Vocabulary, Writing, Speaking, Reading, Listening, Grammar. 04.04.2018

6 безкоштовних весняних онлайн-курсів англійської мови для всіх рівнів

Автор: Анастасія Брандт

За календарем весна прийшла вже місяць тому, але ж, зважаючи на погоду, насправді вона починається тільки зараз. І коли, як не зараз, потрібно почати робити щось нове та цікаве,  змінити гардероб, розпочати новий проект, або, хоча б, почати новий курс англійської.  Тому хапайте свій ноутбук чи смартфон і до справи. Для цього вам потрібне тільки підключення до мережі Інтернет та ця добірка з 6 весняних безкоштовних курсів з англійської від різних університетів світу, які починаються саме у квітні. 


English for the Workplace by British Council 
Сайт: www.futurelearn.com
Що можна покращити: Speaking, Grammar
Необхідний рівень англійської: Pre - Intermediate або вище
Початок курсу: 16.04 2018 
Тривалість курсу: 4 тижнів

Мрієте працювати в міжнародній компанії? Тоді вчіться правильно спілкуватись англійською на роботі. Даний курс від British Council саме про це. Щотижня ви будете розглядати нову тему, пов’язану з різноманітними робочими моментами. Курс складається з відео та аудіо, які крок за кроком освітлюють такі лексичні теми:  пошук роботи та подача резюме на обрані вакансії, підготовка до співбесіди і успішне їх проходження, початок роботи на новій позиції і спілкування з колегами. 

 

Exploring English: Shakespeare
Сайт: www.futurelearn.com
Що можна покращити: Speaking, Reading
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: 23.04.2018
Тривалість курсу: 6 тижнів

Цей курс підійде тим, хто любить читати або просто любить твори видатного англійського письменника.  Під час курсу ви зможете відкрити англійську мову для себе з нової сторони – через п’єсі Шекспіра.  Розглядаючи  5 найвідоміших робіт Шекспіра: Romeo and Juliet, Hamlet, Much Ado About Nothing, The Tempest, Macbeth, ви вивчите цікаві вислови та слова, які з’явились  в англійській мові саме завдяки Шекспіру.  Крім цього вас також чекають невеликі квізи для перевірки розуміння матеріалу, а також постійні обговорення онлайн. 


English for Career Development by the University of Pennsylvania
Сайт: www.coursera.org
Що можна покращити: Writing, Grammar
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: 9.04.2018
Тривалість курсу: 5 тижнів

А це ще один курс присвячений Business English. Якщо ви плануєте працювати за кордоном і вам для цього потрібно скласти резюме англійською дійсно варте уваги, тоді цей курс саме для вас. У першій частині курсу буде йтися про ринок праці США, що, можливо, зацікавить не всіх. А от далі цікавіше: 2 і 3 частини повністю присвячені  написанню CV та cover letter, 4 і 5 – проходженню співбесіди та нетворкінгу.  Окрім цього у курсі буде купа корисних порад типу «як знайти роботу у соціальних мережах» або «як використовувати нетворкінг правильно».

Для того, щоб зареєструватись на курс безкоштовно, натисніть «зареєструватись» та оберіть пункт «Повний курс. Без сертифікату»

 

Academic and Business Writing by University of California, Berkeley
Сайт: www.edx.org
Що можна покращити: Writing, Grammar
Необхідний рівень англійської: Upper - Intermediate або вище
Початок курсу: доступний завжди
Тривалість курсу: 6 тижнів

На початку вивчення англійської студенти одразу приділяють максимум уваги розмовним навичкам, граматиці та читанню, але часто забувають про письмо, що звісно, не зовсім правильно. Цей курс саме для тих, хто хоче не просто удосконалити свої Writing skills, а вивести їх на якісно вищий рівень.  Після проходження курсу ви зможете розрізняти різні стилі письма, навчитесь правильно використовувати граматичні конструкції  та розвинете необхідні вокабулярні навички. Також курс стане гарним тренуванням для написання творів на найрізноманітніші теми.

 

Diploma in English Language and Literature
Сайт: alison.com
Що можна покращити: Speaking, Grammar, Writing
Необхідний рівень англійської: Starter, Elementary
Початок курсу: будь-коли
Тривалість курсу: 15-20 годин

Чудовий курс для тих, хто хоче почати своє знайомство з англійською мовою у розрізі літератури.  Курс починається з основ письма, далі ви розберете базову граматику, а після цього розглянете декілька творів видатних англійських письменників. Після закінчення курсу ви зможете  розрізнити різні стилі написання текстів, а також навчитеся писати самостійно, використовуючи прийоми з різних літературних жанрів. 

 

Diploma in Basic English Grammar 
Сайт: alison.com
Що можна покращити: Speaking, Grammar
Необхідний рівень англійської: Starter, Elementary
Початок курсу: будь-коли
Тривалість курсу: 15-20 годин

Граматика – це одна з основ вивчення англійської мови, тому її обов’язково потрібно включити до свого графіку навчання. Цей базовий курс граматики допоможе вам навчитись використовувати її правильно у розмовній і письмовій англійській. Курс має 11 основних модулів, які покривають такі теми: пунктуація, частини мови та їх положення у реченні, огляд всіх базових граматичних часів та їх правильне використання.  

 

Ну що ж, обрати дійсно є з чого, тепер – ваш хід. Не відкладайте реєстрацію на курс на завтра, зробіть це сьогодні, щоб ви вже точно нікуди не поділись. А далі всі просто  - створіть нову звичку: виділяти году в день на англійську. До того ж, зовсім не важливо, де і коли ви будете це робити: зранку вдома у ліжку чи ввечері  десь у парку. Єдине, що може вам заважати – це лінь, але, я впевнена, що з нею ви точно впораєтесь. Цікавого і плідного навчання!

Вам також може сподобатися:
Vocabulary
One TV show for your English - серіал 3 Body Problem
Відкрийте для себе захоплюючий світ наукової фантастики та таємниць з новим серіалом від Netflix "3 Body Problem". Протягом 8 серій по 1 годині ви дізнаєтеся, як рішення однієї людини в минулому може вплинути буквально на все людство. На тлі китайської революції 70-х роках, учасники секретного…
Vocabulary
Superstitions: підбірка цікавих забобонів англійською мовою
А ви вірите, що чорні коти приносять невдачу? Саме через цей забобон мені так шкода чорних котиків. Загалом, забобони – це вірування, які часто ґрунтуються на традиціях, фольклорі або страхах, що передаються з покоління в покоління. Деякі з них поширені вже по всьому світу, а деякі дуже локальні.…
Vocabulary
Безкоштовний урок англійської з Notes. Vocabulary. Crimes. B2-C1
Чи багато слів ви знаєте, пов'язаних з різними типами злочинів? Пропонуємо вам перевірити свої знання та розширити словниковий запас у безкоштовному лексичному уроці Notes для рівнів B2-C1 на тему Crimes. Переходьте за посиланням та знаходьте 5 вправ для запам’ятовування нових слів та…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.