Fun. 04.12.2012

Delicious English - Vanilla cupcakes with buttercream icing

Автор: Маргарита Марфенко

            Vanilla cupcakes with buttercream icing

                       …. Ванильные капкейки со сливочной глазурью

Ingredients

  •  100g. butter or margarine, softened at room temperature
  •  ¾ cup (~150 g.) sugar
  •  2 eggs, lightly beaten (слегка взбить)
  •  1 tsp. vanilla sugar with natural vanilla (ванильный сахар с натуральной ванилью)
  •  1 cup (200 g.) all-purpose flour  
  •  ½ tsp. baking powder  (разрыхлитель)
  •   1 tbsp milk
  •  1 tbsp sour-cream (сметанка)

Try to find Vanilla sugar with natural vanilla, I can promise you that will make your cupcake  more flavory!)

For the buttercream icing (сливочная глазурь):

  •  150g butter softened (размягченное масло)
  •  150gsugar powder (сахарная пудра)
  •   1 tbsp. milk
  •   1 tbsp. honey
  •    food coloring (пищевой краситель) …if you wanna make your cupcake more colorful.

If you don`t wanna use food coloring, you can chose any berry jam for the natural pink or red color, blueberry one – for purple!

How to...

  1. Preheat the oven to 180C.
  2. Crem (взбить до кремообразования) the butter, sugar and the vanilla sugar together in a bowl.
  3.  Beat in the eggs (previously beaten)
  4. Fold in (осторожненько всыпать)  the flour, salt and baking powder, previously sieved (предварительно просеяв)                                                                  
  5. Adding a little milk and sour-cream.
  6.  Spoon (выложить ложечкой) the mixture into the paper cases (бумажные формочки).
  7. Bake in the oven for 10-15 minutes, or until golden-brown on top (до золотистой корочки)     


 








When I say, until golden-brown color, that doesn`t mean you can`t check it with a toothpick…the main task is not to burn them, actually!


Buttercream icing 

  1. For the buttercream icing, beat the butter in a large bowl until soft.
  2. Fold in the powder sugar and beat until smooth.
  3. add milk into the butter mixture, keep on beating (продолжать взбивать) until the mixture is smooth and creamy (до однородной кремовой текстуры).
  4. Add the food coloring (if you want to) and mix until well combined.
  5. Cover (покрыть) your cupcakes when they cool down with a help of a piping bag (кулинарный мешочек) using a spiraling motion (спиральными движениями)      













If there is no, so called, piping bag on your kitchen – don`t be upset, you can cover your cupcake with a help of spoon – it`s going to be even more creative! 

Note for you:

  • tbsp. = tablespoon – столовая ложка
  •  tsp. = teaspoon – чайная ложка                                                                                                 

Bon Appetite!

Вам также может понравиться:
Fun
One TV show for your English - сериал Cassandra
А вы бы хотели себе "умный дом"? Если да, после нового сериала от Netflix вы можете передумать. Ведь это еще один вариант истории о возможных последствиях технологического прогресса и скрытых угрозах, которые он может нести. Сюжет разворачивается вокруг Кассандры – электронной помощницы,…
Video
Английский на слух: Первый алкогольный опыт Анны Кендрик
А вы помните, когда впервые попробовали алкоголь? Актриса Анна Кендрик помнит и уже поделились английским рецептом ее удивительного первого "коктейля". В новом видео от Green Forest вы не только послушаете ее историю in English, но и разберете каждое английское слово с нашим преподавателем…
Fun
Sing and Learn – Kendrick Lamar, разбор песни They not like us
Пока Кендрик рассказывает нам о конфликте с мистером Дрейком в новом треке They not like us, мы разберем их спор с грамматической точки зрения. Предлагаю также взглянуть на самые интересные, на мой взгляд, слова и фразеологизмы. LYRICS Psst, I see dead people Mustard on the beat, ho Ay, Mustard on the…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанционный курс
 М. ПЛОЩАДЬ УКРАИНСКИХ ГЕРОЕВ,
ул. Гетьмана Павла Скоропадского, 9а, 3 эт.
Офіс тимчасово не працює.