Writing, Vocabulary, Speaking, Reviews, Reading, Listening, Grammar. 10.12.2018

11 безкоштовних зимових онлайн-курсів англійської мови (A1-C1)

Автор: Анастасія Брандт

Зима – час свят і нульової продуктивності. Так вважає більшість. Але ми давно вже з цим не згодні. Англійська де завгодно і коли завгодно – ось наше кредо на всі сезони. Саме тому кожен сезон ми робимо для вас добірку цікавих англомовних онлайн-курсів від різних зарубіжних університетів і організацій, які можна проходити навіть із затишного ліжечка. Стати слухачем цих курсів може будь-хто абсолютно безкоштовно. Якщо ж ви хочете отримати сертифікат, який підтверджує закінчення курсу, за нього потрібно буде доплатити. Тому проведіть цю зиму з максимальною продуктивністю і пройдіть 1, 2 або й 3 курси англійської. Вибирати, як завжди, є з чого.  

 

Using Email for Networking in English by Univeristy of Washington 

Сайт: www.edx.org

Що можна покращити: Writing

Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate або вище

Початок курсу: будь-коли

Тривалість курсу: 4 тижні

У наш час тотальних листувань онлайн, відповідні вміння дуже цінуються як у бізнес-середовищі, так і в повсякденному житті. Написання електронних листів англійською – одна з найнеобхідніших навичок справжнього професіонала. Під час цього курсу ви вивчите необхідну лексику англійською, розберетеся зі стратегіями написання ефективних листів, починаючи з теми. Ви навчитеся писати повідомлення для різних аудиторій і одразу розуміти, який стиль використовувати: формальний або неформальний. Навчитеся правильно формувати структуру листа, включаючи вітання, головну частину, формат і закінчення.  

 

Business English: Making Presentations by University of Washington 

Сайт: www.coursera.org

Що можна покращити: Speaking, Writing

Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище

Початок курсу: 10 грудня 2018

Тривалість курсу: 4 тижні

Це ще один курс від Вашингтонського університету, який допоможе вам вивчити необхідну лексику і техніки для створення ефективних презентацій англійською мовою. Після завершення курсу ви зможете: подати необхідну інформацію організовано та цікаво, створювати таблиці й діаграми, використовувати переконливий англійську мову. Фінальним завданням курсу буде створення обґрунтованої презентації вашого міста, як майданчика для майбутньої події. 

 

Exploring English: Language and Culture by British Council 

Сайт: www.futurelearn.com

Що можна покращити: Speaking, Wiritng

Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище

Початок курсу: 26 листопада 2018

Тривалість курсу: 6 тижнів

Цей курс для тих, хто вивчає англійську та хоче дізнатися більше про британську культуру і вдосконалити свої мовні навички. Усі відео, використані в курсі, зняті у Великобританії. Саме тому цей курс допоможе максимально зануритися в культуру і мову, дізнатися більше про музику і літературу, а також послухати, як насправді британці говорять англійською. Наприкінці кожного тижня вам потрібно буде ділитися своїми враженнями від курсу в спеціальних розділах з іншими слухачами і проходити квізи.

 

Upper-Intermediate English: Technology Today by Universitat Politècnica de València 

Сайт: www.edx.org

Що можна покращити: Listening, Speaking, Grammar, Writing

Необхідний рівень англійської: Intermediate 

Початок курсу: 11 грудня 2018

Тривалість курсу: 4 тижні

Якщо ваш рівень Intermediate і ви хочете поглибити свої знання, тоді цей курс для вас. Курс складається з відеоуроків, завдань на читання, вправ і пояснень по граматиці, завдань на слухання і практичних розмовних завдань. Протягом курсу ви пройдете такі теми, як культурні відмінності, авіація, глобальне потепління, історичні пам'ятки і технологічні інновації.

 

TOEFL® Test Preparation: The Insider’s Guide by Educational Testing Service

Сайт: www.edx.org

Що можна покращити: Reading, Listening, Speaking and Writing

Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище

Початок курсу: будь-коли

Тривалість курсу: 6 тижнів

Цей безкоштовний курс варто пройти всім, хто планує здавати TOEFL або цікавиться здачею іспитів з англійської взагалі. Він був розроблений експертами, які створюють, адмініструють і оцінюють сам TOEFL. Курс допоможе вам зрозуміти, що саме вам потрібно зробити, щоб отримати високий бал під час іспиту. Інструктори проведуть вас по кожній секції (Reading, Listening, Speaking and Writing) і, використовуючи архіви тесту, розкажуть і ознайомлять вас з усіма типами задач, які є в тесті. Під час курсу ви почуєте багато порад із приводу того, як і коли зареєструватися на курс, як його оцінюють і як підготуватися до самого дня тесту правильно.  

 

English for the Workplace by British Council 

Сайт: www.futurelearn.com

Що можна покращити: Speaking

Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище

Початок курсу: 7 січня 2019

Тривалість курсу: 4 тижні

А цей курс буде корисний майже всім, тому що рано чи пізно вам точно доведеться мати справу з англійською на роботі. Щотижня курс присвячений різним важливим аспектам бізнес-англійської. Ви будете дивитися відео і слухати аудіо про людей, які шукають роботу, готуються до співбесід, починають працювати і спілкуватися з колегами. Ви вивчите необхідний набір слів і фраз, які знадобляться вам на робочому місці. Для перевірки вашого прогресу на курсі вам потрібно буде пройти кілька квізів і взяти участь у дискусіях. 

 

Добірка коротких курсів (18-40 хвилин) для рівнів Elementary і Pre-Intermediate

Якщо ж ви ще справжній noob (початківець) в англійській і цілий курс на кілька тижнів – це занадто для вас, спробуйте почати з чогось меншого. Ось, наприклад, кілька невеликих онлайн-курсів для студентів початкових рівнів на певну тематику. Обирайте вас курс і переходьте за посиланням, щоб пройти його. 

Що ж, сподіваємося, що на зиму вам поки цього вистачить і кілька курсів з цієї добірки від школи англійської мови Green Forest вас уже зацікавили. Переходьте за посиланням, реєструйтеся на сайті, вибирайте безкоштовний варіант проходження курсу і вивчайте англійську з задоволенням!

Якщо ж онлайн-навчання – не ваш варіант, реєструйтеся на новий весняний курс англійської від Green Forest з 14 січня. Для цього проходьте онлайн-тестування на визначення рівня тут – my.greenforest.com.ua.

Вам також може сподобатися:
Grammar
7 сайтів для тих, хто тільки починає вчити англійську мову
Кажуть, що хороший початок – це вже половина справи. Якщо ви новачок, який тільки нещодавно поринув у світ вивчення англійської мови, то ця стаття саме для вас. Аби зробити ваше навчання більш різноманітним, прискорити підвищення рівня та допомогти тим, хто бажає додатково займатись самостійно,…
Vocabulary
10 пар англійських слів, які ми часто плутаємо - Частина 2
Англійська мова інколи буває дуже підступна. Лише одна буква або пробіл у слові може повністю змінити значення та вимову. Тож сьогодні хочу продовжити тему про англійські слова, які легко сплутати. А з першою частиною ви можете ознайомитися за посиланням – https://bit.ly/3wjCOWp. Розглянемо…
Grammar
Пунктуація в англійській мові: де і як ставити розділові знаки
Чи важлива пунктуація в англійській? Однозначно так, адже без неї буде хаос. Це інструмент, за допомогою якого ми структуруємо свої думки у тексті і його розуміють інші.  Кома, крапка з комою, двокрапка, тире тощо – всі ці розділові знаки використовуються як в українській, так і англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.