Green Forest Life. 07.03.2013

12 побажань Грін Форесту

Автор: Юлія Кравченко

День народження Грін Фореста – дата важлива. Звичайно, ми всі, хто має будь-яке відношення до цієї школи, продовжуємо працювати, рано прокидатися, мати іноді не найкращий настрій, проте в кожного з нас є думка і розуміння того, що цей перший тиждень зимового березня – святковий. 

12 побажань Грін Форесту


Про Грін Форест за дванадцять років його існування було написано дуже багато різних слів. Більшість з них – приємні спогади, позитивні відгуки студентів Green Forest, слова вдячності, меншість – відгуки незадоволених та тих, хто певним чином заздрить.  Але в День народження все ж таки хочеться бажати, а в дванадцятий День народження бажати дванадцять раз!
 
1) Здоров’я. Щоб цукерки в офісах не відкладалися ні на яких частинах тіла, а просто їлися б для задоволення. І щоб ніхто взимку не падав по дорозі до офісів. А якщо серйозно – щоб всі, хто є частиною Грін Фореста були здоровими і сильними. І Грін Форесту приємно, в студенти занять не пропускають.
2) Удачі. До речі, це найбільш tricky аспект, який потрібен всюди і завжди. Якщо немає фортуни і магічного вміння опинятися в потрібному місці в потрібний час – «сушите вёсла», доведеться все життя все робити на знос, не отримуючи кіношних подарунків долі. У Грін Фореста з цим аспектом (стукаю по столу, щоб не наврочити) все досить непогано, адже удачі знаходити найкращих працівників і найвідданіших та найталановитіших студентів можна тільки позаздрити. Але заздрити не потрібно. Нехай удачі стає тільки більше.
3) Розвитку. Чесно кажучи, Грін Форест – це певним чином особливий вид спорту. Усвідомлений біг за англійською у студентів, і іноді колективне безсвідоме у всіх менеджерів, адміністраторів та керівників на предмет того «Як зробити ГФ ще кращим». Але поки біжимо, доти і розвиваємося, і хочеться, щоб розвиток цей не припинявся ще довго. Тож в цьому пункті бажаю нескінчених шляхів розвитку.
4) Любові. Ну… це ж любов. Вона ж in the air. Люди в універмагах зустрічаються і одружуються, а на курсах англійської тим паче. Тим більше, любов всюди має бути і до всього, так зазвичай кажуть розумні люди. Отже, любіть! А ще хотілся б, щоб на вкладиші жуйки Love is… написали “Love is when you attend Green Forest together”.
5) Радості. Це ось так має бути, уявляйте: студенти досягають омріяних результатів, викладачі пишаються своїми студентами, цукерок в адміністраторських все більше і більше, ноутбуки ніхто не краде, офіси ще красивіші, заходи ще веселіші, домашні завдання ще цікавіші. Я, от чесно, просто пишу і мені радісно, а якщо ми разом це почнемо втілювати, то хай Бог милує.
6) Натхнення. Звідусіль і повсякчас. 
7) Людей і знайомств. Взагалі, це мій улюблений пункт,  не дарма я йому якось цілий запис присвятила. Не було б ніякого Грін Фореста, без людей, які його люблять, формують і вдосконалюють – студентів, викладачів, адміністраторів, методистів, менеджерів, дизайнерів, керівників. Тих, хто власне і створює його життя. І щось в ГФ є таке магічне і чарівне, що вже котрий рік поспіль він збирає під дахами своїх офісів унікальних людей. Звичайно, коли працюєш в їх атмосфері – відчуваєш себе частиною величезного, і це відчуття абсолютно феноменальне. Тож нехай ті люди, які мають опинитися з нами, не заблукають і обов’язково прийдуть, а ті, які вже прийшли, давно чи нещодавно, нехай надовго затримаються.
8) Мудрості. Ну от вкрало якесь боже створіння у нас техніку. До яких висновків це нас приводить? Уважніше слідкувати, безумовно. Частіше замикати двері, можливо. Але довготривалий результат у цього один – ми стаємо мудрішими і спокійнішими. А ще ми віримо, що на кожну невдачу знайдеться своя радість. Тому хочеться побажати балансу помилок і успіхів, вміння виносити досвід з найнеприємніших ситуацій і втілювати його у найприємніших.
9) Впевненості. Шкіл англійської, варто відмітити, стало якось багато. Не те щоб я бачила в цьому щось погане, проте не помітити цей факт досить складно, якщо працюєш у відповідній сфері. Ми всі помітили і помічаємо. Придивляємося. Але знаємо напевне: здорова впевненість в своїх силах необхідна для їх підтримки і вдосконалення. Отже, нехай впевненість не покидає ГФ, як організацію, і Вас, дорогі студенти, якщо Ви досі плутаєте граматичні часи – рано чи ще раніше вони все ж таки здадуться!
10) Краси. Just so you know, колектив Грін Фореста на 97% складається з дівчат. Постійне восьме березня для тендітних душ наших чоловіків. В «Красі по-американськи» один з героїв казав «Іноді в світі так багато краси, що мені здається, наче моє серце не витримає». І це він, зверніть увагу, ще не був у нас в гостях! І то на краще, бо серце б не витримало в результаті. Тож хай буде краса – захоплююча і незворушна, в обличчях і в оточенні.
11) Довголіття. Давайте так, щоб 112 років святкувати? Весь Труханів острів знімемо з такого приводу :)
12 побажань Грін Форесту - 212) І… щастя. В контексті школи англійської мови воно таке ж просте і зрозуміле, як і у відношенні звичайної людини. Щоб всі вище перераховані пункти справдилися. І щоб трохи у голові паморочилося від такої кількості позитиву.
 
З любов’ю до Грін Фореста і до всіх, хто має його в серці. З Днем народження!
Вам також може сподобатися:
News
My Notes стає Smarte+ – ще більше можливостей для вивчення англійської
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – це інтерактивна освітня платформа, яка створена саме школою англійської мови Green Forest безпосередньо для комфортного вивчення та викладання англійської. Smarte – це онлайн-платформа, що дає можливість обрати з більше ніж 30 видів інтерактивних завдань, дозволяє легко…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition
Запрошуємо всіх львівʼян на чергову зустріч розмовного клубу "English, please"! Ця зустріч буде особливою, тому що в гостях у нас буде британський волонтер, з яким можна буде поспілкуватися та прокачати свою британську англійську. Британець Марк – волонтер, який нині провадить гуманітарну…
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 25.04, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: Gerund…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.