News. 18.09.2023

Новий розділ "Гаманець" у My Green Forest 3.0

Автор: Green Forest

Попри всі негаразди та виклики сьогодення ми продовжуємо щодня працювати над покращенням послуг та продуктів школи англійської Green Forest. І наразі маємо цікаве оновлення в особистому кабінеті My Green Forest, а саме розділ “Гаманець”, з яким накопичення бонусів, отримання знижок та розрахунок за курси стане ще більше простим і зрозумілим.

Новий розділ "Гаманець" у My Green Forest 3.0 - 1

Новий розділ “Гаманець” вже доступний для всіх студентів школи та зареєстрованих користувачів додатку My Green Forest як в онлайн-версії сервісу, так і в додатках для iOS та Android. Ми впевнені, що розібратись з функціоналом дуже просто, але розкажемо трохи детальніше і тут. Гаманець має 3 підрозділи:

  • Оплата - тут можна побачити повну та індивідуальну вартість обраного курсу та перейти безпосередньо до процесу оплати. Повна вартість курсу - це вартість курсу без ваших персональних знижок чи бонусів, які отриманих вами бонусів, які ви вирішили використати для оплати. Індивідуальна вартість включає в себе всі вищезазначені знижки.

                            Новий розділ "Гаманець" у My Green Forest 3.0 - 2

  • Бонуси - в цьому розділі ви можете переглянути кількість, суму та термін дії доступних бонусів, які ви отримали та можете використати. Також в цьому розділі ви можете дізнатись, як і за що можна отримати додаткові бонуси в Green Forest.

Новий розділ "Гаманець" у My Green Forest 3.0 - 3Новий розділ "Гаманець" у My Green Forest 3.0 - 4

  • Історія  платежів - тут, мабуть, пояснення зайві. В цьому розділі будуть відображатись всі платежі, які ви здійснювали за весь період існування вашого акаунту.

                                 Новий розділ "Гаманець" у My Green Forest 3.0 - 5

Якщо у вас з’являться якісь проблеми або питання з приводу гаманця, звертайтесь до наших менеджерів по телефону або онлайн.

Сподіваємось, це оновлення функціоналу сподобається всім поточним студентам та нашим клієнтам, які тільки планують навчання в Green Forest. Але це зовсім не останнє оновлення, чекайте на нові цікаві функції зовсім скоро!

Вам також може сподобатися:
News
My Notes стає Smarte+ – ще більше можливостей для вивчення англійської
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – це інтерактивна освітня платформа, яка створена саме школою англійської мови Green Forest безпосередньо для комфортного вивчення та викладання англійської. Smarte – це онлайн-платформа, що дає можливість обрати з більше ніж 30 видів інтерактивних завдань, дозволяє легко…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition 1.05
Запрошуємо всіх львівʼян на чергову зустріч розмовного клубу "English, please"! Ця зустріч буде особливою, тому що в гостях у нас буде британський волонтер, з яким можна буде поспілкуватися та прокачати свою британську англійську. Британець Марк – волонтер, який нині провадить гуманітарну…
News
Нове у My Green Forest – переведення накопичених бонусів іншим студентам
Раді поділитись з вами черговим оновленням і удосконаленням особистого кабінету кожного студента Green Forest: відтепер кожен користувач My Green Forest може подарувати свої бонуси, накопичені чи то під час навчання в школі англійської мови, чи під час відвідування різноманітних івентів, участі в акціях…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.