Grammar, Reading, Speaking, Vocabulary, Writing, News, Reviews. 16.06.2021

6 безкоштовних літніх онлайн-курсів англійської мови (A1-C1) + Бонус

Автор: Green Forest

Для когось літо – час тотального релаксу та відпочинку (тільки в наших мріях) а для когось – навпаки, більше вільного часу на те, на що його вічно не вистачає. Тобто на англійську, of course! І цього літа у вас, як завжди, є безліч варіантів вивчати англійську: як платно, наприклад на літніх онлайн або офлайн курсах англійської в Green Forest, так і цілком безкоштовно на одному або одразу всіх 6 totally free літніх онлайн курсах з англійської мови для всіх рівнів, які ми зібрали для вас у цій добірці. Обирайте, що вам більш до вподоби: 2 граматичні курси для тих, хто хоче повторити граматику, цілий курс з нетворкінгу англійською мовою, 1 курс на вимову, 1 курс лексики для роботи і дуже смачний курс про британську їжу. Ну і про бонус ми пам’ятаємо, але він чекатиме на вас у самому кінці, тож не забудьте проскролити в кінець статті ;)

Grammar and Punctuation by University of California, Irvine via Coursera

Реєстрація на курс

  • Що можна покращити: Writing, Grammar
  • Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate
  • Початок курсу: 21 червня 2021
  • Тривалість курсу: 4 тижні

Якщо ви хотіли повторити всю англійську граматику, згадати те, що колись вивчали або просто розкласти всі вивчені правила по поличкам, тоді цей курс – справжня знахідка для вас. В курсі вас чекає багато письмової практики, адже основа курсу – це відео лекції, практика та обговорення почутого. Після завершення курсу ви навчитесь використовувати правильні граматичні конструкції там, де це потрібно, ставити коми у потрібних місцях і, взагалі, писати більш ефективно англійською. Зверніть увагу, що безкоштовна версія курсу дає доступ до відео лекцій та роздаткового матеріалу. 

English Functional Grammar via Udemy

Реєстрація на курс

  • Що можна покращити: Listening, Reading, Writing, Grammar, Speaking
  • Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
  • Початок курсу: будь-коли
  • Тривалість курсу: 2-3 години матеріалів

Мало граматики? Тоді ось вам ще один курс, та цього разу більш спеціалізований саме на функціональних граматичних конструкціях. Ця проста і водночас функціональна граматика допоможе вам більше розуміти те, що ви чуєте чи читаєте англійською щодня, а також покращить вашу розмовну та письмову англійську в цілому. Після завершення курсу ви навчитесь використовувати більш складні фрази та речення англійською, а також покращите свої комунікаційні навички. 

English for Common Interactions in the Workplace: Basic Level by La Pontificia Universidad Católica de Chile

Реєстрація на курс

  • Що можна покращити: Grammar, Listening, Speaking, Vocabulary

  • Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate або вище

  • Початок курсу: 5 липня 2021
  • 
Тривалість курсу: 5 тижнів

А цей курс базової англійської лексики для спілкування на робочому місці знадобиться, мабуть, всім дорослим людям. Він включає лексичний і граматичний мінімум, який полегшить комунікацію англійською на роботі. Курс складається з 4 модулів, кожен з яких має свою тему: як описати свою професію та щоденні робочі завдання; як робити телефонні дзвінки; як домовлятись про зустрічі і як описувати вже завершені проекти.

Preparing to Network in English by University of Washington via edX Help

Реєстрація на курс

  • Що можна покращити: Speaking, Vocabulary
  • Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
  • Початок курсу: 14 червня та 6 липня 2021
  • Тривалість курсу: 6 тижнів

Нетворкінг – одна з  найбільш важливих складових професійного розвитку, і в міжнародних компаніях зазвичай він відбувається саме англійською мовою. Цей курс допоможе вам зрозуміти, що таке нетворкінг та здобути необхідну впевненість під час нетворкінгу англійською мовою. Також під час курсу ви дізнаєтесь більше про різні прояви бізнес культури в Америці та інших частинах світу, навчитесь презентувати себе та інших, використовувати LinkedIn та візитівки для налагодження нових бізнес контактів.

