Green Forest Life. 02.09.2010

10 речей, які потрібно ... знати про Green Forest

Автор: Альона Горбатко

Отже, товариші студенти і викладачі, новий семестр в Грін Форесті не за горами, а це означає, що нас з Вами чекають 4,5 місяці, насичених англійською мовою і всілякі пов'язані з цим веселощі! І на старті хотілося б нагадати Вам про деякі важливі речі. Ця інформація буде особливо корисна новачкам, але і досвідченим студентам ГФ не варто її ігнорувати =)

Speaking classes, або просто «Спікінг» - це обов'язкові розмовні заняття, які проходять раз на тиждень і тривають 1,5 години. На спікінгах Ви освоюєте і удосконалюєте англійську розмовну мову за допомогою розучування лексичних мінімумів, складання діалогів, проведення презентацій і граючи в комунікативні ігри. Спікінг - це чудова можливість закріпити вивчену граматику і подолати мовний бар'єр на шляху до вільного спілкування англійською мовою.

Важливо пам'ятати

• записуватися на Спікінг необхідно після оплати курсу навчання в Грін Форесті (оплата навчання здійснюється після 1-го пробного до 2-го заняття)

•Спікінг для студентів 1-3 рівнів проводять українські викладачі (відмінні від викладачів з граматики), для студентів 4-6 рівнів - носії мови

• Студентів 5-6 рівнів можуть відвідувати Спікінг за бажанням

Domashka online. Якщо з якої-небудь причини (бажано, поважної) Ви пропустили заняття в Грін Форесті (граматику або Спікінг), то Ви легко можете отримати матеріал з останніх 5 занять + завдання додому, скориставшись нашим сервісом Domashka online. Все просто: Ви заходите на сайт Грін Фореста, тиснете на головній сторінці кнопку Domashka online, вибираєте місто, адресу офісу, ім'я викладача і вводите пароль. Обов'язок викладача - протягом 24 годин з моменту закінчення заняття розмістити матеріали на Domashka online. Пропуск заняття в принципі не звільняє Вас від необхідності підготовки до наступного заняття, а з Domashkой online - тим більше! Але воно і добре: вивчення мови вимагає постійної роботи - як на заняттях, так і вдома.

Важливо пам'ятати:

• Domashka Online починає працювати з другого тижня семестру!

 

Grammar & Speaking Minimums. Це ті граматичні та розмовні теми, які Ви проходите протягом одного семестру - вони легко доступні на нашому сайті на випадок, якщо Ви щось пропустили або збираєтеся пропустити. Однак це всього лише основа, від якої відштовхуються наші викладачі - на занятті, крім основи, Ви дізнаєтеся набагато більше.

 

 

 

 

Спецкурси - це додаткові заняття на теми, які не входять в основну програму, наприклад Pronunciation, Telephone Communication, Who Wants To Be a Millionaire, etc. Спецкурси діляться на два типи: лексичні та граматичні. Відвідувати їх НЕОБОВ'ЯЗКОВО, але, безумовно, КОРИСНО і ЦІКАВО. Деякі з них розраховані на маленьку аудиторію, інші - на велику. Щоб регулювати кількість студентів на спецкурсі, працює система реєстрації: за 1-6 днів до спецкурсу необхідно записатися у адміністратора офісу або по телефону. Розклад спецкурсів з'являється на дошках оголошень в офісах ГФ щосуботи. Також його можна подивитися на нашому сайті.

Важливо пам'ятати:

• Спецкурси починаються з 3 тижня семестру.

 

Клуби. Крім англійської мови, у Вас є можливість вивчати і інші мови в ГФ - французьку,  німецьку і польську - однак у факультативному порядку в наших студіях другої іноземної мови: один раз на тиждень по півтори години. Також в ГФ для Вас діють відеоклуб, де Ви разом дивитеся і обговорюєте фільми англійською мовою, і драмаклуб, де Ви розвиваєте свій акторський талант, при цьому не забуваючи практикувати англійську, тому що всі поставлені драмаклубом п'єси виконуються англійською мовою.

