Green Forest Life. 01.02.2011

7 кроків, щоб стати справжнім грінфорестівцем

Автор: Green Forest

Грін Форест – це не просто курси, це стиль життя. Студенти і викладачі Грін Форесту вирізняються серед інших не лише своїм чудовим знанням англійської (як усної, так і письмової), але й своїм оптимізмом, комунікабельністю, ентузіазмом і креативністю. Ну і ще аксесуарами із символікою школи =) Тому інколи нас називають «братерством», і ми не заперечуємо проти такого визначення, адже воно передбачає активну діяльність, а саме цим ми і займаємось: активно навчаємо і вивчаємо англійську та активно організовуємо своє дозвілля – англійською, звичайно.

Як і будь-яке «братерство», ми маємо свій обряд посвячення в студенти. Він дуже простий і складається з 10 кроків, зробивши які, ви отримаєте почесне звання «грінфорестівця».

Отже, вперед!

Крок 1. Вступний тест

Аби приєднатися до спільноти Грін Форест, перш за все, треба пройти вступне тестування, за яким наші адміністратори визначать ваш рівень володіння англійською мовою. Тестування складається з двох частин - письмової та усної, є абсолютно безкоштовним і триває не більше 20 хвилин. У кожної школи власна система оцінювання і визначення рівню в залежності від програми і підручників. Тому не турбуйтеся, якщо рівень, який визначить наш адміністратор, не буде повністю відповідати тому рівню, на який ви розраховуєте. До того ж, якщо після перших занять ви зрозумієте, що вам дуже легко або складно вчитися, то ви завжди зможете перейти до іншої групи рівнем вище або нижче.

Ну ось, посвята почалася.

Крок 2. Вибір групи

На наступному етапі ви обираєте собі групу. Ви можете записатися до групи у будь-якому з наших офісів, незалежно від того,  в якому офісі ви проходили тестування. Кожен справжній грінфорестівець відвідує три обов’язкових заняття на тиждень: два розмовних та одне граматичне. Ви можете обрати зручний для вас розклад. Якщо вам цікаво, у адміністраторів можна дізнатися ім’я та прізвище вашого викладача та подивитися інформацію про неї/нього на нашому сайті. На цьому етапі оплата не здіймається. Після запису ми чекаємо вас на першому пробному занятті.

Крок 3. Пробне заняття

Пробне заняття є дуже важливим на шляху вашого подальшого вивчення англійської мови. Адже саме на першому занятті у вас формується враження про викладача і групу, і як наслідок – настрій, з яким ви будете навчатися далі. У кожного викладача своя методика викладання, яка когось влаштовує, а когось – ні. Якщо з якоїсь причини ви почуваєте себе некомфортно на занятті, ви можете звернутися до адміністраторів вашого офісу з проханням поміняти групу за наявності вільних місць. У випадку, якщо вільних місць немає або поміняти групу вам не дозволяє графік, не поспішайте відмовлятися від навчання. Якщо справа у викладачі – спробуйте знайти з ним компроміс. Наші викладачі завжди підуть вам назустріч. Якщо ж справа в групі – теж не хвилюйтеся: після двох-трьох занять ви вже будете як рідні =) Також нехай вас не лякає кількість студентів в групі на пробному занятті: спочатку їх, як правило, більше, ніж потім навчається. Якщо ж пробне заняття пройшло вдало – вперед до адміністраторів оплачувати курс і купувати підручники!

Крок 4. Оплата + підручники

Наступним кроком до набуття статусу грінфорестівця є своєчасна сплата за навчання. Грін Форест – школа з демократичною, проте принциповою ціновою політикою: умовою навчання є передплата за весь семестр після першого пробного заняття до другого. Така фінансова політика забезпечує стабільність груп,  зведення до мінімуму «випадкових», не готових до навчання людей.  Психологічно факт оплати за весь семестр часто є додатковим стимулом не кидати розпочату справу. При оплаті адміністратори ознайомлять вас з фінансовими умовами.

Крок 5. «Domashka-online»

Студенти Грін Форесту сумлінно виконують домашні завдання, адже знають, що це є важливою умовою успішного навчання. Для наших студентів і викладачів ми пропонуємо сервіс «Domashka-online», який дозволить вам отримати всі матеріали з п’яти останніх занять, а також дізнатися домашнє завдання у випадку, якщо ви пропустили урок. Викладач залишає домашнє завдання протягом 24 годин по закінченню заняття на сайті, де ви легко зможете його знайти, обравши ваш офіс зі списку та вказавши пароль, який вам надасть ваш викладач або адміністратор вашого офісу. «Domashka-online» працює з другого тижня навчання. Пам'ятайте, що вивчення мови потребує постійної роботи – не тільки на заняттях, але й вдома.

Крок 6. Спецкурси та клуби

Справжній грінфорестівець завжди прагне вдосконалювати свої знання з англійської мови. Для цього він відвідує спецкурси та клуби, що йому пропонує наша школа. На спецкурсах він вдосконалює свої знання з граматики та лексики, а на клубах дивиться кіно (Video Club), грає у п’єсах (Drama Club), вчиться аналізувати поведінку людини (Psychology Club), розкриває секрети бізнесу (Business Club), аргументує свою думку ( Debate Club), вивчає інші культури  ( Immersion into Latin world Club) та багато іншого - і все це англійською мовою! Розклад спецкурсів і клубів завжди можна знайти на нашому сайті або на дошці оголошень вашого офісу. Але записуватися треба заздалегідь у адміністратора (особисто або по телефону), адже бажаючих завжди багато, а ось кількість місць обмежена.

Крок 7. Фан

Останній етап на шляху до набуття статусу справжнього грінфорестівця – це участь в акціях, проектах, вечірках і подорожах нашої школи, адже справжній грінфорестівець не тільки сумлінний учень, але й завзятий активіст. Звичайно ж, що всі заходи відбуваються англійською мовою з освітньою метою, але завжди яскраво і весело. За свій ентузіазм грінфорестівці часто отримують призи – від магнітів із логотипом ГФ до сертифікатів на безкоштовне навчання протягом семестру у нашій школі. Інформацію про всі ці заходи ви знайдете на дошках оголошень в офісах або на нашому сайті.

Отже, чекаємо на тебе в Грін Форесті!!!

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 28.03, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: Narrative…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.