Exploring English: Food and Culture by British Council via FutureLearn 

Реєстрація на курс

  • Що можна покращити: Listening, Vocabulary
  • Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
  • Початок курсу: 5 липня 2021 
  • Тривалість курсу: 4 тижні

А це крутий курс 2в1, тому що під час його проходження ви зможете удосконалити свої знання англійської і одночасно навчитись готувати класичні британські страви тим самим відкриваючи для себе сучасну культуру Великої Британії. Ви будете слухати розповіді реальних британців про те, що вони їдять, готують та де купують продукти, і одночасно прокачувати свої listening skills. Дізнаєтесь про нові тренди у культурі Британії та зможете самостійно повправлятись у приготуванні «традиційних» британських страв. Крім цього, поповните словниковий запас сучасною англійською лексикою на тему їжі. 

English Pronunciation in a Global World by University of Amsterdam via FutureLearn

Реєстрація на курс

  • Що можна покращити: Speaking
  • Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate або вище
  • Початок курсу: будь-коли
  • Тривалість курсу: 4 тижні

З цим курсом від Аместердамського університету ви зможете удосконалити свою вимову. Зараз англійська – невід’ємна частинка міжнародного спілкування у всіх галузях. І кожен не носій мови говорить своєю англійською. Якщо ви хочете не тільки розуміти інших, а і говорити зрозумілою мовою для всіх, тоді цей курс для вас. Цей курс навчить вас, які саме особливості вимови важливо знати, щоб порозумітись з будь-ким. За допомогою вправ та відео ви зможете попрактикувати англійські звуки, наголоси, а також дізнаєтесь більше про різні акценти. Після завершення курсу ваша вимова покращиться і ви зможете говорити англійською більш впевнено незалежно від контексту.

6 безкоштовних курсів – це більш ніж достатньо, щоб не забути англійську за літо. Але, якщо ви не готові витрачати від 4 до 6 тижнів на 1 курс, та англійську все ж закидати не хочеться, радимо вам звернути увагу на короткі онлайн курси, від 30 хв. до 4 год. навчання,  на найрізноманітніші теми від онлайн супермаркету курсів з англійської мови booyya.com. Хоч курси на платформі і платні, але вартість стартує від 111 грн! З якого курсу почати? Ловіть нашу добірку ТОП-5 та enjoy:

  • Mini Grammar. Present Tenses. Всі форми теперішнього часу всього за 15 хвилин. - https://bit.ly/35m37KC
  • Business English: CV, cover letters and job interviews. Англійська для влаштування на роботу. - https://bit.ly/2TrY48V
  • Writing. Як писати есе та і-мейли англійською. - https://bit.ly/2SsuEaL
  • Курс з сучасного мистецтва та фразеологізмів. - https://bit.ly/3xojbaR
  • Британська Кухня - no shit. Максимально повний курс на тему їжі: лексика, рецепти, вправи. - https://bit.ly/3ztfu5K
Вам також може сподобатися:
Vocabulary
10 каналів та ботів у Telegram для вивчення англійської мови
Сьогодні ми використовуємо гаджети будь-де і будь-коли для спілкування, знайомств, роботи та навчання. Однак нещодавно я зрозуміла, що витрачаю багато часу на безцільне та безкорисне використання свого смартфона і замислилася, як я можу це змінити. Задавшись цим питанням, я знайшла Телеграм-канали для…
Grammar
Conditionals (умовні речення в англійській мові) в таблицях та з вправами на закріплення
Від студентів часто можна почути, що тема Conditionals (умовні речення) для багатьох є справжньою ахіллесовою п’ятою у вивченні англійської мови. І дарма, бо це дуже логічний топік. У цій статті ми розберемо кожен вид умовних речень і подивимось на детальні приклади, щоб вам було легше побачити…
Grammar
Zero Conditional – правила вживання, різниця між Zero та First Conditional
Дивина, але тема Conditionals – тобто умовних речень – часто викликає в студентів бажання відтермінувати її вивчення. Але цього точно не варто робити, бо ця тема дуже логічна – її просто варто зрозуміти, і життя стане одразу набагато легше. Загалом в англійській мові є 5 Conditionals…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.