Важливо пам'ятати:

• Клуби ГФ починають роботу з 3 тижня семестру. Запис в клуби - у адміністраторів Ваших офісів.

 

Бібліотека & відеотека. У бібліотеці наших офісів безліч книг і дисків з фільмами, якими ми раді з Вами поділитися, щоб Ви вдосконалювали Ваші знання англійської мови.

Важливо пам'ятати:

• на руки одній людині видається один диск і одну книжку максимум на 2 тижні під заставу 30 грн.

• по поверненню диска і / або книги в цілими і збереженими Ви отримуєте Вашу заставу назад • в разі неповернення диска / книги вчасно застава теж не повертається =)

 • бібліотека / відіотека працюють з другого тижня семестру

 Відео. Нашими відео- і аудіоматеріалами на сайті можуть користуватися як студенти, так і викладачі. У розділі «Відео» Ви знайдете 6 категорій роликів, які допоможуть Вам у вивченні / навчанні англійської мови: Grammar, Vocabulary, Fun, Music, GF Life, Other. Особливу увагу приділіть категорії "grammar": ці ролики з докладним поясненням граматичних тем створювали для Вас викладачі Грін Фореста. Ролики включають розбір граматичної конструкції з прикладами у вигляді епізодів з улюблених Вами фільмів і / або серіалів, а також подальши вправи на відпрацювання. Ідеально для повторення!

 

 

Подкасти. Якщо Ви активний користувач портативних комп'ютерів і / або програвачів, то подкасти - саме те, що потрібно. Завантажуйте їх і слухайте під час поїздок в метро, ​​прогулянок пішки, купання у ванній, готування вечері ... Написані і записані викладачами Грін Фореста, подкасти являють собою ряд історій, кожна з яких використовує один з лексичних мінімумів. Слухаючи подкаст, Ви одночасно чуєте правильну вимову і вживання слова (фрази) в мові. Для зручності на сайті також представлений транскрипт (текст) подкасту і окремо винесено список слів лексичного мінімуму з перекладом

 

 

Blogs. Ми раді надати нашим студентам і викладачам можливість висловитися - у формі блогу на нашому сайті. З блогів ГФ Ви дізнаєтеся багато корисного, цікавого і веселого: Grammar teacher просто і доступно розповість Вам про премудрості граматики англійської мови, порадить чтиво англійською мовою на будь-який смак і колір, поділиться порадами і життєвими спостереженнями і одночасно навчить популярним розмовним висловлюваням, Milka занурить Вас в світ моди і хенд-мейд, а Andrew + Marina =? розкажуть історію кохання в Грін Форесті. Цікаво? Приєднуйтесь до блогерів ГФ!

 

 

 News. Кожен день в Грін Форесті відбувається щось цікаве. Про всі новини нашої школи англійської мови - зміни в розкладі, акціях, конкурсах, вікторинах, вечірках і т.д. - Ви завжди можете дізнатися на нашому сайті в розділі "Новини", у адміністраторів Вашого офісу або уважно прочитавши афіші дощок оголошень. Не ловіть гав, бо хто перший встав - того і тапки, а в нашому випадку - призи-подарунки! Також не забудьте зазирнути на сторінку сайту Top від редактора, де Ви знайдете добірку статей, які, на думку редактора сайту ГФ ні в якому разі не можна не прочитати!

 
 
 
Вам також може сподобатися:
News
My Notes стає Smarte+ – ще більше можливостей для вивчення англійської
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – це інтерактивна освітня платформа, яка створена саме школою англійської мови Green Forest безпосередньо для комфортного вивчення та викладання англійської. Smarte – це онлайн-платформа, що дає можливість обрати з більше ніж 30 видів інтерактивних завдань, дозволяє легко…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition
Запрошуємо всіх львівʼян на чергову зустріч розмовного клубу "English, please"! Ця зустріч буде особливою, тому що в гостях у нас буде британський волонтер, з яким можна буде поспілкуватися та прокачати свою британську англійську. Британець Марк – волонтер, який нині провадить гуманітарну…
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 25.04, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: Gerund…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.