News. 19.12.2023

Подарункові сертифікати на курси англійської в Green Forest

Автор: Green Forest

Маємо для вас класну та дуже корисну новину: відтепер на сайті greenforest.com.ua ви можете придбати подарункові сертифікати на вивчення англійської мови в Green Forest. Подарунковий сертифікат на англійську – це чудовий спосіб показати друзям, колегам чи близьким людям, що ви дбаєте про їхнє майбутнє та хочете допомогти їм досягти своїх мрій.

Чому подарунковий сертифікат на англійську від Green Forest - це суперподарунок?

  • Він надає можливості, адже англійська – це важливий інструмент, який допомагає знаходити спільну мову з людьми з усього світу, навчатися в престижних університетах, працювати в міжнародних компаніях, розповідати світові про Україну та українців, подорожувати, відкривати нові культури та знання та багато іншого.
  • Це подарунок з турботою. Ви показуєте, що вам не байдуже до людини, і ви хочете допомогти їй розвиватися.
  • Його дуже легко купити та отримати. Ви можете обрати сертифікат на будь-яку суму від 500 грн у відповідному розділі на сайті, придбати його в кілька кліків, і миттєво отримати електронний сертифікат на пошту.
  • Підходить для подарунка онлайн і офлайн. Електронний подарунковий сертифікат від Green Forest приходить одразу після оплати на пошту замовнику. Далі можна просто переслати його отримувачу або роздрукувати PDF файл з сертифікатом і подарувати особисто. 
  • Легко використати для оплати будь-якого курсу англійської в Green Forest. Отримувач сертифіката зможе використати його для оплати будь-якої програми англійської в Green Forest самостійно в особистому кабінету кожного студента My Green Forest.

Щоб придбати подарунковий сертифікат на вивчення англійської в Green Forest, перейдіть за посиланням – greenforest.com.ua/podarunkovyi-sertyfikat.

Обов'язково прочитайте умови використання сертифіката перед покупкою.
Важливо: термін дії сертифіката – 1 рік з моменту покупки, він буде вказаний на самому сертифікаті.

Замовляйте подарункові сертифікати на нашому сайті вже сьогодні та допомагайте близьким досягати своїх мрій!

Вам також може сподобатися:
News
My Notes стає Smarte+ – ще більше можливостей для вивчення англійської
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – це інтерактивна освітня платформа, яка створена саме школою англійської мови Green Forest безпосередньо для комфортного вивчення та викладання англійської. Smarte – це онлайн-платформа, що дає можливість обрати з більше ніж 30 видів інтерактивних завдань, дозволяє легко…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition 1.05
Запрошуємо всіх львівʼян на чергову зустріч розмовного клубу "English, please"! Ця зустріч буде особливою, тому що в гостях у нас буде британський волонтер, з яким можна буде поспілкуватися та прокачати свою британську англійську. Британець Марк – волонтер, який нині провадить гуманітарну…
News
Нове у My Green Forest – переведення накопичених бонусів іншим студентам
Раді поділитись з вами черговим оновленням і удосконаленням особистого кабінету кожного студента Green Forest: відтепер кожен користувач My Green Forest може подарувати свої бонуси, накопичені чи то під час навчання в школі англійської мови, чи під час відвідування різноманітних івентів, участі в акціях…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.