About English Language. 05.02.2020

Експрес-курси англійської: все, що потрібно знати

Автор: Юлія Блажевич

Ні для кого не стане відкриттям, що нинішнє століття – століття швидкісне. Ми постійно прискорюємося, величезну кількість справ доводиться робити все швидше. Саме тому багато хто шукає експрес-курси англійської, щоб швидко вивчити англійську та почати використовувати її в житті.

Експрес-курс розмовної англійської та його особливості

Курси англійської мови для початківців в експрес-режимі створені спеціально для тих людей, які хочуть швидко вивчити англійську, використовуючи сучасні методики навчання та допомогу кваліфікованих викладачів. Важливу роль під час такого навчання відіграє не стандартне зазубрювання інформації, а унікальні засоби вивчення. Пройти курси англійської мови для початківців в експрес-режимі багато хто мріє, але при цьому далеко не всі готові прикладати зусилля. Варто пам'ятати, що будь-які інтенсивні курси передбачають часові витрати та максимальну концентрацію уваги.

Експрес-курси англійської: все, що потрібно знати

Переваги експрес-курсів розмовної англійської

  1. Під час навчання акцент робиться на вимову та живе спілкування. Більшість навчання зосереджена на розвитку розмовних навичок. Якщо ви добре знаєте граматику, але комунікувати з нейтів спікерами вам заважає мовний бар'єр, то курси експрес-англійської – це саме те, що вам потрібно.

  2. Курси англійської мови для початківців в експрес-форматі повністю занурюють у світ іноземної мови. Протягом усього тижня вам доведеться мати справу з англійською. До того ж не лише на курсах, а й удома під час виконання домашнього завдання.

  3. Курси експрес-англійської допоможуть швидко досягти результату без зайвого штудіювання підручників. Навчання проводиться за комунікативною методикою, коли максимум уваги приділяється живому спілкуванню.

Недоліки курсів англійської мови для початківців у експрес форматі

  1. Експрес-курс вимагатиме великої витривалості та уважності. Вся справа в тому, що робота проводиться у великому обсязі та швидко.

  2. Експрес-курс розмовної англійської не фокусується на всіх граматичних тонкощах мови, а отже, у вас можуть виникнути помилки мови.

  3. Хоч це й експрес-курс розмовної англійської, він все одно потребує великих часових витрат. В середньому інтенсивне вивчення складається з 4-5 занять на тиждень по 1,5-2 години. Отже, необхідно адекватно оцінювати свої сили та можливість присвятити велику частину свого дозвілля курсам.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.