News. 23.10.2018

Більше англійської від Green Forest – безкоштовні додаткові заняття для студентів школи

Автор: Green Forest

Далеко не всі хочуть вчити англійську мову, а от говорити цією міжнародною мовою №1 у світі точно бажає кожен! В Грін Форест ви з легкістю можете поєднувати ці 2 складові: вивчати нову лексику і граматику на заняттях, а потім практикувати вивчене зі своїми одногрупниками в класі або на додаткових розмовних клубах з носіями мови.  


Отже, окрім основних занять (від 2 до 4  в залежності від курсу) всі наші студенти мають змогу відвідувати додаткові спецкурси. Так ми називаємо різні додаткові граматичні та лексичні заняття, тематичні клуби та уроки по Skype, які проходять щотижня. Записатись на такі заняття дуже легко можна на онлайн платформі My Green Forest у відповідному розділі

Через те, що ми трохи змінили систему навчання у новому осінньому семестрі, у всіх студентів з’явилось ще більше варіантів для практики саме розмовних навичок, адже Speaking Clubs with native speakers з’явилось втричі більше. Наприклад, ми вперше відкрили розмовні клуби для 0 рівня. Не думайте, що на початковому рівні вам ще нічого сказати. Візьміть з собою на заняття трохи впевненості і у вас все вийде. До того ж наші native speakers знають, з яким рівнем мають справу, тому будуть намагатися зробити ваш досвід максимально корисним!

 

Крім розмовних клубів та тематичних спецкурсів ми пропонуємо вам ще безліч занять на різні теми: Board Games Club, Book Club, Pornunciation Club, TED Talks Club, Movie Club та інші. Кількість та теми клубів залежать від міста, де ви навчаєтесь. Тому перевірте свою дошку оголошень в офісі, щоб побачити весь список, або зайдіть в My Green Forest.

Спецкурси і клуби оновлюються щотижня, розклад на тиждень з’являється у ваших особистих кабінетах по понеділках о 12:00. Окрім цього протягом тижня список спецкурсів регулярно поповнюється. Про те, що відкрився запис на нові додаткові заняття, ви можете дізнатись по невеличким поміткам біля кнопок «Спецкурси» або «Скайп заняття», червоним кружечкам з числами. 

 
До речі, у вашому кабінеті ви бачите тільки спецкурси підібрані спеціально для вашого рівня, тому можете сміливо обирати все те, що вам підходить за часом та локацією проведення. 

Записатись на спецкурс можна всього в 1 клік: просто натисніть кнопку записатись. Якщо у вас раптово зміняться плани, не забудьте обов’язково скасувати свій запис. Це також можна зробити в 1 клік, натиснувши відповідну кнопку.  

Якщо ви не прийдете на спецкурс, на який не скасували запис, ваш пропуск буде зафіксовано викладачем. Після 2 таких пропусків ви потрапите у бан і не зможете записуватись на будь-які додаткові заняття протягом місяця. Всі правила відвідування та запису на спецкурси ви можете знайти у розділі «Правила» у вашому особистому кабінеті My Green Forest.


Використовуйте можливості, які надає Green Forest, наповну! Зписуйтесь та відвідуйте спецкурси та заняття по Skype хоч щодня, і тоді, замість 3 занять англійською на тиждень, ви отримаєте цілих 5 і навіть більше уроків. Уявляєте як виросте ваш прогрес з такою кількістю занять на тиждень?  Тож не гайте ні хвилини і вже зараз заходьте на онлайн платформу My Green Forest або завантажуйте додаток для свого смартфону і обирайте цікавий для вас безкоштовний спецкурс. 

Вам також може сподобатися:
News
Big Fundraising Speaking Club Offline 30.03
Людям, чиє серденько горить любов'ю до України та англійської мови! 30 березня запрошуємо вас на англомовний благодійний офлайн захід. Мета заходу - поспілкуватися англійською і зібрати кошти на придбання потужних приладів прослуховування і ноутбука для розвідників 65 ОМБр на Запорізький напрямок.…
News
Онлайн-марафон “Англійська вимова PRO: приголосні звуки” 1-14.04 від Booyya та Green Forest
Хочете сказати англійською “I think”, а виходить “I sink”? Прокачайте свою англійську вимову за 14 днів на онлайн-марафоні “Англійська вимова PRO: приголосні звуки” від booyya.com та Green Forest, і всього за 2 тижні навчіться вимовляти правильно 20 складних приголосних…
News
Новий набір на курс для викладачів від Green Forest Teaching Center
Якщо ви давно вивчаєте англійську і не раз задумувались над тим, щоб почати викладати; або навіть вже викладаєте, проте весь час прагнете вдосконалюватись – запрошуємо вас у Green Forest Teaching Center!   Новий набір на спеціальний курс з підготовки викладачів англійської мови,…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.