About English Language. 04.12.2019

Кращі методи вивчення іноземних мов у language school

Мотивація студента – це дуже важливий етап процесу навчання в language school. У першу чергу варто визначиться з метою. Якщо потрібно підвищити рівень володіння англійською мовою, то слід вибрати групові або індивідуальні заняття в мовній школі. Якщо мета – підготовка до іспитів, то більше уваги слід приділяти граматиці, письмовій мові. Якщо має бути поїздка за кордон і потрібно підтягнути розмовну англійську, попрактикуйтесь із носієм мови.

Рекомендуємо пізнавальну статтю про школи англійської мови.

Кращі методи вивчення іноземних мов у language school
Як підсилити ефект від уроків англійської?

Дуже важливо пам'ятати, що не можна вивчення мови перетворювати на рутину, щоб мотивація й ентузіазм зберігалися протягом усього курсу навчання в language school. Процес навчання в школі іноземних мов у Києві досить тривалий. Щоб його прискорити, потрібно використовувати інноваційні прийоми й техніки.

  1. На початковому етапі навчання в language school знадобиться розмовник. Будь-яка мова складається зі слів і фраз. При використанні розмовника легко освоїти загальні принципи та фрази. Оскільки розмовники відносяться до теми подорожей, то така інформація буде засвоюватися легше й цікавіше, ніж заучування слів із підручника. Лінгвісти вважають, що людині простіше запам'ятати осмислену мову, ніж окремий набір слів. Користуючись розмовником, ви зможете освоїти основні правила та почати спілкуватися простими формулюваннями.
     
  2. Читання адаптивних текстів допомагає запам'ятовувати і правильно писати слова. Під час читання запам'ятовуються ті слова, які часто повторюються. Слід зазначити, що закордонні книги більш цікаві в оригіналі.
     
  3. Перегляд іноземних фільмів із субтитрами допомагає в розвитку мови. Слухаючи розмовну мову носіїв, людина розвиває навик розуміння почутого.
     
  4. Наявність словника – необхідний атрибут будь-якої школи іноземних мов у Києві в разі вивчення англійської. Словниковий запас грає величезну роль у постановці розмовної мови. Коли людина виписує слово до словника, а потім неодноразово повторює його, воно краще запам'ятовується. Ті слова, які даються важче, необхідно написати на стікерах і розклеїти в зручних місцях.
     
  5. 20 нових слів щодня. Це оптимальна кількість, яка не перевантажить пам'ять. Найпростіше вчити слова на одну букву. Слід скласти графік за алфавітом і щодня проходити нову букву. Коли алфавіт закінчиться, повторити коло. Це хороша звичка, яка займає по одній годині на день і поповнює словниковий запас.
     
  6. Прослуховування англійських пісень. Цей приємний процес можна використовувати з користю. Усі люди, слухаючи улюблені пісні, мимоволі запам'ятовують слова. Неординарні формулювання пісень поповнюють запас новими літературними висловами та спрощують спілкування з іноземцями, дозволяють освоїти їхній акцент.

За рекомендаціями кращих шкіл іноземних мов у Києві, крім основних занять, потрібно знайти співрозмовників, перевести телефон на англійську, відвідувати іноземні сайти, дивитися закордонні блоги. Чим більше людина буде розмовляти і думати англійською, тим ефективнішим буде навчання. В еру інтернету ці рекомендації виконати нескладно, а користь від них буде колосальною.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Міфи та факти про навчання
З яким викликами стикаються викладачі майже щодня? Одне з найважчих завдань - це зрозуміти як краще та ефективніше побудувати процес навчання для тої чи іншої групи, чи окремого студента. Дуже часто ми уявляємо як повинен проходити процес навчання, базуючись на: нашому попередньому досвіді (наприклад,…
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.