About English Language. 23.04.2020

Англійська для новачків онлайн: міфи та реальність

Автор: Юлія Блажевич

Сьогодні, напевно, вже у всіх з'явилася можливість вивчати англійську для новачків онлайн. Якщо ви все ще замислюєтеся, а чи дійсно можна вивчити англійську онлайн і чи принесе це серйозні результати – наша стаття для вас.

Англійська для новачків онлайн: міфи та реальність
Навчання – це не час, навчання – це зусилля

Для кого призначений онлайн-курс англійської для початківців?

Вивчати англійську в дистанційному режимі буде важко людям, які не звикли спілкуватися в інтернеті й віддають перевагу заняттям із викладачем тет-а-тет. Задуматися ж про дистанційне навчання варто людям, які готові інтенсивно працювати онлайн, приділяти увагу домашнім завданням, а також активно працювати на заняттях і самостійно.

Особливості онлайн-курсів англійської для початківців

Деякі люди вважають, що якщо вивчати англійську дистанційно, то навряд чи вийде досягти хорошого результату: такі уроки не структуровані, педагог не концентрує увагу на погрішностях свого учня та не працює над його рівнем знань. Але в дійсності ж немає ніякого зв'язку між якістю освіти та формою навчання. Якщо викладач дійсно компетентний і якісно надає свої послуги, то отримати хороші знання можна і в дистанційному режимі.

Можливості онлайн-курсів англійської для початківців такі ж широкі, як і в стандартній формі навчання в класі. На дистанційних уроках вас чекають вправи, які розвивають письмо, аудіювання, рольові ігри, дискусії, робота з відео- й аудіоматеріалами.

Недоліки онлайн-курсів англійської для початківців

У більшості випадків труднощі, з якими можна зіткнутися під час вивчення англійської для новачків онлайн, пов'язані з психологічними аспектами.

  1. Несерйозне ставлення до навчання. Досить часто зустрічаються ситуації, коли людина, що займається дистанційно, може пропускати завдання або нехтувати уроками. І далеко не завжди це пов'язано з якістю онлайн-курсів англійської. Сам факт того, що навчання проходить дистанційно, в домашніх умовах, змушує учнів сприймати навчання як розвагу, а не як роботу.
     
  2. Дискомфорт під час онлайн-спілкування. Якщо людина не звикла до інтернет-комунікації, дистанційне спілкування з учителем для неї може стати стресом. Багатьом потрібен час для того, щоб звикнути до викладача по той бік екрану, а також почуватися вільно під час спілкування.

Хто викладає на курсах вивчення онлайн англійської для новачків?

Онлайн-курси англійської для початківців ведуть висококваліфіковані педагоги, які мають всі необхідні сертифікати та дипломи. Викладачі мають великий досвід роботи, який підтверджується відповідними документами. Але щоб досягти хороших результатів, необхідно пройти повний курс навчання й не обмежуватися разовими заняттями.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.