Green Forest Life, Vocabulary. 05.11.2018

Green Forest Collocations Challenge на Facebook

Автор: Green Forest
Вивчи 50 collocations за 3 тижні!
Ми знову кидаємо вам виклик! Хочете за 21 день розширити вокабуляр та вивчити корисні англомовні вирази? Тоді саме для вас ми створили Green Forest Collocations Challenge! Приєднуйтесь до нього, приймайте виклик та пообіцяйте собі вивчити 50 найкорисніших collocations за 3 тижні. Ми зі свого боку будемо підтримувати та допомагати вам усіма можливими способами! 
 
Тривалість челенджу: 5 – 25 листопада
Умови челенджу:
  1. Підписатися на сторінку Green Forest Collocations Challenge в Facebook
  2. Щотижня на сторінку челенджу в Facebook ми будемо завантажувати список сталих словосполучень, які потрібно буде вивчити за наступні сім днів. Окрім цього, ми поділимося деякими ресурсами та вправами, які допоможуть вам досягти мети.
  3. Щопонеділка ми будемо виставляти тест для перевірки вивчених минулого тижня конструкцій. Таким чином ви зможете контролювати власні знання, а також ділитися результатами з іншими. 
Троє учасників, які матимуть найкращі результати по закінченні челенджу, отримають від нас особливі подарунки, про які ми розповімо наступного тижня. 
Серед усіх інших учасників, які пройдуть челендж до кінця, за допомогою random.org ми оберемо ще 5 переможців, які отримають сувеніри від наших партнерів Gifty.
 
Кличте друзів, адже взяти участь в нашому челенджі може будь-хто, незалежно від рівня чи міста!
Вам також може сподобатися:
News
My Notes стає Smarte+ – ще більше можливостей для вивчення англійської
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – це інтерактивна освітня платформа, яка створена саме школою англійської мови Green Forest безпосередньо для комфортного вивчення та викладання англійської. Smarte – це онлайн-платформа, що дає можливість обрати з більше ніж 30 видів інтерактивних завдань, дозволяє легко…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition
Запрошуємо всіх львівʼян на чергову зустріч розмовного клубу "English, please"! Ця зустріч буде особливою, тому що в гостях у нас буде британський волонтер, з яким можна буде поспілкуватися та прокачати свою британську англійську. Британець Марк – волонтер, який нині провадить гуманітарну…
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 25.04, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: Gerund…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.