Green Forest Life, Speaking. 02.12.2021
Green Forest Events

Your English Night - Christmas Edition, 15.12 в Києві

Автор: Green Forest Events

Привіт, ми – школа англійської Green Forest і розмовний клуб Let's talk about. Ми підготували для тебе найвеселішу і найангломовнішу вечірку цієї зими Your English Night!

Нагадуємо, що це за івент такий. Уяви собі вечірку, де всі говорять тільки англійською. Таку вечірку, на якій збираються і знайомляться класні люди, незалежно від їхнього віку чи професії. Уяви хорошу музику, під яку всі танцюють або хоча би підспівують. Дружню атмосферу, яка долає мовні і не тільки бар’єри. Смачні коктейлі, які покращують настрій і англійську вимову. Уяви, що ця вечірка – місце сили, наче вечірки Гетсбі, і після неї your English will never be the same. Власне, годі уявляти, просто приходь до нас.

Наша груднева вечірка - це свято, бо скоро Різдво aka the most wonderful time of the year. Найкрасивіша локація Києва, виключно хороший настрій та різдвяні сюрпризи від нас - ти не можеш це пропустити!

Приходь на нову Your English Night, щоб:

  • Познайомитися з новими людьми та вирватися з набридливого online стану (урочисто обіцяємо, що допоможемо знайомитися!)
  • Speak only English for 4 hours
  • Пити смачні коктейлі в красивому і вже улюбленому Razzle Dazzle
  • Танцювати 2 години під треки нашого крутого діджея
  • Виграти подарунок від нас (бо без подарунків ми вечірки не проводимо!)
  •  Надіслати особливу різдвяну листівку своїм найдорожчим людям

Що в програмі:

  • 19:00 - 20:30 -  час знайомств. Не соромимося, знайомимося, спілкуємося, практикуємо нетворкінг, виконуємо наші завдання, п’ємо шампанське, celebrating the life.
  • 20:30 - 23:00 - танцюємо like nobody’s watching. За бажанням, звісно, можна буде й далі теревенити.

Коли побачимось: 15.12, 19:00 
Де зустрінемось: Razzle Dazzle, Паркова дорога, 2 (біля ст.м. Арсенальна)
Вартість участі early bird (1-2.12) - 250 ГРН
Вартість участі standard - 300 ГРН (welcome drink, крутий діджей та подарунки включено)
Вартість участі last but not least (15.12) - 350 ГРН
Dress code: whatever makes you dance
Необхідний рівень англійської: intermediate і вище

Щоб приєднатися до нашої вечірки, обов’язково заповнюй цю форму та оплачуй участь заздалегідь - https://bit.ly/3oaeqQo

ВАЖЛИВО! Ми враховуємо епідеміологічну ситуацію в країні. Тому, будь ласка, не забудь взяти з собою та показати на вході сертифікат вакцинації від COVID-19, негативний результат експрес-тесту на антиген чи ПЛР-тесту (термін його дії — 72 години) або довідку про одужання від COVID-19. Дякуємо за розуміння!

 

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 09.05, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: Conditionals…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.