About English Language. 19.02.2020

Англійська: як вивчити мову до рівня Intermediate

Автор: Юлія Блажевич

Як вивчити англійську, щоб уже точно не забути? Тут багато що залежить від рівня знань. Після досягнення рівня Intermediate англійську мову забути просто не вийде. Intermediate – англійська мова середнього рівня, знання якої вимагає більшість роботодавців. Адже пройшовши навчання англійської на цьому етапі, ви вже зможете вільно спілкуватися, отримаєте достатньо великий словниковий запас, вивчите майже всю граматику.

Як вивчити англійську та скільки триває навчання? Термін навчання на середньому рівні коливається в межах трьох-п'яти місяців (тривалість залежить від інтенсивності). За цей час ви отримаєте міцну граматичну базу та наберете значний словниковий запас. Рівні, які йдуть далі, є поглибленням і розширенням отриманих знань.

Англійська: як вивчити мову до рівня Intermediate
Англійська мова Intermediate – це той рівень, з яким ви вже зможете вільно спілкуватися та працювати

Англійська мова Intermediate: що ви вивчите?

На цьому рівні вийде закріпити вже отримані знання, розібрати більшу частину граматики та запам'ятати дуже багато лексики. Поговоримо про це докладніше.

  1. Ви закінчите вивчення всіх граматичних часів, а також дізнаєтеся про використання модальних дієслів, герундія та інфінітиву, пасиву тощо.
     
  2. За курс ви пройдете лексичні теми, які стануть у пригоді в будь-якій сфері життя: мистецтво, здоров'я, робота, сім'я, комунікації тощо.
     
  3. За час навчання ви збільшите свій словниковий запас до 3000 слів і фраз, завдяки чому зможете читати й розуміти адаптовану літературу, а також статті в інтернеті.
     
  4. Навчаючись англійської за комунікативною методикою, за семестр ви зможете напрацювати навичку побіжного говоріння.
     
  5. Відвідування розмовних клубів з носіями мови допоможе вам випрацювати правильну вимову, а також навчитися вловлювати мову з невеликим акцентом на слух.
     
  6. Ви ознайомитеся з офіційним стилем письма та зможете складати формальні й неформальні листи, рецензії, резюме.

Щоб впевнено почуватися в спілкуванні та використовувати англійську в роботі, після курсу англійської Intermediate обов'язково переходьте на наступний рівень. Там буде ще цікавіше!

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.