News. 10.09.2015

Чим вас здивує Грін Форест восени

Автор: Green Forest

Насправді, це дуже складно – дивувати людей. Адже ніколи не знаєш, що їх здивує більше – новий сайт, чи те, що наші офіси звичайно працюють з 14:00. =) Ми почали з того, на що в першу чергу (на нашу думку) звертають увагу студенти – це наш сайт. Ми вже давно готувалися до його переробки, і ось, нарешті, всі підготовчі процеси завершилися, і ми увімкнули нову версію в кінці літа. Новий сайт – це лише частина глобального ребрендингу компанії, який ще досі триває. З новим сайтом з’явилось нове лого та слоган: Більше слів, більше історій! 

Для зручності наших студентів та тих, хто лише планує у нас навчатись, ми розділили сайт на 2 частини. В одній (greenforest.com.ua/courses) – вся інформація про школу та навчання у нас, в іншій (greenforest.com.ua/journal)  – Домашка, Реєстрація на спецкурси, а також багато корисного для самостійного онлайн-вивчення англійської. 

Весь час ми намагаємось удосконалюватись, виправляти помилки, робити наші сервіси кращими, а офіси більш сучасними та зручними. Ми ніколи не стоїмо на місці, кожен семестр несе якісь зміни. Відбулися вони і у навчальному процесі:

  • В Грін Форесті з’явився ще один рівень. Нульовий або Beginner – це рівень для тих, хто ще ніколи не вивчав англійської і не має жодного уявлення про цю мову =) Студенти цього рівня будуть навчатися лише 2 рази на тиждень (а не 3, як всі інші рівні) з одним викладачем. Звісно це вплинуло на ціну курсу. Деталі у адміністраторів =)
  • В регіонах, а саме у Харкові, Дніпропетровську та Одесі з’явилися інтенсиви: Інтенсивний курс та Інтенсив вихідного дня. Тепер не тільки студенти Києва і Львова можуть вивчати англійську швидко! Деталі шукайте на сайті (greenforest.com.ua/courses).
  • Ми відкрили ще більше ранкових груп. Якщо ви навчаєтесь на другій зміні або маєте плаваючий графік роботи, тепер ви без проблем зможете відвідувати заняття англійської у зручний для вас час.
  • Оновлення нашого сервісу – Онлайн реєстрації на спецкурси. Тепер для того щоб зареєструватися на спецкурс, вам потрібно буде ввести лише свій номер телефону, який ви надавали під час запису на курси. Вся інша інформація, а саме ваше ім’я, рівень та email буде завантажуватися автоматично. Детально про нову реєстрацію читайте на сайті найближчим часом.
  • Новий формат навчання від наших методистів – Вебінари. Вивчення англійської стане ще зручнішим: сидячи вдома перед екраном свого ноутбука або під час обідньої перерви на роботі, ви зможете прослухати пояснення якоїсь граматичної теми, зробити завдання і задати свої питання. Перший вебінар планується на жовтень. Слідкуйте за новинами сайту, щоб знати, коли і куди підключатися.

Багато новинок вас чекає і на сайті у частині Green Forest Journal: нові рубрики, нові таблички, нові відео. Ще більше цікавих статей про вивчення англійської будь-де і будь-коли, ще більше граматичних табличок та списків корисних повсякденних слів та виразів англійською. 

Ну і нарешті ми відзняли промо-відео для нашої школи. Нам воно подобається, а вам?

P.S. А ви вже готові використовувати Green Forest на повну? 

Вам також може сподобатися:
News
Big Fundraising Speaking Club Offline 30.03
Людям, чиє серденько горить любов'ю до України та англійської мови! 30 березня запрошуємо вас на англомовний благодійний офлайн захід. Мета заходу - поспілкуватися англійською і зібрати кошти на придбання потужних приладів прослуховування і ноутбука для розвідників 65 ОМБр на Запорізький напрямок.…
News
Онлайн-марафон “Англійська вимова PRO: приголосні звуки” 1-14.04 від Booyya та Green Forest
Хочете сказати англійською “I think”, а виходить “I sink”? Прокачайте свою англійську вимову за 14 днів на онлайн-марафоні “Англійська вимова PRO: приголосні звуки” від booyya.com та Green Forest, і всього за 2 тижні навчіться вимовляти правильно 20 складних приголосних…
News
Новий набір на курс для викладачів від Green Forest Teaching Center
Якщо ви давно вивчаєте англійську і не раз задумувались над тим, щоб почати викладати; або навіть вже викладаєте, проте весь час прагнете вдосконалюватись – запрошуємо вас у Green Forest Teaching Center!   Новий набір на спеціальний курс з підготовки викладачів англійської мови,…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.