Fun. 22.11.2012

Delicious English - Chocolate-Nut Oatmeal Cookies

Автор: Маргарита Марфенко

Chocolate - Nut Oatmeal Cookies                              
...Овсяное печенье с шоколадом и орешками

Ingredients:

  • 1 pack of unsalted butter (200 gr.)  (упаковочка сливочного масла)
  • ½ teaspoon vanilla sugar (пол ч.л. ванильного сахарка)
  • 3/4 cup granulated sugar  (3/4 стаканчика сахара)
  • 2 eggs (2 яйца)
  • 1/3 teaspoon salt (соль на кончике ч.л)
  • 2 cups all-purpose flour  (2 стаканчика муки)
  • 1 teaspoon baking powder  (1 ч.л. разрыхлителя)
  • 2/3 cup of oatmeal flakes (овсяночка)
  • 1/3 cup of crashed nuts (any you like, I used walnut)
  • 1 bar of black chocolate ( 56% cacao is fine)

How to…

To start, preheat (предварительно разогреть) your oven (духовочку) to 200º Celsius.

Soften (размягчить до среднекомнатной температуры) 1 pack of butter (previously cut on squares)
Mix together (смешать вместе) softened butter, sugar, and vanilla sugar into your mixer's bowl (емкость для взбивания).                                         Beat (взбить миксерком) the butter and sugar together at medium speed. Do this until the mixture becomes light and fluffy (до получения легкой и воздушной текстуры)
Add the eggs to the mixing bowl and beat

Add the oatmeal, flour, salt, baking powder,  and crashed (подробленные) nuts into the mixing bowl  with butter mixture.

 Here is the cookie dough (тесто) ready for chocolate, previously cut into pieces (предварительно порезан на кусочки).  Add chocolate into the cookie dough and mix altogether.    

Place a sheet of parchment paper (пергаментная бумага) down on a baking sheet. 

Use a teaspoon to scoop (зачерпнуть) the chocolate-nut cookie dough onto the parchment paper. Space out (разместить) the cookies so that they are about 3-5 sm. apart.

Bake the chocolate-nut cookies at 160-`170 degrees Celsius for 15-20 minutes or until they have a nice golden color (до золотистого цвета). Keep a close eye on them as oven temperatures can vary! When ready, you can powder your cookies with sugar powder or cinnamon, as you wish!)

Bon Appetite!!!

Вам также может понравиться:
Fun
Bits and Pieces. How to play Alias. The Game.
Тиждень назад у відео з рубрики Bits and Pieces ми розібрали правила настільної гри Alias англійською мовою. Сьогодні, у другій частині відео, ми пропонуємо вам подивитись на сам процес гри. Після перегляду відео ви зрозумієте, що грати в ігри англійською - не так вже і важко!  
Vocabulary
Сміємось англійською: найкращі жарти з серіалу «Друзі»
Прагнете говорити англійською, але набридло вчити граматику, робити нудні вправи та зубрити слова? Не треба засмучуватись – є купа цікавих підходів, що допоможуть оволодіти мовою. Один з найбільш доступних та легких, але не менш ефективних способів – перегляд фільмів і серіалів мовою оригіналу.…
Vocabulary
Як зрозуміти жарти англійською мовою: вчимося на серіалах
Вже сотні… ні, тисячі разів було доведено користь перегляду серіалів в оригіналі для того, щоб покращити свою англійську. Сьогодні, на щастя, це вже не секрет. Але є ще одна перевага перегляду серіалів та фільмів в оригіналі – це можливість зрозуміти зміст від першоджерела. На жаль, перекладачі…
Летний интенсив выходного дня
 М. ДВОРЕЦ СПОРТА,
ул. Бассейная, 7-В (5 этаж).
Пн.- Пт.: 10:00 - 20:30
Сб.: 10:00 - 15:00
(093) 170-27-31.
Курс английского Communication Express
 М. ДВОРЕЦ СПОРТА,
ул. Рогнединская, 4а
Пн.- Пт.: 10:00 - 20:30
Сб.: 10:00 - 15:00
(093) 170-27-38
Летний интенсив
 М. ПОЗНЯКИ,
ул. Гришка, 6а.
Пн.- Пт.: 10:00 - 20:30
Сб.: 10:00 - 15:00
(093) 170-27-43,
(044) 247-04-75.
 М. ЛЕВОБЕРЕЖНАЯ,
ул. Митрополита Андрея Шептицкого, 4, оф. 32 (8 этаж), ТОЦ «Комод».
Пн.- Пт.: 10:00 - 20:30
Сб.: 10:00 - 15:00
(093) 170-27-42,
(044) 383-72-62.
 М. УНИВЕРСИТЕТ,
ул. Назаровская, 19 (ул. Ветрова, 19)
Пн.- Пт.: 10:00 - 20:30
Сб.: 10:00 - 15:00
(093) 170-27-39,
(094) 853-37-74
 М. КОНТРАКТОВАЯ ПЛОЩАДЬ,
ул. Хорива, 1-а
Пн.- Пт.: 10:00 - 20:30
Сб.: 10:00 - 15:00
(093) 170-27-40,
(044) 233-10-06.
 М. ДВОРЕЦ СПОРТА,
ул. Бассейная, 7-В (4 этаж).
Пн.- Пт.: 10:00 - 20:30
Сб.: 10:00 - 15:00
(093) 170-27-36,
(044) 383-95-05.