціни та якості – також плюс Green Forest у відгуках про умови навчання. Багато студентів одразу зацікавилися саме ціною за годину навчання. У середньому, вона варіюється від 60 грн за годину.

Найбільш поширена методика навчання – комунікативна, і Green Forest саме працює за комунікативною методикою. Крім цього, студент також може бути впевнений у професійному рівні викладача. Після ретельного відбору викладацького складу викладач проходить тренінги в центрі навчання викладачів – Green Forest Teaching Centre by Nadia Diachuk. Методика Green Forest у відгуках відзначається рідше, але будьте впевнені, якщо студент зазначив методику як плюс – школу слід відвідати..

Успіхів вам у виборі та вивченні мови! І навіть якщо вивчення відгуків про курси англійської в Києві забере чимало часу – за правильного підходу потрібний варіант буде знайдений!

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.