Сьогодні ми навчимося готувати Chocolate-Nut Oatmeal Cookies – вівсяне печиво з шоколадом та горішками, а також вивчимо назви продуктів та процесів готування англійською.
Інгредієнти:
- 1 pack of unsalted butter (200 gr) – упаковка вершкового масла
- 1/2 teaspoon vanilla sugar – половина чайної ложки ванільного цукру
- 3/4 cup granulated sugar – 3/4 склянки цукру
- 2 eggs – 2 яйця
- 1/3 teaspoon salt – сіль на кінчику чайної ложки
- 2 cups all-purpose flour – 2 склянки борошна
- 1 teaspoon baking powder – 1 чайна ложка розпушувача
- 2/3 cup of oatmeal flakes – 2/3 склянки вівсянки
- 1/3 cup of crashed nuts – 1/3 склянки подрібнених горіхів
- 1 bar of black chocolate – плитка чорного шоколаду
Тепер переходимо до процесу приготування! Для початку потрібно preheat (попередньо розігріти) your oven (духовку) до 200 градусів за Цельсієм.
Soften (розм'якшіть) до кімнатної температури пачку вершкового масла, поріжте його на квадратики.
Mix together (змішайте) масло, цукор та ванільний цукор у mixer's bowl (ємності для збивання).
Beat (збийте міксерком) олію та цукор на середній швидкості. Збивайте until the mixture becomes light and fluffy (до отримання легкої та повітряної текстури).
Додайте в суміш яйця і продовжуйте збивати.
Всипте вівсянку, борошно, сіль, розпушувач і подрібнені горіхи в миску із сумішшю.
Тісто для печива майже готове. Тепер додайте в нього шоколад, previously cut into pieces (попередньо порізаний на шматочки). Перемішайте.
Постеліть a sheet of parchment paper (аркуш пергаментного паперу) на деко для випікання.
Використовуйте чайну ложку, щоб scoop (зачерпнути) суміш, та почніть викладати її на пергаментний папір. Space out (розміщуйте) майбутні смаколики так, щоб вони були на відстані 3-5 см одне від одного.
Випікайте печиво при температурі 160-170 градусів за Цельсієм протягом 15-20 хвилин, поки воно не набуде красивого golden color (золотистого кольору). Уважно стежте за випічкою, оскільки температура духовки може змінюватись! Коли печиво буде готовим, можна посипати його цукровою пудрою або корицею, як забажаєте.
Смачного!